28.5.2022
klo
22:00
Mestarien Liiga
Liverpool - Real Madrid
Yli 2,5 maalia
DachBet 1,77
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga, loppuottelu

28.5.2022 klo 22:00

Liverpool – Real Madrid

Mestarien Liiga huipentuu lauantain fantastiseen finaaliin, jossa iskevät yhteen Liverpool ja Real Madrid. Nyt käymme läpi huippuottelun ennakkoasetelmat ja tarjoamme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan taistoon. Liverpoolin kevätkausi on ollut upea. Se vei FA Cupin nimiinsä pari viikkoa sitten, ja Valioliigakausi päättyi yhdeksäntoista pelin tappiottomaan putkeen ja niukasti kakkostilaan.

Real Madrid puolestaan vei kotimaisen sarjansa voiton, ja mestaruuden ratkettua Los Blancos pudotteli pisteitä muutamassa loppupään pelissään. Mestarien Liigassa joukkueella on alla välierän häkellyttävä viime hetkien nousu tappioasemasta voittoon Manchester Cityä vastaan.

Liverpoolilla on joukkueena paketti näistä kahdesta jättiläisestä hivenen paremmin kasassa, ja englantilaisryhmä lähtee lauantain finaaliin suosikkina. Real on kuitenkin veivannut mahtavia urotekoja edellisillä pudotuspelikierroksilla, eikä sen venyminen missään nimessä olisi mikään valtava yllätys. Ottelun parhaat peli-ideat löytyvät runsasmaalisuudesta. Realin puolustus ei täysin vakuuta, joten joukkue joutuu panostamaan hyökkäykseen. Molemmissa leireissä on maailmanluokan viimeistelytaitoa, joten me nappaamme yli 2,5 maalia peleihin mukaan mahtavalla kertoimella 1,77.

Liverpoolin tie finaaliin (kahden osaottelun yhteismaalit)

 • Liverpool – Villarreal, 5-2
 • Liverpool – Benfica, 6-4
 • Liverpool – Inter Milan, 2-1

Real Madridin tie finaaliin (kahden osaottelun yhteismaalit)

 • Real Madrid – Manchester City, 6-5
 • Real Madrid – Chelsea, 5-4
 • Real Madrid – PSG, 3-2

Liverpoolin peli on ollut tuhoisan tehokasta läpi kauden, eikä joukkueelle ole löytynyt pysäyttäjää kuukausiin. Jokainen osa-alue on maailmanluokkaa, ja joukkue on selvinnyt kevään parista tiukasta paikasta kuivin jaloin. CL-välierän toisessa osassa Villarreal pääsi kotonaan horjuttamaan Poolia, mutta manageri Jürgen Kloppin nippu jyräsi lopulta hurjalla vyörytyksellä finaaliin. FA Cupin finaali Chelseaa vastaan venyi rankkareille asti, ja siinä kisassa kylmäpäinen Liverpool naarasi jo kauden toisen pokaalinsa.

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua

 • 22.5.2022, Liverpool – Wolverhampton, 3-1
 • 17.5.2022, Southampton – Liverpool, 1-2
 • 14.5.2022, Chelsea – Liverpool (FA Cup) 0-0, rp 5-6
 • 10.5.2022, Aston Villa – Liverpool, 1-2
 • 7.5.2022, Liverpool – Tottenham, 1-1

Real Madridin kausi La Ligassa oli upea, ja joukkue vei mestaruuden peräti kolmentoista pisteen erolla Barcelonaan. Mestarien Liigan jatkopelien venymiset ovat olleet jo kolmella peräkkäisellä kierroksella häkellyttäviä. Real nousi takaa-ajoasemasta voittoon niin PSG:a, Chelseaa kuin Manchester Cityäkin vastaan. Henkinen kantti on ainakin kohdillaan, kun espanjalaiset lähtevät metsästämään kauden tärkeintä palkintoa.

Real Madridin viisi viimeistä ottelua

 • 20.5.2022, Real Madrid – Betis, 0-0
 • 15.5.2022, Cadiz – Real Madrid, 1-1
 • 12.5.2022, Real Madrid – Levante, 6-0
 • 8.5.2022, Atletico Madrid – Real Madrid, 1-0
 • 4.5.2022, Real Madrid – Manchester City (CL), 3-1 AET

Liverpool tulee hyvin todennäköisesti hallitsemaan tapahtumia ja viettämään enemmän aikaa pallon kanssa. Real on kuitenkin äärimmäisen vaarallinen päästessään kääntämään peliä, ja Karim Benzeman, Vinicius Juniorin ja Rodrygon johtama hyökkäyslinja on täynnä tulivoimaa. Real tuskin kykenee Mohamed Salahin tähdittämää Liverpoolin niin ikään räväkkää hyökkäysosastoa lauantaina nollaamaan, ja jossakin vaiheessa toinen joukkueista joutuu hieman riskillä jahtaamaan peliä. Molempien meno puolivälierissä ja semifinaaleissa oli erittäin runsasmaalista, ja samaa herkkua on tilauksessa myös lauantaille.

Kahden huippumanagerin Kloppin ja Carlo Ancelottin välisestä mittelöstä on lupa odottaa huikeaa spektaakkelia. Real ei voi altavastaajanakaan lähteä otteluun peruuttelutaktiikalla, joten vauhtia ja maalipaikkoja on luvassa. Yli 2,5 maalia ottelussa toteutuu jopa hieman yli 60 prosentin todennäköisyydellä, ja markkinoilta löytyy kohteeseen maistuvia ylikertoimia.

Over on ruksittavissa muun muassa Pinnaclen ja 888 Sportin valikoimasta napakoilla yli 1,70 kertoimilla. Me iskemme panokset sisään DachBetin kautta huippuhintaan 1,77 ja lähdemme nauttimaan seurafutiskauden häikäisevästä huipennuksesta.

Vihje: 
Yli 2,5 maalia