4.10.2022
klo
22:00
Mestarien Liiga
Club Brugge - Atletico Madrid
Alle 2,5 maalia
BankonBet
Oikein
ASETA VETO

Mestarien Liiga, B-lohko

4.10.2022 klo 22:00

Club Brugge – Atletico Madrid

Mestarien Liiga jatkuu jälleen tiistaina, ja kilpailussa hurjastellaan jo kolmatta ottelukierrosta. B-lohkossa panokset jatkopaikkojen suhteen alkavat kohota, kun erinomaisen CL-startin saanut Club Brugge isännöi Atletico Madridia. Nyt käymme läpi kamppailun ennakkoasetelmat ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan taistoon.

Brugge kuuluu Mestarien Liigan syksyn positiivisiin yllättäjiin. Se on lyönyt Leverkusenin kotonaan ja Porton vieraissa ja johtaa näin ollen lohkoa puhtaalla pelillä. Belgian liigassa joukkue on tällä hetkellä kolmantena viime lauantain väkevän Mechelen-voiton jälkeen. Atletico Madridilla on CL-kekkereissä alla kotivoitto Portosta ja vierastappio Leverkusenin luolasta. La Ligassa sarjasijoitus on viides, ja viikonloppuna Sevilla meni nurin napakasti lukemin 0-2.

Atletico on materiaalinsa puolesta melko selvästi vahvempi, ja se kohoaa vieraissakin lähes 50 prosentin suosikiksi. Bruggen formi on kova, eivätkä vieraitten kertoimet aivan riitä peleille. Ottelun maalimäärästä löytyy sen sijaan upea kohde. Atletico lähtee kolmen viikon takaisen Leverkusen-pelin tapaan liikkeelle varsin varovaisella pelitavalla. Se pystyy hyvin todennäköisesti estämään Bruggen pelinrakentelun varsin tehokkaasti, mutta samalla koko ottelun maaliodottama valahtaa todella matalaksi. Alle 2,5 osumaa toteutuu lähes 60 prosentin todennäköisyydellä, joten markkinoilta löytyvät yli 1,80 kertoimet ovat timanttista tavaraa.

B-lohkon tilanne

 1. Club Brugge, 2-0-0, 5:0, 6p
 2. Leverkusen, 1-0-1, 2:1, 3p
 3. Atletico Madrid, 1-0-1, 2:3, 3p
 4. FC Porto, 0-0-2, 1:6, 0p

Club Bruggen CL-kausi on siis alkanut upeissa merkeissä. Joukkue lähti avauspelissä Leverkusenin kimppuun altavastaajan asemasta mutta onnistui kairaamaan varsin tapahtumaköyhästä kamppailusta 1-0 voiton. Saksalaisten hyökkäys tylsytettiin taitavasti, ja vieraat onnistuivat taikomaan vain kolme kutia maalia kohti, eikä kunnon laadukkaita tontteja nähty vierailta ainuttakaan.

Viime kierroksen ottelu Porton vieraana oli huomattavasti vauhdikkaampi näytös. Siinä Brugge käytti armotta hyväkseen isäntien puolustuksen virheet ja hyödynsi maalintekopaikkansa upealla tehokkuudella marssien lopulta voittoon peräti lukemin 4-0. Huomattavasti paremmin organisoidulta Atleticolta moisia lahjoja ei kuitenkaan ole luvassa, ja belgialaisten hyökkäys joutuu tiistaina syksyn toistaiseksi kovimpaan testiin.

Club Bruggen viisi viimeistä ottelua

 • 1.10.2022, Club Brugge – KV Mechelen, 3-0
 • 18.9.2022, Standard Liege – Club Brugge, 3-0
 • 13.9.2022, FC Porto – Club Brugge (CL), 0-4
 • 10.9.2022, RFC Seraing – Club Brugge, 0-2
 • 7.9.2022, Club Brugge – Bayer Leverkusen (CL), 1-0

Atletico Madridin CL-avaus on ollut tähän asti vaikea. Portosta se onnistui vääntämään 2-1 voiton lisäajan viime sekunneilla, vaikka joukkueen hyökkäys oli todella ontuvaa läpi koko ottelun. Myös viime kierroksen vieraspeli Leverkusenia vastaan eteni pitkään maalittomana, mutta Tico valahti viimeisen kympin aikana varsin ansaittuun tappioon lukemin 2-0. Vaikka La Ligassa madridilaisten hyökkäys on toiminut kohtalaisesti, on touhu Mestarien Liigassa jättänyt runsaasti parantamisen varaa.

Atletico Madridin viisi viimeistä ottelua

 • 1.10.2022, Sevilla – Atletico Madrid, 0-2
 • 18.9.2022, Atletico Madrid – Real Madrid, 1-2
 • 13.9.2022, Bayer Leverkusen – Atletico Madrid (CL), 2-0
 • 10.9.2022, Atletico Madrid – Celta Vigo, 4-1
 • 7.9.2022, Atletico Madrid – FC Porto (CL), 2-1

Atleticolla ei olisi varaa luisua toiseen peräkkäiseen CL-tappioon, joka jättäisi sen jo kuuden pisteen takaa-ajoasemaan lohkon kärkeen nähden. Bruggen ei tarvitse lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään, ja odotettavissa on hyvin maltillinen ja matalatempoinen ottelu. Atletico on joukkueista taktisesti kokeneempi ja vahvempi, ja se tulee hyvin todennäköisesti pitämään naruja käsissään. Sen jauhaessa omaa peliään maalipaikoilla ei tulla Jan Breydel Stadiumin illassa juhlimaan. Ottelun alle 2,5 maalia onkin tiistain maistuvin vetoidea. Kohde on napattavissa muun muassa BankonBetin, Pinnaclen ja Lucky Casinon tarjonnasta upeilla yli 1,80 kertoimilla.

Vihje: 
Alle 2,5 maalia