27.4.2022
klo
22:00
Mestarien Liiga
Liverpool - Villareal
Villareal +2
Mr Green 1,63
Mitätöity
ASETA VETO

Mestarien Liiga

27.4.2022 klo 22:00

Liverpool – Villarreal

Mestarien Liigan välierät jatkuvat keskiviikkona, ja illan ottelussa Liverpool saa vieraakseen kilpailun yllättäjän Villarrealin. Nyt käymme läpi kamppailun ennakkoasetelmat ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet tähän tuliseen koitokseen. Isännät ovat rajussa iskussa, ja Poolilla on edelleen mahdollisuus päättää kausi jopa neljään pokaaliin. Joukkue on hävinnyt tämän vuoden puolella vain yhden ottelun, ja Anfieldilla Liverpool on tunnetusti äärimmäisen vaikea kaadettava.

Villarreal on jäänyt La Ligassa jo kauas top-nelosesta, mutta se on esittänyt hurjia urotekoja Mestarien Liigan keväässä. Joukkue on raivannut tieltään jo Juventuksen ja Bayern Münchenin, joten Liverpool saa pitää varansa viekkaitten espanjalaisten kanssa. Materiaali, kotietu ja rutiinitaso nostavan isännät suursuosikin asemaan, mutta ei Villarreal ole täysin ilman saumoja napata ensimmäisestä osasta kelvollinen tulos. Vieraitten menestyksiä pienillä tasoituksilla voikin ilman muuta napsia illan peleihin mukaan. 

Liverpool painelee jo kymmenen pelin tappiottomassa putkessa. Sen edellinen häviö oli Mestarien Liigan neljännesvälierän toisen osan 0-1 tappio Inter Milanille, mutta tuokin tulos riitti silloin jatkopaikkaan. Puolivälierässä Benfica kaatui värikkäässä parissa lopulta yhteismaalein 6-4. Liverpool on siis tulikuumassa tulosvireessä, mutta rajussa ottelutahdissa senkin rajoja tullaan koettelemaan jossakin vaiheessa. Vaikka viime sunnuntain vääntö Evertonia vastaan oli täyttä Poolin hallintaa, joutui se silti paiskimaan lopulta täyden päivätyön kellistääkseen sinnikkään paikallisvihollisensa.

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua

  • 24.4.2022, Liverpool – Everton, 2-0
  • 19.4.2022, Liverpool – Manchester United, 4-0
  • 16.4.2022, Manchester City – Liverpool (FA Cup), 2-3
  • 13.4.2022, Liverpool – Benfica (CL), 3-3
  • 10.4.2022, Manchester City – Liverpool, 2-2

Hyökkäyksen parivaljakko Mohamed Salah ja Sadio Mane sekä keskikentän duo Thiago ja Fabinho ovat olleet huhtikuussa tulessa jo peräti seitsemässä ottelussa ennen Villarreal-taistoa. Liverpool laittaa keskiviikkona varmasti ykkösnyrkkinsä kehiin, mutta tiukasti myös Valioliigan mestaruudesta taistelevan nipun olisi jätettävä bensaa tankkiin myös ensi keskiviikon tärkeään Newcastle-vieraspeliin.

Myös Villarreal on paahtanut viime aikoina kahden ottelun viikkotahdilla, mutta menneenä viikonloppuna espanjalaisilla ei ollut peliä lainkaan. Lepo ennen keskiviikon megaottelua tekee varmasti hyvää ja antaa mukavan edun vierailijoille. Villarreal on ollut viime viikkoina hyvässä tikissä. Bayernin kaataminen oli tietenkin fantastinen työnäyte, mutta myös La Ligassa touhu on ollut todella pirteää. Viime kierroksella Valencia vastaanotti hurjan ryöpytyksen, joka päättyi vain Villarrealin 2-0 voittoon, mutta lukemat olisivat helposti voineet olla selvästi rumemmat.

Villarrealin viisi viimeistä ottelua

  • 19.4.2022, Villarreal – Valencia, 2-0
  • 16.4.2022, Getafe – Villarreal, 1-2
  • 12.4.2022, Bayern München – Villarreal (CL), 1-1
  • 9.4.2022, Villarreal – Athletic Bilbao, 1-1
  • 6.4.2022, Villarreal – Bayern München (CL), 1-0

Liverpool tulee kotonaan ottamaan otteen vahvasti itselleen, mutta Villarreal on jo Bayern-peleissä osoittanut pystyvänsä kestämään vastustajan laittaman kovan paineen. Pool toki hyökkää saksalaisia monipuolisemmin, mutta mikäli punaisten leirissä on yhtään väsymystä, tulee Villarreal pysymään isäntien vauhdissa mukana. Liverpool on kahdessa viime liigapelissään päästänyt sekä Evertonin että Manchester Unitedin hallintajaksonsa päätteeksi iskemään vaarallisesti vastaan. Villarrealin vastahyökkäysuhka on edellisiä vihuja selvästi suurempi, joten Liverpool ei voi lähteä avausosassa nostelemaan riskitasoja liikaa.

Liverpoolin puolustus on Euroopan eliittiä, mutta myös Villarreal on osoittanut pystyvänsä hyvänä päivänä pitämään maanosan huippuhyökkäykset kurissa. Ottelusta voi helposti kehkeytyä tasaisempi ja niukkamaalisempi kuin mitä markkinoilla on kertoimien valossa laskeskeltu. Me valitsemme kupongille Villarrealin kovalla +2 maalin aasialaisella tasoituksella. Veto osuu Villarrealin voitolla, tasapelillä ja Liverpoolin maalin voitolla, ja isäntien voittaessa tasan kahdella osumalla panokset palautetaan.

Kohde on naarattavissa esimerkiksi 888 Sportin ja Pinnaclen kautta upeaan hintaan 1,60. Mr Green tarjoaa merkille tulisen markkinatopin 1,63, jonka kaappaamme kotiin ennen kuin lähdemme jännittämään upeaa Mestarien Liigan välierää.

Vihje: 
Villareal +2