14.5.2024
klo
22:00
Valioliiga
Tottenham - Manchester City
Alle 4 maalia
DirectionBet 1,71
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

14.5.2024 klo 22:00

Tottenham – Manchester City

Valioliigassa potkitaan viikolla läpi viimeiset rästipelit ennen tulevaa päätöskierrosta. Tiistaina Manchester City metsästää huipputärkeää voittoa Hotspur Stadiumilta. Vierailla on voitolla saumat kiilata sarjakärkeen Arsenalin ohitse, mutta pudottamalla pisteitä Cityn mestaruussaumat jäävät hyvin ohuiksi. Tottenhamilla on saumat nousta top-neloseen, mutta tätä varten sen on saalistettava kahdesta viimeisestä ottelustaan kaksi voittoa ja toivottava edellä painelevan Aston Villan kompurointia.

Joukkueet Valioliigassa

  • Tottenham, 19-6-11, 71:59, 63p
  • Manchester City, 26-7-3, 91:33, 85p

Tottenham katkaisi neljän ottelun pituisen tappioputkensa lyömällä Burnleyn viime lauantaina kotona maalein 2-1. Näin ollen oljenkorsi ensi vuoden Mestarien Liigaan on vielä olemassa. Spursin touhu on kuitenkin ollut viikkokausia niin heikkoa, että huippumotivoitunutta Cityä vastaan pistesuoritus on varsin epätodennäköinen. Ilmoilla on ymmärrettävästi myös pieniä kysymyksiä siitä, kuinka vahvasti Tottenham haluaa tiistaina taistella voitosta ja samalla auttaa paikalliskilpailija Arsenalia Valioliigan mestaruuteen.

Tottenhamin edelliset ottelut

  • 11.5. Tottenham – Burnley, 2-1
  • 5.5. Liverpool – Tottenham, 4-2
  • 2.5. Chelsea – Tottenham, 2-0

Manchester City uusii siis varmuudella mestaruutensa, mikäli se voittaa kaksi jäljellä olevaa kamppailuansa. Joukkueen meno on ollut viime kierroksilla hurjaa, ja City on tykitellyt edelliseen seitsemään sarjapeliin huikeat 28 maalia. Putoaminen Mestarien Liigasta Real Madridia vastaan tarkoittaa, että kaikki paukut laitetaan nyt Valioliigan päätöskierroksille.

Manchester Cityn edelliset ottelut

  • 11.5. Fulham – Manchester City, 0-4
  • 4.5. Manchester City – Wolverhampton, 5-1
  • 28.4. Nottingham – Manchester City, 0-2

City tulee dominoimaan tätäkin kamppailua pallon kanssa, mutta se on hyvin tietoinen Spursin vastaisku-uhasta. Ottelu on lähtökohtaisesti melko runsasmaalinen, mutta markkinoilla maaliodottama on laskettu jonkin verran yläkanttiin. Ilmaiset jalkapallo vihjeet nappaa vetoon kamppailun alle neljä osumaa, josta esimerkiksi DirectionBet, VivatBet ja Talismania tarjoavat upeita noin 1,70 kertoimia.

Vihje: 
Alle 4 maalia