13.4.2024
klo
19:30
Valioliiga
Bournemouth - Manchester United
Yli 3 maalia
DirectionBet 1,65
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

13.4.2024 klo 19:30

Bournemouth – Manchester United

Valioliigan lauantain iltapelissä Manchester United matkaa Bournemouthin vieraaksi. Isännät majailevat turvallisesti taulukon keskivaiheilla 41 pisteen saldollaan. Cherries tahkosi maaliskuun alusta lukien helpohkon ohjelman siivittämänä viisi ottelua putkeen ilman tappiota, mutta viime kierroksella tuli hieman yllättäen kuokkaan Lutonilta maalein 2-1. ManU taistelee europaikoista, ja on sarjassa paikalla kuusi. Red Devils on voittanut edellisestä kuudesta pelistään vain yhden, mutta viime viikonloppuna irtosi piste 2-2 tasurilla Liverpoolia vastaan.

Joukkueet Valioliigassa

  • Bournemouth, 11-8-12, 45:55, 41p
  • Manchester United, 15-4-12, 45:46, 49p

Bournemouth oli talvella parin kuukauden ajan hirmuisessa tikissä, mutta tämän vuoden puolella meno on alkanut hieman hiipua. Heikommatkin pelilliset otteet ovat kevään korvilla kuitenkin riittäneet voittoihin häntäpään Burnleystä, Lutonista ja Evertonista. Vieraspeli Hattersia vastaan meni kuitenkin täysin penkin alle, ja tappio oli lopulta kenttätapahtumiin nähden ansaittu. Bournemouthilla ei ole kauden päätöspeleissään kummoista panosta, ja odotettavissa on jokseenkin rentoa palloilua.

Bournemouthin edelliset ottelut

  • 6.4. Luton – Bournemouth, 2-1
  • 2.4. Bournemouth – Crystal Palace, 1-0
  • 30.3. Bournemouth – Everton, 2-1

Manchester Unitedin pitäisi puolestaan puristaa pisteitä selviytyäkseen ensi kauden Eurooppa-liigaan. Joukkueen touhu on kuitenkin ollut viime aikoina hyvinkin kaoottista, ja kolme edellistä liigapeliä ovat olleet puolustussuuntaan melkoista surffailua. 2-2 tasuri Liverpoolia vastaan tuli vahvasti kenttätapahtumien vastaisesti, ja punapaitojen alakerta oli pahasti köysissä myös Chelsean ja Brentfordin viennissä.

Manchester Unitedin edelliset ottelut

  • 7.4. Manchester United – Liverpool, 2-2
  • 4.4. Chelsea – Manchester United, 4-3
  • 30.3. Brentford – Manchester United, 1-1

Kumpikaan osapuoli ei ole puolustanut viime aikoina kovinkaan organisoidusti, ja lauantai-illan aaltoilevaksi ennakoitavan taiston maaliodottama nousee korkeaksi. Ilmaiset jalkapallo vihjeet ottaa panostukseen ottelun yli kolme osumaa, josta DirectionBet, BetGlobal ja Betify antavat napakoita noin 1,65 kertoimia.

Vihje: 
Yli 3 maalia