22.9.2021
klo
19.30
Serie A
Spezia – Juventus
2, AH -1,5
ComeOn 1,99
Hävitty
ASETA VETO

Spezia – Juventus

Serie A

22.9.2021 klo 19:30

Serie A:ssa rymistellään arkikierros, ja keskiviikkona Juventus yrittää avata voittotilinsä Spezian vieraana. Juven kauden alku on ollut todella tahmea, ja joukkue on kerännyt vasta kaksi pinnaa neljästä ensimmäisestä pelistään. Otteluruuhka on kova, ja pisteitä pitäisi alkaa keräillä nopeasti. Myös Spezian syksy on ollut vaisu, mutta siltä ei olla paljoa odotettukaan. Alla on nyt kuitenkin mukava voitto viikonlopulta. 

Vieraat ovat materiaaliltaan monta luokkaa vahvempia, ja nyt Juven on jo napattava kolme pinnaa, ettei sarjan kärki pääse liian pitkälle karkumatkalle. Vähintään kahden maalin voitosta löytyvät noin kahden kertoimet ovat erinomaista pelattavaa arki-illan riemuksi.

Torinolaisten hyökkäys meni siirtoikkunan loppuhetkillä uusiksi, kun Cristiano Ronaldo paineli Manchesteriin ja Moise Kean palasi lainadiilillä Juventukseen. Kärkiparina ovat Ronaldon lähdön jälkeen pyyhältäneet Alvaro Morata ja Paulo Dybala. Duon yhteistyö on lupaillut ajoittain hyvää liigakentillä ja etenkin Mestarien Liigan avauksessa, jossa Juve löylytti Malmön maalein 3-0. Serie A:ssa Juventuksen saldona on kuitenkin vain kaksi niukkaa tappiota ja kaksi tasapeliä, mutta Spezian köykäinen puolustus on se kohde, jota vastaan joukkueen maalihanat on mahdollista saada kuohumaan.

Juventuksen viisi viimeistä ottelua

  • 19.9.2021, Juventus – Milan, 1-1
  • 14.9.2021, Malmö FF – Juventus, 0-3
  • 11.9.2021, Napoli – Juventus, 2-1
  • 28.8.2021, Juventus – Empoli, 0-1
  • 22.8.2021, Udinese – Juventus, 2-2

Viime kaudella 39 pinnalla sijalle 15 liigassa sijoittunut Spezia on avannut kautensa pisteiden valossa kohtalaisesti, joskaan ei loisteliaasti. Yksi Serie A:n vuotavimmista puolustuksista meni kesällä remonttiin, ja sisään naaratut Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou ja Petko Hristov ovat olleet takalinjoilla heti isoissa rooleissa. Spezia vaihtoi viiden puolustajan systeeminsä kahden pelin jälkeen neljän linjaan, kun alakerta oli vuotanut yhteensä peräti kahdensan maalia Cagliarin ja Lazion rummutuksessa. Uusi ryhmitys onkin ollut otteluissa Udinesea ja Veneziaa vastaan tiiviimpi, mutta Spezian puolustus on silti edelleen sarjan heikoimmasta päästä.

Spezian viisi viimeistä ottelua

  • 19.9.2021, Venezia – Spezia, 1-2
  • 12.9.2021, Spezia – Udinese, 0-1
  • 28.8.2021, Lazio – Spezia, 6-1
  • 23.8.2021, Cagliari – Spezia, 2-2
  • 13.8.2021, Pordenone – Spezia (Coppa Italia), 1-3

Juventuksen luotsiksi täksi kaudeksi palanneella Massimiliano Allegrilla kestää ymmärrettävästi aikansa, ennen kuin palikat ovat taas kohdillaan. CL-vieraspeli Malmössä osoitti jo kuitenkin, että ryhmästä löytyy tulivoimaa. Materiaaliltaan Juventus on edelleen ilman muuta sarjan eliittiä etenkin puolustuspäässä ja keskikentällä. Keskiviikkona hommaa saattaa helpottaa Federico Chiesan paluu avauskokoonpanoon takareisivamman jäljiltä.

Spezian vahvasti uudistunut miehistö on sen sijaan melkoinen kysymysmerkki samoin kuin kesällä penkin päässä aloittaneen manageri Thiago Mottan taidot Serie A:ssa. Juventus tulee hyvin suurella todennäköisyydellä kruisailemaan liigakauden avausvoittoonsa, ja sen vähintään kahden maalin voitosta on markkinoilla tarjolla varsin herkullisia kertoimia.

Kohde löytyy muun muassa 10Betin ja 888 Sportin valikoimasta liki kahden kertoimella. ComeOnin hinta 1,99 riittää mainiosti mukaan illan peleihin, joten täräytämme merkin sieltä kiinni ja jäämme odottamaan mustavalkoista pommitusta.

Spezia – Juventus 2, AH -1,5

ComeOn 1,99