30.3.2024
klo
19:00
Serie A
Lazio - Juventus
Lazio DNB
Playio 2,15
Oikein
ASETA VETO

Serie A

30.3.2024 klo 19:00

Lazio – Juventus

Serie A:n lauantain huippuottelussa Lazio saa vieraakseen Juventuksen. Roomalaiset hävisivät helmi-maaliskuussa viidestä sarjapelistään neljä ja putosivat Mestarien Liigassa jatkosta Bayern Müncheniä vastaan. Tuon rupeaman päätteeksi manageri Maurizio Sarri pakkasi kamppeensa, ja nyt vetovastuussa on Igor Tudor. Lazio katkaisi viime kierroksella tappioputkensa lyömällä Frosinonen vieraissa ilman manageria. Lukemat kirjattiin vauhdikkaassa ottelussa maalein 2-3, ja Tudorilla riittää tehtävää joukkueen paketin tiiviiksi organisoinnissa.

Joukkueet Serie A:ssa

  • Lazio, 13-4-12, 36:33, 43p
  • Juventus, 17-8-4, 44:23, 59p

Laziolla on potentiaalia huomattavasti nähtyä parempaan, ja Sarri oli talvella hirttäytynyt liikaa hieman nihkeään pelitapaansa. Tuuletus tekee joukkueelle varmasti hyvää, ja Tudorin debyytissä Laziolta on lupa odottaa keskittynyttä nykäisyä. Isännät tulevat todennäköisesti luopumaan heikosti toimineesta 4-3-3 ryhmityksestään, ja joukkue palaa oletettavasti Tudorin suosimaan tiiviiseen kolmen topparin systeemiin.

Lazion edelliset ottelut

  • 16.3. Frosinone – Lazio, 2-3
  • 11.3. Lazio – Udinese, 1-2
  • 5.3. Bayern München – Lazio (CL), 3-0

Myös Juventuksen formi on heikko, ja se on voittanut edellisestä kahdeksasta liigaottelustaan ainoastaan yhden. Häntäpään Frosinone kaatui helmikuun lopulla luvuin 3-2, mutta sarjan vahvempien nippujen kanssa joukkue on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Ennen maaottelutaukoa Juventus jäi kotonaan maalittomaan tasuriin Genoaa vastaan, ja pelin lopulla maalipyssy Dusan Vlahovic sekoili itselleen ulosajon ja pelikiellon lauantaiksi.

Juventuksen edelliset ottelut

  • 17.3. Juventus – Genoa, 0-0
  • 10.3. Juventus – Atalanta, 2-2
  • 3.3. Napoli – Juventus, 2-1

Latautunut Lazio tulee varmasti laittamaan Juvelle räväkän haasteen, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet saa vieraat vain marginaalisen suosikin asemaan. Kamppailun maaliodottama jää melko matalaksi, ja tasuriherkässä ottelussa parhaaksi pelivalinnaksi seuloontuu ykkönen Draw No Bet -vetomuodossa. Merkin kerroin on kohonnut esimerkiksi Playion, SpinRollzin ja DirectionBetin listoilla upeasti 2,15 lukeman tuntumaan.

Vihje: 
Lazio DNB