1.6.2024
klo
22:00
Mestarien Liiga
Borussia Dortmund - Real Madrid
Real Madrid (1X2)
Betify 1,70
Oikein
ASETA VETO

Mestarien Liiga, finaali

1.6.2024 klo 22:00

Borussia Dortmund – Real Madrid

Euroopan seurafutiskausi saa kruununsa lauantaina, kun Borussia Dortmund ja Real Madrid ratkaisevat Mestarien Liigan kuninkuuden. Illan finaali esitetään Lontoossa Wembley Stadiumilla. Huikean laadukas ja rutinoitunut Los Blancos lähtee otteluun selvänä suosikkina, ja nyt ilmaiset jalkapallo vihjeet ennakoi saksalaisten saumat yllätykseen.

Dortmund on kaatanut CL-jatkopeleissä kolmikon PSV Eindhoven, Atletico Madrid ja Paris Saint-Germain. Keltamustien puolustus on venytetty jatkuvasti tappiin, ja joukkueella on ollut matkan varrella mukana roimasti onneakin. Jo PSV loi sekä kotona että vieraissa Dortmundia enemmän maaliodottamaa mutta taipui lopulta yhteismaalein 3-1. Atletico iski Madridissa saksalaiset alussa täysin köysiin, mutta toisen osaottelun sekoilu takasi Borussialle jatkopaikan yhteismaalein 5-4. PSG oli molemmissa osissa hallitsevampi osapuoli, mutta viimeistely ontui. PSG vei kotiosassaan laukaukset 30-7 ja maaliodottaman 3,25 – 0,74 häviten kuitenkin kirvelevästi 0-1 (yhteismaalit 0-2).

Dortmundin edelliset ottelut

  • 18.5. Dortmund – Darmstadt, 4-0
  • 11.5. Mainz – Dortmund, 3-0
  • 7.5. PSG – Dortmund (CL), 0-1

Real on ollut keväällä hieman vakuuttavampi, ja sen raatolistalta löytyvät jo laadukkaat Leipzig, Manchester City ja Bayern München. Toki myös valkopaitoja on horjutettu muutamaan kertaan, ja sekä City että RB sössivät omat saumansa heikkoon viimeistelyyn. Real on kuitenkin edelleen hävinnyt koko kaudella vasta kahdesti, ja ällistyttävä rutiinitaso, materiaalin leveys sekä managerivelho Carlo Ancelotti kallistavat vaakaa rankasti Los Blancosin suuntaan.

Real Madridin edelliset ottelut

  • 25.5. Real Madrid – Betis, 0-0
  • 19.5. Villarreal – Real Madrid, 4-4
  • 14.5. Real Madrid – Alaves, 5-0

Real ottaa Wembleyllä homman komentoonsa, ja perusviimeistelyllä CL-pytty naarataan jälleen kerran Madridiin. Me saamme espanjalaiset jopa hivenen yli 60-prosenttiseksi suosikiksi, joten Betifyn tarjoama markkinatoppi 1,70 rikkoo pelattavuuden rajan. Kamppailu on ruuvattavissa lisäksi VivatBetin ja Talismanian kautta.

Vihje: 
Real Madrid (1X2)