11.10.2021
klo
21.45
MM-karsinta, E-lohko
Viro – Wales
Yli 2 maalia
Conquestador 1,76
Hävitty
ASETA VETO

Viro – Wales

MM-karsinta, E-lohko

11.10.2021 klo 21:45

MM-karsinnan E-lohkossa Wales käy Tshekin kanssa tiukkaa kisaa ryhmän kakkospaikasta, ja hyvässä syysvireessä rynnistelevä joukkue matkaa maanantaina pistejahtiin Tallinnaan. Ilmaiset jalkapallo vihjeet pureutuu nyt ottelun lähtökohtiin. Wales on marssinut syksyn karsintarupeaman toistaiseksi tappioitta ja on noussut lohkossa kahdeksaan pisteeseen. Sillä on alla Tshekissä hienosti taisteltu 2-2 tasapeli, ja vieraat lähtevät illan kamppailuun hyvällä itseluottamuksella.

Viro roikkuu lohkon nelosena neljässä pisteessä, eikä sillä ole asiaa taisteluun kisapaikoista. Joukkueen maaliero on varsin railakas 8:15, ja etenkin kotonaan Viro on rymistellyt isompiaan vastaan jopa uhkarohkeasti. Wales on selvä suosikki, ja sen kertoimet onkin painettu hyvin alas. Ottelun maalimäärästä löytyy kuitenkin erinomaista pelattavaa, ja me kallistumme tässä kohtaa overin puolelle.

E-lohkon tilanne

  1. Belgia, 5-1-0, 21:4, 16p
  2. Tshekki, 2-2-2, 10:9, 8p
  3. Wales, 2-2-1, 7:7, 8p
  4. Viro, 1-1-3, 8:15, 4p
  5. Valko-Venäjä, 1-0-5, 6:17, 3p

Euroopan huippumaiden vanavedessä keikkuva Wales on tehnyt vahvaa työtä kuluvassa MM-karsinnassa, ja vaikka Belgia on päässyt karkuteille, on Walesilla lohkon kakkospaikka omissa käsissä. Joukkue kiskaisi erittäin väkevän esityksen viime perjantaina Prahassa, ja Wales loi 2-2 tasuriin päättyneessä kamppailussa huomattavasti Tshekkiä enemmän maalipaikkoja. Päävalmentaja Robert Pagen nippu on hyökännyt vauhdikkaasti myös syksyn edellisissä otteluissa Valko-Venäjää ja Viroa vastaan, vaikka jälkimmäinen päättyikin maalittomaan tasapeliin.

Karsinnoissa Walesin tehokkaimpana häärännyt Gareth Bale on takareisivamman takia sivussa lokakuun otteluista, mutta rosterista löytyy muutenkin mukavasti tulivoimaa. Isoa roolia ottavat muiden muassa Aaron Ramsey ja Daniel James, jotka molemmat osuivat kertaalleen Tshekin verkkoon. Page valitsi Tshekki-peliin viiden puolustajan linjan, mutta Viroa vastaan ryhmitys tulee luultavasti olemaan jälleen hyökkäävämpi 4-4-2.

Walesin ottelut syksyn MM-karsinnassa

  • 8.10.2021, Tshekki – Wales, 2-2
  • 8.9.2021, Wales – Viro, 0-0
  • 5.9.2021, Valko-Venäjä – Wales, 2-3

Viron MM-karsinta on sujunut erittäin vaihtelevissa merkeissä. Urakka alkoi maaliskuussa kahdella rumalla turpasaunalla, kun Tshekki haki Tallinnasta voiton maalein 6-2 ja Valko-Venäjä kaatoi seuraavassa kamppailussa Viron kotonaan lukemin 4-2. Syyskuun alussa myös Belgia tarjoili ryöpytyksen maalein 5-2 ennen kuin Viro onnistui taistelemaan kaksi peräkkäistä nollapeliä Walesia ja viimeksi Valko-Venäjää vastaan.

Viro painelee menemään 5-3-2 taktiikalla, mutta joukkueen otteita ei voi kuvailla kovin puolustusvoittoisiksi. Se on ollut isompiaan vastaan joka pelissä todellinen vastaantulija, ja niin Tshekki, Belgia kuin Waleskin ovat jokainen päässeet pommittamaan vähintään 20 maalintekoyritystä Viron heiveröisen puolustuksen keskellä.

Viron ottelut syksyn MM-karsinnassa

  • 8.10.2021, Viro – Valko-Venäjä, 2-0
  • 8.9.2021, Wales – Viro, 0-0

Joukkueiden edellinen kohtaaminen MM-karsinnassa päättyi reilu kuukausi sitten Cardiffissa maalittomana, kun Viro onnistui turhauttamaan isäntien hyökkäyksen. Loppulukemat eivät kuitenkaan kuvasta ottelutapahtumia kovinkaan hyvin. Wales tuhri kourallisen huipputontteja, ja molemmat joukkueet kolistelivat vuorollaan maalipuita. Kotonaan Viro tulee pelaamaan vielä astetta avoimemmin, joten maalipaikkoja tulee maanantaina syntymään tiuhaan tahtiin.

Markkinat ovat hivenen ylireagoineet joukkueitten edelliseen 0-0 tulokseen ja Balen puuttumiseen, joten kertoimet pikkuisille maalijuhlille ovat lipsuneet liian korkeiksi. Me valikoimme lapuille overiin kahden maalin linjan, josta on tarjolla useilla bookkereilla upeita yli 1,70 kertoimia. Mikäli pelissä tehtaillaan tasan kaksi osumaa, panos palautetaan.

Kohde on ruuvattavissa muun muassa Pinnaclen ja ComeOnin listoilta. Timanttinen markkinatoppi 1,76 leiskuu Conquestadorin valikoimassa, joten nappaamme merkin sieltä kiinni ja aloitamme kuuman futisviikon iloisen maalikarkelon merkeissä.

Viro – Wales, yli 2 maalia

Conquestador 1,76