3.6.2022
klo
21:45
Kansojen Liiga
Ranska - Tanska
Yli 2,5 maalia
Betfair 2,20
Oikein
ASETA VETO

Kansojen Liiga

3.6.2022 klo 21:45

Ranska - Tanska

Kansojen Liigan perjantain A-sarjan huippuottelussa iskevät yhteen Ranska ja Tanska. Isännät lähtevät puolustamaan mestaruuttaan, ja nyt ilmaiset jalkapallo vihjeet arvioi Tanskan mahdollisuudet venyä yllätykseen. Ranska ei ole hävinnyt kilpailullista ottelua varsinaisella peliajalla kolmeen vuoteen. Sen ainoa tappio sitten kesän 2019 tuli viime EM-kisojen neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan rankkarikisassa. MM-karsinta päättyi viime syksynä suoraan kisapaikkaan saldolla 5-3-0.

Myös Tanska on kovassa tikissä, ja sekin marssi Qatarin MM-kisoihin lohkonsa ykkösenä rekordilla 9-0-1. Ainoa tappio tuli päätösottelussa Skotlantia vastaan lopputurnauspaikan jo varmistuttua. Ranska on materiaaliltaan maailman eliittiä. Rinki on älyvapaan laadukas ja laaja, eikä joukkuetta helposti horjuteta ainakaan sen kotikentällä. Tanska lähtee toki hyvällä itseluottamuksella hakemaan tulosta, ja luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä taisto. Vetoihin valikoituu korkeat lukemat, sillä markkinoilla on hieman aliarvioitu ottelun maaliodottamaa. Yli 2,5 osumaa toteutuu paria pinnaa vajaat 50 prosentin todennäköisyydellä, joten Betfairin puskema timanttinen kerroin 2,20 on päivän tulisin tarjous.

Ranskan viisi viimeistä ottelua

  • 16.11.2021, Suomi – Ranska (MM-k), 0-2
  • 13.11.2021, Ranska – Kazakstan (MM-k), 8-0
  • 10.10.2021, Espanja – Ranska (KL), 1-2
  • 7.10.2021, Belgia – Ranska (KL), 2-3
  • 7.9.2021, Ranska – Suomi (MM-k), 2-0

Ranska paikkaili EM-kisojen valtavaa pettymystään viime syksynä klaaraamalla MM-karsinnan päätökseen tyylillä ja viemällä Kansojen Liigan lopputurnauksen nimiinsä kahden väkevän esityksen jälkeen. KL-välierässä kaatui Belgia vaiherikkaassa näytöksessä lukemin 3-2, ja finaalissa Espanja sai kuokkaan maalein 2-1. Molemmat voitot olivat ansaittuja, ja ottelut olivat hyvä esimerkki Ranskan huikeasta hyökkäyksen laadusta.

Ranska on jäänyt ilman osumaa viimeksi lähes pari vuotta sitten, kun se jäi Kansojen Liigan pelissä maalittomaan tasuriin Portugalin kanssa. Joukkueella on käytössään hurja hyökkäyspään rosteri muun muassa Karim Benzeman, Kylian Mbappen ja Antoine Griezmannin tähdittäminä. Ranska pelaa päävalmentaja Didier Deschampsin johdolla hyökkäys edellä, ja sille on vaikea löytää tällä hetkellä pysäyttäjää. Joukkue lämmitteli maaliskuun harjoituspeleissä lyömällä Etelä-Afrikan 5-0 ja Norsunluurannikon 2-1.

Tanska on osoittanut viime vuosina kuuluvansa Euroopan huipulle. EM-kisoissa matka katkesi vasta välierän 2-1 jatkoaikatappioon Englantia vastaan, ja MM-karsinta oli viime syksynä hurjaa tykittelyä. Rutiinitaso alkaa olla äärimmäisen kovalla tasolla, eikä Tanskalle juurikaan satu panoksellisissa otteluissa ohipäiviä. Päävalmentaja Kasper Hjulmand jatkanee Kansojen Liigassa jälleen todella tehokkaalla pelitavallaan, ja Tanskalla on olemassa mahdollisuudet hätyytellä lohkon ykköspaikkaa. Kevään harjoituspeleissä nähtiin varsin railakasta menoa, kun Hollanti pesi Tanskan Amsterdamissa maalein 4-2, ja kotonaan juutit nuijivat Serbian lukemin 3-0.

Tanskan viisi viimeistä ottelua (MM-k)

  • 15.11.2021, Skotlanti – Tanska, 2-0
  • 12.11.2021, Tanska – Färsaaret, 3-1
  • 12.10.2021, Tanska – Itävalta, 1-0
  • 9.10.2021, Moldova – Tanska, 0-4
  • 7.9.2021, Tanska – Israel, 5-0

Ranska tulee hallitsemaan pelitapahtumia Stade de Francen illassa, mutta altavastaajan asema sopii hyvin Tanskalle. Vieraat tuskin pystyvät puolustamaan hallitsevaa KL-mestaria nurin, joten Tanska joutuu myös aktiivisesti availemaan omaa pakettiaan. Tontteja on lupa odottaa molemmissa päädyissä, ja tulivoimaiset hyökkäykset saattavat helposti tykitellä taululle korkeat lukemat.

Both Teams to Score yli kahden kertoimilla on houkutteleva tarjous. Me iskemme panokset kuitenkin vielä paremmin maksavalle overille. Yli 2,5 maalia ottelussa löytyy muun muassa DachBetin ja Lucky Casinon tarjonnasta maistuvilla ylikertoimilla. Betfairin hinta 2,20 on markkinatoppi, jonka ruuvaamme ilman muuta talteen upean futisillan riemuksi.

Vihje: 
Yli 2,5 maalia