9.4.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Real Madrid - Manchester City
Alle 3 maalia
Winsane 1,66
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

9.4.2024 klo 22:00

Real Madrid – Manchester City

Mestarien Liigan puolivälierät polkaistaan liikkeelle tiistaina, ja illan toisessa kamppailussa Real Madrid saa vieraakseen Manchester Cityn. Real on kärsinyt koko kaudella vasta kaksi tappiota, ja joukkue on vakuuttavasti matkalla kohti La Ligan mestaruutta. Los Blancos on voittanut kolme edellistä sarjapeliään napakalla maalierolla 10:2, ja viime kierroksella Athletic Bilbao kaatui Bernabeulla rutiininomaisesti maalein 2-0.

Real Madridin edelliset ottelut

  • 31.3. Real Madrid – Athletic Bilbao, 2-0
  • 16.3. Osasuna – Real Madrid, 2-4
  • 10.3. Real Madrid – Celta Vigo, 4-0

Mestarien Liigan jatkopelien avauskierroksella Realilla oli pieniä vaikeuksia Leipzigin kanssa, mutta jatkopaikka lohkesi lopulta yhteismaalein 2-1. Saksasta irtosi 1-0 voitto, ja esitys ratkaisevan kotiosan 1-1 tasurissa oli hallittu, joskaan ei kovin säkenöivä. Realin alakerta ja keskikentän puolustava osasto ovat olleet sekä La Ligassa että europeleissä pääasiassa varsin kovassa tikissä.

Manchester City on painellut tappiotta nyt jo huikeat 25 peräkkäistä ottelua. Joukkue taistelee tiukasti Valioliigan mestaruudesta, ja Mestarien Liigassa se löi viime kierroksella FC Kööpenhaminan helposti yhteismaalein 6-2. Kotimaan kentillä Cityn meno on ollut kevään isoissa otteluissa jokseenkin varovaista. Liverpoolia vastaan napsui tasapeli lukemin 1-1, ja hidastempoinen vääntö Arsenalia vastaan päättyi maalittomana.

Manchester Cityn edelliset ottelut

  • 6.4. Crystal Palace – Manchester City, 2-4
  • 3.4. Manchester City – Aston Villa, 4-1
  • 31.3. Manchester City – Arsenal, 0-0

Tämänkin otteluparin avausosassa saattaa mennä tovi vastustajaa tunnustellen, ja vaikka molemmista leireistä löytyy tulivoimaa, jää kamppailun maaliodottama hieman normaalia matalammaksi. City lähtee Bernabeulle välttelemään turhia riskejä, ja päähuomio on Realin hyökkäyksen tähtisikermän himmentäminen. Ilmaiset jalkapallo vihjeet valikoi panostukseen ottelun alle kolme osumaa, josta Winsane, DirectionBet ja BetGlobal tarjoavat kertoimeksi erinomaisen 1,66.

Vihje: 
Alle 3 maalia