6.3.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Real Madrid - Leipzig
Leipzig +1
Kingmaker 1,94
Oikein
ASETA VETO

Mestarien Liiga

6.3.2024 klo 22:00

Real Madrid – Leipzig

Real Madrid lähtee puolustamaan 1-0 johtoaan, kun se kohtaa Leipzigin Mestarien Liigan jatkopelien toisessa osaottelussa. Los Blancosin vire on melko kova, vaikkakin joukkue on jäänyt kahdessa kolmesta viime sarjapelistään tasuriin. Lauantaina Realin esitys Valencian vieraana oli hieman repaleinen, ja loppulukemat kirjattiin 2-2. La Ligan mestaruus on kuitenkin kevään päätteeksi erittäin todennäköinen.

Real Madridin edelliset ottelut

  • 2.3.2024, Valencia – Real Madrid, 2-2
  • 25.2.2024, Real Madrid – Sevilla, 1-0
  • 18.2.2024, Rayo Vallecano – Real Madrid, 1-1

Leipzig voitti viikonloppuna oman liigapelinsä, kun Bochum kaatui vieraissa helposti maalein 4-1. Joukkue on Bundesligassa viidentenä kerättyään viidestä viime ottelustaan yhteensä kymmenen pistettä. Leipzig esiintyi varsin väkevästi myös kotiosassaan Realia vastaan ja vei maalia kohti suuntautuneet kudit nimiinsä luvuin 9-3. Avausjaksolla hukatut tontit jäivät kaivertamaan, mutta saksalaisten laadukas hyökkäys ei tule olemaan Bernabeulla vailla mahdollisuuksia.

Leipzigin edelliset ottelut

  • 2.3.2024, Bochum – Leipzig, 1-4
  • 24.2.2024, Bayern München – Leipzig, 2-1
  • 17.2.2024, Leipzig – Mönchengladbach, 2-0

Realin kotietu on todella vahva, ja isännät pääsevät kakkososaan erinomaisista asetelmista. Leipzig joutuu jossakin vaiheessa hieman avaamaan pakettiaan, eikä kotijoukkuekaan lähde kamppailuun ainoastaan puolustamaan ohutta johtoaan. Kokoonpanotilanne on molemmissa leireissä varsin hyvä, ja luvassa on laadukas ja hieman markkinan arviota tasaisempi vääntö.

Avausosassa pienet marginaalit kääntyivät selvästi Leipzigiä vastaan, mutta kliinisemmällä viimeistelyllä saksalaiset saattavat tehdä Realin illasta kinkkisen. Leipzigin tasoitus muuttaisi pelin kuvan täysin, eikä isäntien avausmaalikaan vielä tappaisi otteluparia kokonaan.

Ilmaiset jalkapallo vihjeet saa Realin hieman alle 60 prosentin suosikiksi, ja Leipzigin kertoimiin on livennyt mukavasti ilmaa. Panostukseen lähtee vierasvoitto +1 maalin aasialaisella tasoituksella. Esimerkiksi Kingmaker, Sushi Casino ja Winsly puskevat merkille mainioita yli 1,90 kertoimia.

Vihje: 
Leipzig +1