12.3.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Barcelona - Napoli
Napoli +0,5
Playio 1,97
Hävitty
ASETA VETO

Mestarien Liiga

12.3.2024 klo 22:00

Barcelona – Napoli

Barcelona ja Napoli väänsivät Mestarien Liigan jatkopeleissä ensimmäisessä osaottelussa 1-1 tasurin, ja joukkueet ratkaisevat jatkopaikan tiistain kakkospelissä. Barca on löytänyt alkukeväästä kovan formin, ja se on painellut jo kahdeksan ottelua putkeen tappioitta. La Ligan mestaruus on karkaamassa, mutta paikka top-nelosessa on kuitenkin jotakuinkin nakuteltu. Perjantain sarjapelissä viimeistely oli huolimatonta, mutta Mallorca kaatui kuitenkin maalein 1-0.

Barcelonan edelliset ottelut

  • 8.3.2024, Barcelona – Mallorca, 1-0
  • 3.3.2024, Athletic Bilbao – Barcelona, 0-0
  • 24.2.2024, Barcelona – Getafe, 4-0

Myös Napolin vire on mainio, vaikka sinipaidat jäivät viikonloppuna Serie A:n pelissä 1-1 tasuriin Torinoa vastaan. Helmikuussa seuraan saapunut manageri Francesco Calzona on ajanut pelitapaansa mukavasti sisään, ja Napolin esitys edellisen kierroksen 2-1 voitossa Juventuksesta herätti luottamusta loppukautta ajatellen. Joukkue hyökkää jälleen iloisesti, ja Calzonan seuraava tehtävä on puolustuksen palauttaminen lähemmäs viime kauden tasoa.

Napolin edelliset ottelut

  • 8.3.2024, Napoli – Torino, 1-1
  • 3.3.2024, Napoli – Juventus, 2-1
  • 28.2.2024, Sassuolo – Napoli, 1-6

Napoli jäi kotiosassaan alussa pahasti telineisiin, mutta ensimmäisen puolituntisen jälkeen se lähti viemään peliä aktiivisesti. Toisella jaksolla laukaukset ja maalipaikat menivät niukasti Napolille, ja 1-1 lopputulos oli kaikkiaan kenttätapahtumiin peilaten ansaittu. Kokoonpanopuolella Barcelonan tilanne on ennen tiistain taistoa kaksikosta hieman tukalampi, sillä ainakin Pedri, Gavi, Ferran Torres ja Frenkie de Jong ovat varmuudella sivussa.

Napolin homma on eittämättä laahannut ajoittain pahastikin kuluvalla kaudella, mutta ryhmässä on edelleen valtavasti potentiaalia. Vierasnippu pääsee kamppailuun vahvimmalla avauksellaan, ja sen hyökkäyksellä on ehdottomasti eväät rokottaa Barcan alakertaa. Odotettavissa on markkinan arviota tasaisempi rutistus, ja Napolin kertoimissa on jonkin verran ilmaa. Playio antaa ristikakkosesta kertoimeksi upean 1,97, ja tämä superottelu löytyy lisäksi Payoutzin ja Winslyn listoilta.

Vihje: 
Napoli +0,5