24.8.2021
klo
22.00
Mestarien Liiga, neljäs karsintakierros
Ferencvaros – Young Boys
1, DNB
Unibet 2,60
Hävitty
ASETA VETO

Ferencvaros – Young Boys

Mestarien Liiga, neljäs karsintakierros 24.8.2021 klo 22:00

Panoksena on paikka Mestarien Liigan lohkovaiheessa, kun Young Boys matkaa neljännen karsintakierroksen toiseen osaotteluun Budapestiin puolustamaan niukkaa yhden maalin johtoaan. Luvassa on tiukka vääntö, johon täräytämme nyt päivän ilmaiset jalkapallo vihjeet. Ferencvaros on tukalassa paikassa hävittyään viikko sitten Sveitsissä maalein 2-3. Rutinoitunut Young Boys on materiaaliltaan hiukan laadukkaampi, mutta kotiedun turvin isännillä on paremmat mahdollisuudet voittoon kuin mitä muutamat bookkerit ovat arvioineet.

Ferencvaros on hallinnut Unkarin liigaa suvereenisti viimeisen kolmen vuoden ajan ja samalla rakennellut pienoista euromenestystäkin. Pari vuotta sitten joukkue kiskaisi itsensä Eurooppa-liigan lohkoon ja raivasi viime kaudella tiensä upeasti Mestarien Liigan lohkovaiheeseen. Saldona noista kahdesta visiitistä oli ainoastaan yksi voitto, mutta unkarilaisnippu on kerännyt arvokasta kokemusta, ja karsintakierroksilla se on klaarannut etenkin kotipelinsä useimmiten erittäin väkevästi.

Ferencvarosin ottelut Mestarien Liigan karsinnassa

 • 18.8.2021 Young Boys – Ferencvaros 3-2
 • 10.8.2021 Slavia Praha – Ferencvaros 1-0
 • 4.8.2021 Ferencvaros – Slavia Praha 2-0
 • 27.7.2021 FK Zalgiris – Ferencvaros 1-3
 • 20.7.2021 Ferencvaros – FK Zalgiris 2-0
 • 13.7.2021 FC Pristina – Ferencvaros 1-3
 • 6.7.2021 Ferencvaros – FC Pristina 3-0

Budapestilaisilla on viime kaudella hyvin toiminut vankka runko edelleen mukavasti kasassa, ja kesällä miehistöä vahvistettiin hankkimalla hyökkäykseen Ryan Mmaee ja keskikentälle Stjepan Loncar sekä Kristoffer Zachariassen. Rosterissa on myös runsaasti kokemusta isoista peleistä, jota tuovat etenkin Robert Mak ja Oleksandr Zubkov.

Myös Young Boys on dominoinut kotimaansa sarjaa viime vuosina ja ollut vakiovieras Eurooppa-liigassa viime vuosikymmenen aikana. Sen ainoa vierailu Mestarien Liigan lohkovaiheessa on kaudelta 2018/19, jolloin joukkue kaatoi ikimuistoisesti Juventuksen kotonaan. Viime kauden EL-taival kantoi aina kuudentoista parhaan joukkoon saakka. Tämän kauden CL-karsintakierrokset berniläiset ovat hoitaneet tähän saakka kovalla rutiinilla, vaikka etenkin vieraissa esitykset eivät ole olleet mitenkään järisyttäviä.

Young Boysin ottelut Mestarien Liigan karsinnassa

 • 18.8.2021 Young Boys – Ferencvaros 3-2
 • 10.8.2021 Young Boys – CFR Cluj 3-1
 • 3.8.2021 CFR Cluj – Young Boys 1-1
 • 28.7.2021 Young Boys – Slovan Bratislava 3-2
 • 21.7.2021 Slovan Bratislava – Young Boys 0-0

Joukkueitten välinen ensimmäinen osaottelu oli sveitsiläisten hallintaa, mutta Ferencvaros osoitti vaarallisuutensa hyökkäyspäässä. Kamppailu oli täynnä käänteitä, kun isäntien Silvan Hefti otti ensimmäisellä jaksolla 1-1 tilanteessa punaisen kortin, mutta vieraat kämmäsivät tilanteesta seuranneen rankkarin. Young Boys rynnisti lopulta vajaamiehisenäkin 3-2 voittoon, mutta ottelu osoitti ettei joukkueitten välinen tasoero ole suuri. Vieraitten hahmo oli molemmat maalit pamauttanut Franck Boli, joka osui kahdesti myös Ferencvarosin edellisessä liigaottelussa.

Molemmat ovat aloittaneet CL-karsinnan lomassa omat liigakautensa hieman takkuillen. Young Boys on kerännyt kolmesta ottelusta neljä pinnaa oltuaan yllättävissä vaikeuksissa melko köykäisiä Sionia, Luzernia ja Grasshoppersia vastaan. Ferencvarosilla on alla voitto ja tappio, kun se hävisi yllättäen kauden avauspelin kotonaan Kisvardan kynsissä.

Ferencvaros tulee jahtaamaan toista peräkkäistä CL-lohkopaikkaa villisti kotiyleisönsä edessä, ja tiedossa on tasainen koitos. Upea kotisaldo karsinnoissa viime vuosien ajalta antaa isännille mukavasti itseluottamusta. Young Boys on vain hivenen laadukkaampi nippu, ja markkinoilla on ehkäpä reagoitu liikaa sen viime kauden upeaan nykäisyyn Eurooppa-liigassa.

Ferencvarosin voitosta on tarjolla hurjia jopa kolmen ja puolen kertoimia, jotka ovat erinomaista pelattavaa. Young Boys on kuitenkin onnistunut edellisten kierrosten vieraspeleissä puolustamaan raudanlujasti, joten ruksimme kohteeseen Draw no Bet -varauksen, jonka kanssa markkinoilla on tarjolla maistuvia yli kahden ja puolen hintoja. 

Kohde on napattavissa muun muassa NordicBetin ja 888 Sportin listoilta. Me ongimme iloisen markkinatopin 2,60 tällä kertaa Unibetin kaistalta ja jäämme odottamaan tulikuumaa Mestarien Liigan taistelua.

Ferencvaros – Young Boys 1, DNB

Unibet 2,60