19.10.2021
klo
22.00
Mestarien Liiga, D-lohko
Inter – Sheriff Tiraspol
Molemmat joukkueet tekevät maalin
ComeOn 2,15
Oikein
ASETA VETO

Inter – Sheriff Tiraspol

Mestarien Liiga, D-lohko

19.10.2021 klo 22:00

Mestarien Liigan D-lohkon kolmannelle kierrokselle lähdetään yllättävistä asetelmista, kun ryhmän piikkipaikalla kuudella pisteellä rymistelee moldovalainen Sheriff Tiraspol. Tiistaina joukkue joutuu jälleen kivikovaan testiin, kun se matkustaa Milanoon Interin vieraaksi. Nyt puntaroimme Sheriffin mahdollisuudet uuteen jättiyllätykseen ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan huikeaan taisteluun.

Inter on lohkossa tukalassa tilanteessa naarattuaan kahdesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden pisteen. Milanolaisilta on maalitili edelleen avaamatta, vaikka joukkue on onnistunut aiemmissa peleissään rakentelemaan mukavasti tilanteita. Sheriff elää vastaiskuista, ja se pääsee tiistaina jälleen väijymään tiloja Interin runnoman paineen välistä. Kotijoukkue on materiaalinsa turvin valtava suosikki, ja sen pitäisikin klaarata ottelusta kolme pinnaa. Interin kertoimet ovat kuitenkin painettu liian alas, jotta panostaminen kannattaisi. Sheriffin maaliuhka on aliarvioitu pahasti muutamalla bookkerilla, joten Both Teams To Score -vedosta löytyy illan timanttisin peli-idea.

D-lohkon tilanne

 1. Sheriff, 2-0-0, 4:1, 6p
 2. Real Madrid, 1-0-1, 2:2, 3p
 3. Inter, 0-1-1, 0:1, 1p
 4. Shahtar Donetsk, 0-1-1, 0:2, 1p

Serie A:n hallitseva mestari Inter on aloittanut kautensa vahvasti kotimaan kentillä, ja joukkue kärsi ensimmäisen tappionsa vasta viime lauantaina Laziota vastaan. Milanolaisten hyökkäys on ollut hirmuisessa iskussa pommitettuaan kahdeksassa liigapelissä jo huikeat 23 osumaa. Mestarien Liigassa viimeistely on kuitenkin takkuillut, ja Interin sarakkeessa komeilivat nollat sekä Real Madridia että Shahtar Donetskia vastaan. Etenkin Real-pelissä Inter loi kotikentällään tukun huipputontteja, ja Ukrainassakin hyökkääminen oli tehottomuudesta huolimatta ajoittain varsin pirteää.

Interin viisi viimeistä ottelua

 • 16.10.2021, Lazio – Inter, 3-1
 • 2.10.2021, Sassuolo – Inter, 1-2
 • 28.9.2021, Shahtar Donetsk – Inter (CL), 0-0
 • 25.9.2021, Inter – Atalanta, 2-2
 • 21.9.2021, Fiorentina – Inter, 1-3

Interin puolustus ei sen sijaan ole vakuuttanut kuluvalla kaudella alkuunkaan. Joukkue on pitänyt oman maalinsa puhtaana vain kahdessa kymmenestä pelatusta ottelusta. Milanolaisten varsin avoin pelitapa on luonut tontteja kiivaaseen tahtiin molempiin päätyihin, ja myös tiistaina Sheriffin yllätysvalmiille hyökkäykselle tulee avautumaan saumoja maalintekoon.

Ensimmäistä kertaa Mestarien Liigaan selviytynyt Sheriff on aloittanut urakkansa ennakkoluulottomasti, ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. Myrskyvaroituksia läheteltiin ilmoille jo karsintakierroksilla, kun Serbian Crvena Zvezda ja Kroatian Dinamo Zagreb saivat kumpikin nöyrtyä moldovalaisen pyörremyrskyn edessä. Sheriff jäi maaleitta neljän osaottelun aikana ainoastaan Dinamo-koitoksen toisessa osassa, kun se oli kotipelissään raivonnut itsensä otteluparissa jo 3-0 karkumatkalle.

Lohkovaiheen avauksessa palloa suvereenisti hallinnut Shahtar Donetsk sai maistaa Sheriffin vastaiskuja häviten Tiraspolissa maalein 2-0. Varsinainen jättipaukku nähtiin viime kierroksella Madridissa, kun moldovalaiset ryöstivät täydet pisteet Realilta numeroin 2-1. Real oli jälleen pallonhallinnassa murskaava, mutta niin vain Sheriff kävi tuikkaamassa kaksi rysää isäntien painostuksen keskeltä.

Sheriff Tiraspolin viisi viimeistä ottelua

 • 16.10.2021, Sheriff Tiraspol – Sfintul Gheorghe, 4-0
 • 2.10.2021, Milsami Orhei – Sheriff Tiraspol, 0-1
 • 28.9.2021, Real Madrid – Sheriff Tiraspol (CL), 1-2
 • 25.9.2021, Dinamo-Auto – Sheriff Tiraspol, 0-7
 • 22.9.2021, Sheriff Tiraspol – Floresti, 4-0

Ottelun kulku tulee Stadio Meazzalla noudattelemaan Sheriffin aiemmissa CL-väännöissä nähtyä kaavaa. Inter puskee päälle pallon kanssa, ja vieraat puolustavat minkä pystyvät kyttäillen samalla vastahyökkäyksiä. Sheriff tuskin onnistuu pitämään maaliaan puhtaana, mutta joukkue on osoittanut olevansa äärimmäisen vaarallinen päästessään harvakseltaan nopeisiin pistoihin.

Näin ollen Both Teams To Score on yli kahden kertoimilla upea valinta päivän peleihin. Merkin kerroin keikkuu useilla bookkereilla kuten 10Betillä ja Betssonilla hivenen kahden paremmalla puolella. ComeOn on jälleen omilla linjoillaan ja tarjoaa kohteeseen hulppean kertoimen 2,15, jonka haravoimme ilman muuta talteen mahtavan CL-illan ratoksi.

Inter – Sheriff Tiraspol, molemmat joukkueet tekevät maalin

ComeOn 2,15