16.10.2021
klo
22.00
La Liga
Real Sociedad – Mallorca
1, AH -1
ComeOn 1,72
Mitätöity
ASETA VETO

Real Sociedad – Mallorca

La Liga

16.10.2021 klo 22:00

La Ligassa potkitaan lauantaina ainoastaan kaksi ottelua, mutta myöhäisillan koitokseen löytyy upea peli-idea. Real Sociedad isännöi sarjanousija Mallorcaa ja tulee jatkamaan hienoja otteitaan kotikentällään. Mallorca on ollut pahasti kuutamolla parissa edellisessä matkapelissään, ja nyt vuorossa on uusi kylvetys. Ilmaiset jalkapallo vihjeet suosittelee vahvasti Sociedadin voiton survomista lapuille, ja aasialaisista tasoitusvedoista löytyy varsin maistuvia kertoimia.

Real Sociedad alkaa olla tuttu näky La Ligan top-kuutosessa, ja tällä kaudella San Sebastianissa tavoitteena on rohkeasti sijoitus neljän sakissa. Joukkue onkin aloittanut kauden iloisissa merkeissä ja keikkuu sarjataulukossa tällä hetkellä upeasti jaetulla piikkipaikalla. Ainoa tappio tuli kauden avauksessa Barcelonan vieraana, ja nyt Sociedad viilettää jo peräti yhdeksän pelin mittaisessa tappiottomassa putkessa kaikki kilpailut huomioiden. Etenkin kotona meno on ollut napakkaa, eikä joukkue ole päästänyt liigassa Reale Arenalla vielä maaliakaan omiin.

Real Sociedadin viisi viimeistä ottelua

  • 3.10.2021, Getafe – Real Sociedad, 1-1
  • 30.9.2021, Real Sociedad – AS Monaco (EL), 1-1
  • 26.9.2021, Real Sociedad – Elche, 1-0
  • 23.9.2021, Granada – Real Sociedad, 2-3
  • 19.9.2021, Real Sociedad – Sevilla, 0-0

Sociedadin ainoa pistemenetys kotikentällä on tullut vahvaa Sevillaa vastaan puurretussa maalittomassa tasurissa. Kolmessa muussa kotiottelussaan joukkue on kairannut niukat 1-0 voitot, ja isännillä on ollut tapana tuhlailla muutama huipputontti per peli. Sociedad on kolmessa voitokkaassa kotipelissään päästänyt vastustajansa laukomaan yhteensä ainoastaan kolme kertaa maalia kohti, eikä heikolle Mallorcallekaan tule lauantaina avautumaan maalipaikkoja. Sociedad aloitti Eurooppa-liigan urakkansa kotipelien osalta pari viikkoa sitten kovaa Monacon nippua vastaan, ja tuloksena oli 1-1 tasapeli. Isännät olivat tuossakin kamppailuissa pelitapahtumissa selvästi edellä, ja vain heikko viimeistely esti täyden pistepotin naaraamisen.

Mallorca aloitti kauden erinomaisesti ja napsi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan sarjanousijan innolla riemukkaat seitsemän pistettä. Meno on sittemmin hyytynyt, ja kahdessa edellisessä vieraspelissä Mallorca on ollut vastusten vaikeutuessa pahassa linkouksessa. Real Madrid ja Athletic Bilbao veivät peliä miten tahtoivat ja pommittivat yhteensä hurjat 37 maalintekoyritystä Mallorcan sekavan puolustuksen keskellä.

Mallorcan viisi viimeistä ottelua

  • 2.10.2021, Mallorca – Levante, 1-0
  • 26.9.2021, Mallorca – Osasuna, 2-3
  • 22.9.2021, Real Madrid – Mallorca, 6-1
  • 19.9.2021, Mallorca – Villarreal, 0-0
  • 11.9.2021, Athletic Bilbao – Mallorca, 2-0

Mallorcan materiaali on La Ligan heikommasta päästä, ja joukkue tulee kauden mittaan olemaan suurissa vaikeuksissa sarjan vahvempien joukkueitten kyydissä. Vaikka Sociedad ei ole toistaiseksi maaleilla juhlinut etenkään kotonaan, on vain ajan kysymys koska padot aukeavat toden teolla. Mallorcaa vastaan alkukaudesta nähty positiivinen ilme ja kovat laukausmäärät saavat jatkoa, ja lauantain vieras on mitä otollisin vastustaja maalihanojen availua varten.

Varman päälle pelaavat voivat viritellä kupongeille Sociedadin suoraa voittoa, josta on markkinoilla tarjolla lähes puolentoista kertoimia. Me uskomme kuitenkin Mallorcan putoavan isäntien kelkasta ottelun edetessä, ja valitsemme peleihin ykkösen -1 maalin aasialaisella tasoituksella. Tarjolla olevat yli 1,70 kertoimet ovat kuumaa tavaraa, sillä vähintään kahden maalin kotivoiton todennäköisyys lähentelee jopa 50 prosenttia, ja mikäli isännät voittavat tasan maalilla, panokset palautetaan.

Kohde loistaa useitten bookkereitten kuten ComeOnin, Pinnaclen ja 10Betin valikoimassa mojovaan hintaan 1,72. Näin ollen lataamme panokset sisään ja matkaamme Sociedadin vankkureissa kohti jännittävää La Ligan lauantai-iltaa.

Real Sociedad – Mallorca 1, AH -1

ComeOn 1,72