8.3.2022
klo
22:00
Mestarien Liiga
Liverpool - Inter Milan
Yli 2,5 maalia
DachBet 1,64
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

8.3.2022 klo 22:00

Liverpool – Inter Milan

Mestarien Liigan ensimmäiset puolivälieriin menijät ratkotaan tiistaina. Inter Milan on kovan paikan edessä, kun se lähtee Liverpoolin vieraaksi ensimmäisen osan 0-2 tappio niskassaan. Nyt arvioimme italialaisten saumat jatkoon ja tarjoamme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan kamppailuun.

Liverpool painelee huikeassa 12 ottelun voittoputkessa. Se on parin viime viikon sisään jo lyönyt Chelsean Liigacupin finaalissa sekä edennyt FA Cupin puolivälieriin Norwichin kustannuksella. Viime lauantaina West Ham kaatui Valioliigassa hieman hermostuneen esityksen jälkeen lukemin 1-0, ja Pool jatkaa tiukasti mukana kotimaan sarjan mestaruustaistelussa.

Myös Inter vääntää edelleen keväällä usealla rintamalla, ja sekin on liigassa aivan kärjen tuntumassa, mutta milanolaisten tämän hetken vire on huomattavasti Liverpoolia heikompi. Interillä on toki pohjalla viime perjantailta komea 5-0 voitto Salernitanasta, mutta ennen tuota peliä Nerazzurri tahkosi peräti viisi voitotonta ottelua putkeen. Liverpool on kotonaan materiaalinsa ja rutiinitasonsa ansiosta selkeä suosikki. Inter joutuu hakemaan osumia alusta saakka, ja avoin peli sopii Poolille tähän saumaan erittäin hyvin. Parhaat peli-ideat löytyvät runsasmaalisista lopputuloksista, ja yli 2,5 maalia mukavilla yli 1,60 kertoimilla on päivän valintamme.

Neljännesvälierän ensimmäinen osa Inter – Liverpool

 • Maalit, 0-2
 • Laukaukset, 9-13
 • Pallonhallinta, 46-54
 • Kulmapotkut, 7-7

Ensimmäinen osaottelu oli odotetusti alussa hieman varovaista pelailua, ja ensimmäisellä jaksolla jäätiin kokonaan ilman laukaustakaan maalia kohti. Toisella puolikkaalla Liverpool alkoi hieman kiristää ruuvia, ja lopulta se onnistui naaraamaan tärkeän voiton Roberto Firminon ja Mohamed Salahin viimeisen vartin osumilla. Toisessa osaottelussa pelin kuva tulee olemaan alusta saakka täysin erilainen, kun vieraat lähtevät hakemaan kavennusta. Vaikka Interillä on ollut viime viikkoina maalinteon kanssa ongelmia, on sillä kuitenkin hyökkäysuhkaa, ja se saattaa hyvinkin Anfieldilla onnistua heiluttamaan verkkoja. Isäntien tulivoima on kaikkien tiedossa, ja Pool tulee kyllä rakentelemaan useita laadukkaita tontteja Interin availlessa peltejään.

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua

 • 5.3.2022, Liverpool – West Ham, 1-0
 • 2.3.2022, Liverpool – Norwich (FA Cup), 2-1
 • 27.2.2022, Chelsea – Liverpool (EFL Cup), 0-0 rp 10-11
 • 23.2.2022, Liverpool – Leeds, 6-0
 • 19.2.2022, Liverpool – Norwich, 3-1

Liverpoolilla on alla kaksi niukkamaalista ottelua, mutta noista tuloksista ei kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Pool paineli lauantaisessa 1-0 voitossa West Hamia vastaan ykkösmiehistöllään ja hallitsi kamppailua selvästi. Hammers ei lähtenyt yltiöpäisesti hyökkäilemään, ja pelin tempo pysyi suurimmaksi osaksi matalahkona. Liigacupin loppuottelu Chelseaa vastaan oli vauhdikas ja avoin kiskaisu, jossa nähtiin upeita tontteja molemmissa päädyissä. Vain harvinaisen heikon viimeistelyn takia ottelu päättyi maalittomana. Tiistaina tempo tulee olemaan kova, ja isoissa europeleissä Poolilla on tapana laittaa myös maalinteko kohdilleen.

Interin viisi viimeistä ottelua

 • 4.3.2022, Inter – Salernitana, 5-0
 • 1.3.2022, Milan – Inter (Coppa Italiana), 0-0
 • 25.2.2022, Genoa – Inter, 0-0
 • 20.2.2022, Inter – Sassuolo, 0-2
 • 16.2.2022, Inter – Liverpool (CL), 0-2

Serie A:n tulivoimaisin nippu Inter kahlasi helmikuun puolivälistä alkaen todella harvinaisen neljän ottelun jakson ilman tehtyä maalia. Genoaa ja Sassuoloa vastaan se rakenteli kuitenkin tukuittain laadukkaita paikkoja, ja viime viikonloppuna hanat aukesivat kunnolla Salernitana-voitossa. Tiistaina Interin hyökkäysosasto lähtee riskilläkin hakemaan osumia, ja odotettavissa on varsin avoin ja viihdyttävä vääntö.

Yli 2,5 maalia ottelussa toteutuu lähes kaksi kertaa kolmesta, ja markkinoilta on raavittavissa kohteeseen upeita kertoimia. Merkki on napsittavissa muun muassa Pinnaclen ja 888 Sportin listoilta. DachBetin hinta hehkuu lukemassa 1,64, joten ruksimme sen ilman muuta kupongille upean Mestarein Liigan illan iloksi.

Liverpool – Inter Milan, yli 2,5 maalia

Vihje: