15.5.2022
klo
16:00
Valioliiga
Wolverhampton - Norwich
Yli 2,5 maalia
Pinnacle 1,90
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

15.5.2022 klo 16:00

Wolverhampton - Norwich

Valioliigan toiseksi viimeinen kierros käydään sunnuntaina, ja Wolverhampton kohtaa viimeisessä kotipelissään Norwichin. Nyt puntaroimme kamppailun ennakkoasetelmat ja tarjoamme ilmaiset jalkapallo vihjeet iltapäivän koitokseen. Wolves on kerännyt edellisestä viidestä pelistään ainoastaan yhden pisteen, ja sen haaveet ensi kauden europeleistä on jo kuopattu. Motivaatio saattaa olla pieni kysymysmerkki, mutta kauden kotipäätöksen pitäisi kuitenkin antaa joukkueelle virtaa.

Norwichin formi on vieläkin kehnompi, sillä se laahaa nyt jo peräti viiden ottelun tappioputkessa. Sarjasijoitus tulee mitä todennäköisimmin olemaan viimeinen, ja putoaminen on ollut selvää jo pitemmän aikaa. Canariesin puolustus on Valioliigan heikoin, ja se on ollut viime viikkoina jälleen täysin riekaleina. Wolves voittaa noin kaksi kertaa kolmesta, mutta isäntien kertoimet eivät aivan riitä peleihin.

Maalimäärästä löytyy sen sijaan mukavasti pelattavaa. Molemmat joukkueet ovat kruisailleet viime viikkoina varsin avoimella pelitavalla, ja sunnuntaina nähdään kahden vapautuneesti hääräävän nipun yhteenotto. Yli 2,5 maalia ottelussa toteutuu noin 55 prosentin todennäköisyydellä, joten merkki napsitaan huippukertoimella 1,90 ilman muuta talteen.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • Wolverhampton, 15-5-16, 36:39, 50p
 • Norwich, 5-6-25, 22:78, 21p

Wolverhampton roikkui pitkään jotenkuten mukana taistelussa Valioliigan top-6 sijoituksista. Helmikuun paikkeilla homma alkoi kuitenkin tökkiä, ja nyt joukkue on valahtamassa taulukon keskikastiin. Wolvesin puolustus oli alkukaudesta koko sarjan tiiviimmästä päästä, mutta keväällä kurinalaisesta ja tehokkaasta alakerrasta on ollut vain rippeet jäljellä. Joukkue ei ole pitänyt omaa maaliaan puhtaana seitsemään otteluun, ja vaikka Norwichilla on liigan tehottomin hyökkäys, pystyvät vieraat aiheuttamaan Molineuxilla vaikeuksia isäntien haparoivalle puolustukselle.

Wolverhamptonin viisi viimeistä ottelua

 • 11.5.2022, Wolverhampton – Manchester City, 1-5
 • 7.5.2022, Chelsea – Wolverhampton, 2-2
 • 30.4.2022, Wolverhampton – Brighton, 0-3
 • 24.4.2022, Burnley – Wolverhampton, 1-0
 • 8.4.2022, Newcastle – Wolverhampton, 1-0

Norwichin lento on ollut tällä kaudella surkeaa, eikä kevääseen ole osunut montaa onnistumista. Putoamisen varmistuttua matemaattisesti Canaries on ollut täysin tutkalla, ja joukkue on päästänyt yhteensä peräti viisitoista maalia viiteen edelliseen peliin. Vaikka Norwich on puurtanut myös jo neljä peliä putkeen onnistumatta itse maalinteossa, on se kuitenkin hyökännyt ajoittain varsin hanakasti. Ilman panosta palloileva nippu on onnistunut viime peleissään West Hamia ja Leicesteriä vastaan luomaan muutamia vaarallisia maalipaikkoja, ja vain huolimattomuus viimeistelyssä sekä pieni epäonnikin on estänyt palloja pomppimasta verkkoon.

Norwichin viisi viimeistä ottelua

 • 11.5.2022, Leicester – Norwich, 3-0
 • 8.5.2022, Norwich – West Ham, 0-4
 • 30.4.2022, Aston Villa – Norwich, 2-0
 • 23.4.2022, Norwich – Newcastle, 0-3
 • 16.4.2022, Manchester United – Norwich, 3-2

Norwich tuskin lähtee sunnuntaina peruuttelemaan, vaan joukkue haluaa varmasti saada pitkän maalittoman putkensa vielä tämän kauden puolella poikki. Vieraat pääsevät Wolvesin hallintajaksojen seassa kärkkymään vastaiskuja, ja kun kotijoukkueella on omat ongelmansa maalinsa varjelemisessa, voidaan ottelusta odottaa varsin viihdyttävää ja runsasmaalista mittelöä. Wolverhamptonilta ovat sivussa topparit Max Kilman ja Romain Saiss sekä wingback Nelson Semedo, joten manageri Bruno Lage joutuu jälleen lähtemään liikkeelle huterasti kasaan parsitulla puolustuslinjalla.

Sarjajumbo Norwichin peräpään tason sekä Wolvesin puolustuksen formin ja poissaolot huomioiden yli 2,5 maalia ottelussa on erinomainen vetoidea. Kohde löytyy muun muassa DachBetin ja 888 Sportin valikoimasta. Me suuntaamme Pinnaclen listoille, josta nappaamme talteen räväkän markkinatopin 1,90 ennen kuin lähdemme nauttimaan mahtavasta Valioliigan sunnuntaista.

Vihje: 
Yli 2,5 maalia