16.10.2021
klo
17.00
Valioliiga
Leicester – Manchester United
Molemmat joukkueet tekevät maalin
ComeOn 1,74
Oikein
ASETA VETO

Leicester – Manchester United

Valioliiga

16.10.2021 klo 17:00

Valioliiga palaa maaottelutauolta täydellä teholla, ja lauantain huippuottelussa Manchester United matkaa Leicesterin vieraaksi. Isäntien alkukausi on mennyt hieman alakanttiin, ja seitsemästä pelistä on kasassa vasta kahdeksan pinnaa. Manchesterilaisillakin on viime aikoina tökkinyt, ja joukkue on kahden voitottoman liigapelin jäljiltä lipsahtanut taulukossa neljänneksi. Molempien takalinjoilla on merkittäviä poissaoloja, ja kummatkin lähtevät nyt korjaamaan kurssiaan hyökkäyksen kautta. Ilmaiset jalkapallo vihjeet ennustaakin avointa ja vauhdikasta ottelua, joten päivän vedot kannattaa ladata sisään runsasmaalisten vaihtoehtojen kautta.

Leicesterillä on alla jo neljän liigaottelun voitoton putki, ja ongelmat ovat johtuneet etenkin puolustuksen epävarmoista otteista. Kauden ainoa nollapeli tuli liigan avauspäivänä Wolverhamptonin töppäiltyä maalipaikkansa, ja edellisessä kolmessa liigapelissä Crystal Palace, Burnley ja Brighton ovat kukin latoneet kaksi maalia Leicesterin verkkoon. 

Topparipari Caglar Söyüncü ja Jannik Vestergaard on ollut helisemässä, mutta vaihtoehtoja keskuspuolustukseen ei juurikaan ole. Daniel Amartey on vielä astetta hasardimpi, ja Johnny Evans sekä Wesley Fofana ovat jatkuvasti telakalla. Lauantaina loukkaantuneena sivussa on myös keskikentän keskustan Wilfred Ndidi, joten kotijoukkue tulee olemaan jälleen suurissa ongelmissa alaspäin.

Leicesterin viisi viimeistä ottelua

 • 3.10.2021, Crystal Palace – Leicester, 2-2
 • 30.9.2021, Legia Varsova – Leicester (EL), 1-0
 • 25.9.2021, Leicester – Burnley, 2-2
 • 22.9.2021, Millwall – Leicester (EFL Cup), 0-2
 • 19.9.2021, Brighton – Leicester, 2-1

Hyökkäyksessä Leicesterillä ei ole samanlaisia pulmia. Viime kaudella Valioliigassa kolmanneksi eniten maaleja (68) pommitellut joukkue on tälläkin kaudella osunut yhdeksän kertaa ensimmäisessä seitsemässä ottelussaan. Jo upeat kuusi kaappia kiskaissut Jamie Vardy kuuluu edelleen sarjan vaarallisimpien hyökkääjien joukkoon, ja tulisen vireensä löytänyt sentteri on nakutellut yhteensä neljä osumaa kolmeen edelliseen liigapeliin.

ManU:n kone on hieman yskinyt railakkaan alkukauden jälkeen, ja joukkue on hävinnyt edellisestä kuudesta pelistään kolme, kun kaikki kilpailut huomioidaan. United on pitänyt oman maalinsa puhtaana vasta kerran koko kaudella, kun otteluita on takana yhteensä kymmenen. Saldo on varsin huolestuttava, ja lauantaina joukkueella on lisäksi vakavia kokoonpanohuolia puolustuksessa.

Avauksen toppariparista sekä Harry Maguire että Raphael Varane ovat lauantaina sivussa loukkaantumisten takia, joten puolustuksen keskustaan joudutaan iskemään Viktor Lindelöfin ja Eric Baillyn hivenen hutera parivaljakko. Myös keskikentän pohjan Fred missannee pelin koska ei ehdi maajoukkuetehtävistä ajoissa takaisin joukkueen mukaan. Paul Pogba joutunee tämän vuoksi operoimaan alemmassa roolissa, eikä ranskalainen ole omimmillaan puolustavammissa tehtävissä.

Manchester Unitedin viisi viimeistä ottelua

 • 2.10.2021, Manchester United – Everton, 1-1
 • 29.9.2021, Manchester United – Villarreal (CL), 2-1
 • 25.9.2021, Manchester United – Aston Villa, 0-1
 • 22.9.2021, Manchester United – West Ham (EFL Cup), 0-1
 • 19.9.2021, West Ham – Manchester United, 1-2

Sekä Leicesterin että ManU:n tämän kauden liigaotteluissa verkko on heilahtanut molemmissa päissä viidessä pelissä seitsemästä. Lisäksi joukkueitten keskinäiset kohtaamiset olivat viime kaudella melkoista sirkusta, kun seurojen välisissä kahdessa liigapelissä sekä FA Cupin puolivälierässä hurjasteltiin yhteensä peräti 11 osumaa.

Joukkueitten väliset kohtaamiset kaudella 20/21

 • 11.5.2021, Manchester United – Leicester, 1-2
 • 21.3.2021, Leicester – Manchester United (FA Cup), 3-1
 • 26.12.2020, Leicester – Manchester United, 2-2

Lähtökohdat huomioiden parhaat pelivalinnat löytyvät ehdottomasti runsasmaalisista vaihtoehdoista. Yli 2,5 maalia ottelussa on houkutteleva kohde, jonka kertoimet keikkuvat lukuisilla bookkereilla 1,80 tuntumassa. Me valikoimme lapuille kuitenkin vielä hivenen osuvamman Both Teams To Score -vedon, josta löytyy ohittamaton ylikerroin.

Merkin hinta hätyyttelee muun muassa 10Betin ja Pinnaclen listoilla 1,70 lukemaa, ja ComeOnin 1,74 on tulipunainen tarjous, jonka suosittelemme lämpimästi naaraamaan peleihin mukaan fantastisen futisviikonlopun iloksi.

Leicester – Manchester United, molemmat joukkueet tekevät maalin

ComeOn 1,74