13.3.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Atletico Madrid - Inter Milan
Inter Milan DNB
Kingmaker 1,80
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

13.3.2024 klo 22:00

Atletico Madrid – Inter Milan

Luvassa on huikeaa taistelua, kun Atletico Madrid ja Inter vääntävät keskiviikkona Mestarien Liigan jatkopaikasta. Ensimmäinen osaottelu päättyi Milanossa Interin 1-0 voittoon. Ticon formi on tällä hetkellä melko heikko, ja se on voittanut edellisestä yhdeksästä ottelustaan ainoastaan kaksi. Lauantaina joukkueen esitys oli todella vaisu, ja Cadizilta tuli La Ligan pelissä kuokkaan maalein 2-0. 

Atletico Madridin edelliset ottelut

  • 9.3.2024, Cadiz – Atletico Madrid, 2-0
  • 3.3.2024, Atletico Madrid – Betis, 2-1
  • 29.2.2024, Athletic Bilbao – Atletico Madrid (Cup), 3-0

Inter on sen sijaan tulikuumassa tikissä, ja se kasvatti viikonloppuna kaikkien kilpailuitten voittoputkensa jo kolmentoista ottelun pituiseksi. Nerazzurrin touhu ei ollut Bolognan vieraana kovinkaan säkenöivää, mutta hurja rutiinitaso ja erinomainen puolustus takasivat 1-0 voiton. Manageri Simone Inzaghi pääsi kierrättämään rosteriaan mukavasti, ja normiavauksen ukoista Lautaro Martinez, Federico Dimarco, Stefan de Vrij ja Benjamin Pavard olivat lepovuorossa.

Interin edelliset ottelut

  • 9.3.2024, Bologna – Inter, 0-1
  • 4.3.2024, Inter – Genoa, 2-1
  • 28.2.2024, Inter – Atalanta, 4-0

Inter oli avausosassa pelillisesti valtavasti edellä vieden laukaukset nimiinsä 19-7, ja paremmalla viimeistelyllä se olisi voinut helposti kiskaista hieman enemmänkin etumatkaa. Atletico oli odotetusti liikkeellä melko puolustusvoittoisesti, ja maalin tappio oli sille Meazzalta täysin kelvollinen tulos. Keskiviikkona pelin kuva on hieman erilainen, kun madridilaisten tulisi jossakin vaiheessa lähteä hyökkäämään hieman aktiivisemmin.

Inter ei lähde taistoon ainoastaan puolustamaan ohutta johtoaan, ja odotettavissa on huikean jännittävä taktinen taisto. Nerazzurrin paketti on fantastisessa kuosissa, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet saa vieraat markkinan arviota suuremmaksi suosikiksi. Tasuri riittäisi Interille jatkopaikkaan, ja lapulle lähtee kakkonen Draw No Bet -varauksella Kingmakerin kertoimella 1,80. Ottelu on napattavissa myös Sushi Casinon ja Playion kautta.

Vihje: 
Inter Milan DNB