1.10.2023
klo
16:00
Valioliiga
Nottingham - Brentford
Nottingham DNB
Pribet 1,98
Mitätöity
ASETA VETO

Valioliiga

1.10.2023 klo 16:00

Nottingham – Brentford

Valioliigan supersunnuntaissa potkitaan tällä viikolla ainoastaan yksi ottelu, ja siinä Nottingham isännöi Brentfordia. Nyt katsastamme kamppailun lähtökohdat ja tarjoilemme ilmaiset jalkapalo vihjeet iltapäivän peliin.

Nottinghamilla on kuuden kierroksen jälkeen kasassa seitsemän pinnaa, ja sarjasijoitus on viikonloppuun lähdettäessä kahdestoista. Viime ottelussaan Forest hävisi vieraissa Manchester Citylle maalein 2-0 vaikka sai pelata koko toisen jakson yhden miehen ylivoimalla.

Brentford majailee kuudella pisteellään aivan Nottinghamin kannassa Valioliigan sijalla kolmetoista. Joukkue kärsi viikolla kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Arsenal oli liigacupin pelissä vahvempi maalein 1-0.

Brentford on perustasoltaan jonkin verran vahvempi, mutta sen formi ei herätä luottamusta, ja lisäsi lontoolaisten rosteria nakertavat muutamat merkittävät poissaolot. Forest on vahva kotijoukkue, ja meidän papereissamme punapaidat ansaitsevat sunnuntaina niukan suosikin aseman. Markkinoilla kertoimet on käännetty Brentfordin puoleen, joten ykkösestä on hyvä lähteä liikkeelle.

Joukkueet Valioliigassa 2023/24

 • Nottingham, 2-1-3, 7:9, 7p
 • Brentford, 1-3-2, 9:9. 6p

Nottingham on ollut alkaneella kaudella pelillisesti melko vahvassa tikissä, ja se on kahlannut läpi melko haastavaa otteluohjelmaa. Forest on kohdannut vieraspeleissään Arsenalin sekä Manchesterin joukkueet ja jäänyt hyvästä taisteluilmeestään huolimatta kaikissa koitoksissa ilman pisteitä. Chelseasta irtosi Stamford Bridgellä kuitenkin syyskuun alussa mainio 1-0 voitto. City Groundilla Nottingham on kohdannut vasta sarjan heikoimpiin kuuluvat Sheffield Unitedin ja Burnleyn. Etenkin peli Claretsia vatsaan oli Forestin hyökkäykseltä varsin vaisu esitys, mutta ottelu oli kuitenkin isännille jo viides peräkkäinen tappioton kotiottelu.

Nottinghamin viisi viimeistä ottelua

 • 23.9.2023, Manchester City – Nottingham, 2-0
 • 18.9.2023, Nottingham – Burnley, 1-1
 • 2.9.2023, Chelsea – Nottingham, 0-1
 • 30.8.2023, Nottingham – Burnley (EFL Cup), 0-1
 • 26.8.2023, Manchester United – Nottingham, 3-2

Brentfordin kauden alku on ollut etenkin viime kevään hurjasteluun verrattuna erittäin vaisu. Bees naarasi neljästä ensimmäisestä ottelustaan kuusi pinnaa, vaikka peliesitykset eivät olleet kovinkaan häikäiseviä. Bournemouthia vastaan Brentford oli jopa hieman onnekas noustuaan tasuriin pelin lisäajalla. Kahdessa viime ottelussaan lontoolaiset ovat olleet Newcastlea ja Evertonia pelillisesti jäljessä, ja molemmat tappiot olivat kenttätapahtumien perusteella ansaittuja.

Brentfordin viisi viimeistä ottelua

 • 27.9.2023, Brentford – Arsenal (EFL Cup), 0-1
 • 23.9.2023, Brentford – Everton, 1-3
 • 16.9.2023, Newcastle – Brentford, 1-0
 • 2.9.2023, Brentford – Bournemouth, 2-2
 • 29.8.2023, Newport – Brentford (EFL Cup), 1-1 rp 0-3

Brentford tahkosi keskiviikkona tuon edellä mainitun EFL Cupin ottelun, jossa se peluutti yllättävän vahvaa kokoonpanoa. Viime viikonloppuna Evertonia vastaan avanneista ukoista Bryan Mbeumo, Yona Wissa, Vitaly Janelt, Christian Nørgaard, Mads Roerslev, Nathan Collins, Ethan Pinnock ja Mark Flekken olivat viikolla jälleen tulessa, joten vapaan viikon viettäneelle Nottinghamille tulee laskea tästä lepoetu.

Brentfordin manageri Thomas Frankilla ei ole saumaa juurikaan kierrättää miehistöään, sillä sairastuvalla jatkavat edelleen Rico Henry, Kevin Schade, Ben Mee, Joshua Dasilva, Shandon Baptiste ja Mikkel Damsgaard. Lisäksi Ivan Toney istuu pelikiellossa. Forestin kokoonpanotilanne on tällä hetkellä harvinaisen hyvä, ja ainoastaan Danilo on sunnuntaina varmuudella sivussa.

Nottingham kotona 2023/24

 • 1-1-0, 3:2, 4p

Brentford vieraissa 2023/24

 • 1-0-1, 3:1, 3p

Nottingham napsi jo viime kaudella kotonaan kovia päänahkoja, ja joukkue vääntää City Groundilla väkevää ja tehokasta futista. Pelitapa on vastustajille kinkkinen, kun Forest vetäytyy maltilla puolustamaan ja lähtee vaarallisesti vastaiskuihin. Brentford on ollut viime aikoina kotonaankin valtavissa vaikeuksissa samantyyppisellä kaavalla operoivien Bournemouthin ja Evertonin kanssa, ja vieraitten siipirikkoiselle puolustukselle voidaan ennakoida sunnuntaina todella hikistä puhdetta.

Nottinghamin suoran voiton kertoimet ovat asettumassa 2,85 tienoille, ja niissä on jonkin verran ilmaa. Ilmaiset jalkapallo vihjeet valitsee panostukseen maltillisesti ykkösen Draw No Bet -varauksella, jolloin tasurilla panos napsuu takaisin. Pribet, ZodiacBet ja BetCoco tarjoavat kohteeseen maistuvaa kerrointa 1,98, joten ruksimme Forestin kiinni syyskuun viimeisen Valioliigan supersunnuntain mausteeksi.

Vihje: 
Nottingham DNB