16.4.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Borussia Dortmund - Atletico Madrid
Atletico Madrid +0,5
BetGlobal 1,69
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

16.4.2024 klo 22:00

Borussia Dortmund – Atletico Madrid

Borussia Dortmund ja Atletico Madrid ratkaisevat tiistaina kumpi leiri selviytyy Mestarien Liigan välieriin. Espanjalaiset olivat avausosassa vahvempia maalein 2-1. Dortmund on tuosta tappiosta huolimatta varsin kovassa kevätvireessä, ja se on voittanut Bundesligassa edellisestä kuudesta ottelustaan viisi. CL-jatkopelien avauskierroksella keltamustat kaatoivat PSV Eindhovenin yhteismaalein 3-1.

Dortmundin edelliset ottelut

  • 13.4. Mönchengladbach – Dortmund, 1-2
  • 10.4. Atletico Madrid – Dortmund (CL), 2-1
  • 6.4. Dortmund – Stuttgart, 0-1

Atleticolla on hieman heitellyt kevätkauden edetessä, ja se on tiputellut pisteitä La Ligassa melko kovalla tahdilla. Mestarien Liigassa joukkue latasi kuitenkin viime kierroksella tiskiin todella kovan suorituksen, kun huippukuntoinen Inter Milan pudotettiin rankkarikisan jälkeen yhteismaalien mentyä tasan 2-2. Ticolla on juuri nyt alla lupauksia herättävä kolmen voiton putki. Dortmund-avausosan molemmin puolin kotimaan sarjassa kaatuivat kohtalaisten laadukkaitten kiskaisuitten myötä Villarreal vieraissa ja Girona kotona.

Atletico Madridin edelliset ottelut

  • 13.4. Atletico Madrid – Girona, 3-1
  • 10.4. Atletico Madrid – Dortmund (CL), 2-1
  • 1.4. Villarreal – Atletico Madrid, 1-2

Ensimmäisestä osaottelusta kehkeytyi hyvin kaksijakoinen näytelmä Atleticon hurjasteltua noin puolessa tunnissa jo 2-0 johtoon. Espanjalaisjätti kuitenkin hieman passivoitui loppua kohden, ja Dortmundin huipputärkeä kavennus syntyi lopulta hyvinkin ansaitusti. Koko kamppailussa statistiikat menivät kuitenkin selvästi Ticon puolelle sen kirjattua maalintekoyritykset 14-12 ja laukaukset kohti maalia 9-4.

Atleticon ei tarvitse lähteä Dortmundissa yltiöpäisesti jahtaamaan lisäosumia, vaan vieraat tulevat todennäköisesti asettumaan hieman puolustusasemiin ja väijymään vastaiskujen paikkoja. Tico on perustasolta hieman laadukkaampi, ja vaikka kotietu tekee isännistä suosikin, ilmaiset jalkapallo vihjeet näkee madridilaisten kertoimissa mukavasti etua. Panostukseen lähtee kakkonen +0,5 maalin tasoituksella, ja esimerkiksi BetGlobalin, DirectionBetin ja Betifyn kohteeseen puskemat 1,70 lukemaa hipovat kertoimet kohoavat kelpo tarjouksiksi.

Vihje: 
Atletico Madrid +0,5