14.2.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Lazio - Bayern München
Alle 3 maalia
Slots Hammer 1,71
Oikein
ASETA VETO

Mestarien Liiga

14.2.2024 klo 22:00

Lazio – Bayern München

Lazio ja Bayern München ottavat keskiviikkona toisistaan mittaa Mestarien Liigan pudotuspelitaistossa. Isäntien kovin vire katosi hieman tammikuun lopulla, mutta joukkue on edelleen taistelemassa paikasta Serie A:n top-kuutosessa. Mestarien Liigassa roomalaiset puristivat jatkopaikan kerättyään lohkossa kymmenen pinnaa todella nihkeällä maalierolla 7:7.

Bayern ei ole ollut viime aikoina läheskään parhaimmillaan, ja sen vaikeudet kulminoituivat viime lauantain 3-0 tappioon Leverkusenia vastaan. Joukkue oli todella hampaaton, ja spekulaatiot manageri Thomas Tuchelin asemasta saivat päälleen lisää bensaa. CL-lohkossa Bayern oli kuitenkin syksyllä vahva ruuvaten plakkariin kuusitoista pistettä.

Lazion edelliset ottelut

  • 10.2.2024, Cagliari – Lazio, 1-3
  • 4.2.2024, Atalanta – Lazio, 3-1
  • 28.1.2024, Lazio – Napoli, 0-0

Lazio nollasi tammikuussa kotonaan Napolin liigassa ja Roman Coppa Italian kamppailussa, mutta puolustaminen näissä isommissa otteluissa tapahtuu pitkälti hyökkäyksen kustannuksella. Bayern on puolestaan lähtökohtaisesti hyvinkin runsasmaalinen, mutta panosten kasvaessa Euroopassa löytyy vierailtakin työkalupakista myös tarkempia taktiikoita. Tuchelin ryhmä puolustaa pallonhallinnan kautta, eikä se lähde varmasti Olimpicolla aliarvioimaan Lazion vaarallisuutta.

Bayern Münchenin edelliset ottelut

  • 10.2.2024, Leverkusen – Bayern München, 3-0
  • 3.2.2024, Bayern München – Mönchengladbach, 3-1
  • 27.1.2024, Augsburg – Bayern München, 2-3

Bayern tulee vierasosassakin hyppäämään kuskin paikalle, mutta Lazio puolustaa etenkin Stadio Olimpicolla todella tiiviisti ja kurinalaisesti. Kummankaan joukkueen avausmaalikaan ei ensimmäisessä osaottelussa tätä tilannetta tule juurikaan muuttamaan, ja kamppailussa menee todennäköisesti jonkin aikaa lähinnä vastustajaa tunnustellen.

Bayernin nippu ei oikein kestäisi toista peräkkäistä ison pelin tappiota, joten saksalaiset saattavat olla liikkeellä normaalia varovaisemmalla pelitavalla. Markkinoilla on hieman yliarvioitu kamppailun maaliodottamaa, ja me valikoimme lapulle ottelun alle kolme osumaa. Kohteen kerroin on asettunut Slots Hammerin, NovaJackpotin ja Boomerang Betin listoilla upeasti 1,70 tuntumaan.

Vihje: 
Alle 3 maalia