13.4.2022
klo
22:00
Mestarien Liiga
Atletico Madrid - Manchester City
Manchester City 1X2
Bethard 1,80
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

13.4.2022 klo 22:00

Atletico Madrid – Manchester City

Mestarien Liigan kevät etenee kiivasta vauhtia, ja keskiviikkona ratkotaan jälleen välieriin menijöitä. Manchester City matkaa Atletico Madridin vieraaksi puolustamaan kotonaan viikko sitten hankkimaansa 1-0 johtoa. Nyt arvioimme isäntien saumat parin kääntämiseen ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan supervääntöön.

Atletico on ollut kevätkaudella La Ligassa erittäin vahva. Viime lauantaina sen kuuden sarjaottelun voittoputki kuitenkin katkesi todella heikkoon esitykseen ja 1-0 tappioon heikon Mallorcan vieraana. Tuota peliä ennen alla oli CL-puolivälierän ensimmäisen osan häviö Cityä vastaan, ja myös tuossa kamppailussa Tico oli äärimmäisen kesy.

Manchester City on huimassa tikissä, ja joukkue puksuttaa jo yhdeksän pelin tappiottomassa putkessa. Viime viikonloppuna se tasasi pisteet maalein 2-2 vauhdikkaassa iskujenvaihdossa Liverpoolin kanssa. Manchesterin nippu on materiaalinsa, rutiinitasonsa ja forminsa turvin vieraissakin selkeä suosikki. Lisäksi kun Atletico joutuu takaa-ajajana hakemaan rohkeasti maalia, pääsevät vieraat tekemään pallon kanssa muutakin kuin puskemaan päätänsä madridilaisten seinään. Cityn voitto noin 1,80 kertoimella kelpaakin erinomaisesti kupongille.

Puolivälierän avausosa Manchester City – Atletico Madrid, 5.4.2022

 • Maalit, 1-0
 • Laukaukset, 15-0
 • Laukaukset maalia kohti, 2-0
 • Pallonhallinta, 71-29
 • Kulmapotkut, 9-0

Atleticon osakkeet olivat hurjassa nousussa vaisun syksyn jälkeen, kun joukkue kipusi maalis-huhtikuussa La Ligassa jo kolmanneksi ja löi siinä sivussa Manchester Unitedin Mestarien Liigan jatkopeleissä. Suurin osa Ticon keväällä kaatamista joukkueista oli kuitenkin Espanjan sarjan häntäpäästä, ja ManU:n peittoaminen Old Traffordilla sai osakseen ehkä hieman liian suurta hehkutusta. Cityn mankelissa madridilaiset olivat ällistyttävän vahvasti jyrän alla koko 90-minuuttisen ajan eivätkä saaneet aikaan ainuttakaan maalintekoyritystä. Vaikka Atletico on ollut La Ligassa tuttuun tapaan väkevä kotijoukkue, se ei ole voittanut Metropolitanolla tämän kauden Mestarien Liigassa vielä yhtäkään otteluaan.

Atletico Madridin viisi viimeistä ottelua

 • 9.4.2022, Mallorca – Atletico Madrid, 1-0
 • 5.4.2022, Manchester City – Atletico Madrid (CL), 1-0
 • 2.4.2022, Atletico Madrid – Deportivo Alaves, 4-1
 • 19.3.2022, Rayo Vallecano – Atletico Madrid, 0-1
 • 15.3.2022, Manchester United – Atletico Madrid (CL), 0-1

Manchester City etenee välillä jopa varsin konemaisesti kohti uusia pokaaleita, ja se jahtaa vahvasti menestystä edelleen kolmella rintamalla. Joukkue tulee keväällä priorisoimaan Mestarien Liigan FA Cupin ja jopa Valioliigan voittojen edelle. Vaikka Atletico onnistui poistumaan viime viikon möyhennyksen jälkeen Etihadilta vain yhden maalin tappio niskassaan, on Cityllä tuon murhaavan esityksen jälkeen erinomainen tilanne ennen ratkaisevaa toista osaottelua. Keskiviikkona Atletico-luotsi Diego Simeonella on edessään hieman kinkkinen tehtävä lähteä kotona avaamaan peliä ja hakemaan tasoitusmaalia, sillä City taitaa myös tiiviin puolustamisen ja tulee kääntämään pallon riistettyään tilanteen hyvin nopeasti omaksi vastaiskukseen.

Manchester Cityn viisi viimeistä ottelua

 • 10.4.2022, Manchester City – Liverpool, 2-2
 • 5.4.2022, Manchester City – Atletico Madrid (CL), 1-0
 • 2.4.2022, Burnley – Manchester City, 0-2
 • 20.3.2022, Southampton – Manchester City (FA Cup), 1-4
 • 14.3.2022, Crystal Palace – Manchester City, 0-0

City tulee vieraissakin hallitsemaan palloa, mutta on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Atletico lähtee omaa pakkaansa levittämään ja missä ottelun vaiheessa. Joka tapauksessa Citylle tulee erittäin todennäköisesti Madridissa avautumaan useampia vaarallisia maalipaikkoja kuin Etihadilla, ja sen tulivoimainen ryhmä aikoo nuo tontit myös käyttää hyväkseen. Joka osa-alueella laadukkaampi vierasjoukkue kohoaakin pelin kuvan nähden jopa lähes 60-prosenttiseksi suosikiksi.

Kohde löytyy muun muassa Pinnaclen ja Mr Greenin tarjonnasta upeilla lähes 1,80 kertoimilla. Bethardin hinta on noussut peräti tasan 1,80 lukemaan, joten iskemme sieltä panokset kiinni ja jäämme nauttimaan huikeasta Mestarien Liigan jännitysnäytelmästä.

Vihje: 
Manchester City (1X2)