13.4.2024
klo
17:00
Valioliiga
Brentford - Sheffield United
Brentford -1
Playio 1,65
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

13.4.2024 klo 17:00

Brentford – Sheffield United

Valioliigassa runnotaan lauantaina jännittävä alakerran taisto, kun Brentford ja Sheffield United ottavat mittaa toisistaan. Isännät keikkuvat 29 pisteellään neljän pinnan turvin putoamisviivan yläpuolella. Bees on junnannut jo yhdeksän peräkkäistä ottelua ilman voittoa, mutta peli-ilme on ollut viime kamppailuissa hyvä. Edellisellä kierroksella joukkue ryösti Aston Villalta pisteen lukemin 3-3. Sheffield United jatkaa sarjajumbona, ja sen voitottomien pelien putki on seitsemän ottelun pituinen. Viime sunnuntaina Blades onnistui ruuvaamaan Chelsealta tasurin viime hetken 2-2 tasoituksellaan.

Joukkueet Valioliigassa

  • Brentford, 7-8-17, 45:58, 29p
  • Sheffield United, 3-7-21, 30:82, 

Brentford on ajautunut hieman yllättäen putoamiskamppailuun, eikä voittoja meinaa irrota millään. Bees on ollut kolmessa edellisessä kotipelissään melko vahva, mutta niin Chelseaa, Manchester Unitedia kuin Brightoniakin vastaan tilille napsui vain tasuripiste. Etenkin ManU joutui hirmuiseen mankeliin, kun Brentford vei kotonaan laukaukset luvuin 31-11 ja maaliodottaman 3,29 – 0,59. Samalla peli-ilmeellä lauantaina irtoaa sarjatilannetta helpottava voitto.

Brentfordin edelliset ottelut

  • 6.4. Aston Villa – Brentford, 3-3
  • 3.4. Brentford – Brighton, 0-0
  • 30.3. Brentford – Manchester United, 1-1

Myös Sheffield United on onnistunut luutimaan viime aikoina useita tasuripisteitä, mutta sarjapaikan uusiminen ei ole enää kovin realistinen skenaario. Joukkue oli maaliskuussa lähellä yllättää Bournemouthin ja Fulhamin mutta joutui päästämään lepsun puolustuksensa vuoksi molemmissa vihun lopulta rinnalle. Bladesin alakerta on Valioliigaan yksinkertaisesti liian heikko, ja Brentfordissa kyyti tulee olemaan kylmää.

Sheffield Unitedin edelliset ottelut

  • 7.4. Sheffield United – Chelsea, 2-2
  • 4.4. Liverpool – Sheffield United, 3-1
  • 30.3. Sheffield United – Fulham, 3-3

Ilmaiset jalkapallo vihjeet saa Brentfordin noin 70 prosentin suosikiksi, ja parhaaksi pelivalinnaksi muodostuu kotivoitto -1 maalin aasialaisella linjalla. Esimerkiksi Playio, SpinRollz ja BetGlobal tarjoavat kohteeseen erinomaisia 1,65 tuntumassa kelluvia kertoimia.

Vihje: 
Brentford -1