26.3.2022
klo
21:45
Kansainväliset harjoitusottelut
Saksa - Israel
Yli 3,5 maalia
Betfair 1,90
Hävitty
ASETA VETO

Kansainväliset harjoitusottelut

26.3.2022 klo 21:45

Saksa – Israel

Saksa mittaa kevätvireensä lauantain harjoitusottelussa Israelia vastaan. Syksyllä paikkansa MM-kisoissa näytöstyyliin varmistanut isäntäjoukkue viilettää peräti seitsemän ottelun voittoputkessa, ja sen edellinen tappio on kesän EM-kisojen neljännesvälierästä. Saksa on tuttuun tapaan liikkeellä erittäin kovalla miehistöllä, ja se on jälleen valtava suosikki PreZero Arenan illassa.

Israel on ollut viime aikoina varsin arvaamaton nippu. Se käyttää erittäin vauhdikasta ja avointa pelikirjaa ja perustaa pelitapansa tehokkaisiin vastaiskuihin. Israel tuskin lähtee selvänä altavastaajanakaan muuttamaan tyyliään, ja sen hyökkäys saattaa aiheuttaa ongelmia Saksan takalinjoille. Isännät marssivat kuitenkin voittoon jopa noin 90 prosentin todennäköisyydellä, ja ottelussa on hyvät saumat nähdä värikkäät maalijuhlat. Yli 3,5 maalia mahtavalla 1,90 kertoimella onkin päivän paras peli-idea.

Saksan hyökkäys oli syksyn karsintapeleissä täysin pitelemätön. Laajasti mitaten jotakuinkin Israelin kanssa samaan laatukategoriaan kuuluvat Islanti, Pohjois-Makedonia ja Armenia vastaanottivat hurjat löylytykset, kun päävalmentaja Hans-Dieter Flickin nippu laittoi karusellinsa pyörimään. Saksalla on tapana veivata pallon kanssa yli 70-prosenttisesti näitä Euroopan keskikastin ryhmiä vastaan, eikä muun muassa Leroy Sanen ja Timo Wernerin johdattamalla hyökkäysosastolla ole ollut minkäänlaisia ongelmia muuttaa hallinta tehoiksi. Joukkueella on useita murtautumistapoja, ja maalipaikkoja tulee lauantainakin avautumaan kuin liukuhihnalta, etenkin kun Israel ei luultavasti lähde pelkästään makaamaan syvällä omalla alueellaan.

Saksan viisi viimeistä ottelua (MM-k)

  • 14.11.2021, Armenia – Saksa, 1-4
  • 11.11.2021, Saksa – Liechtenstein, 9-0
  • 11.10.2021, Pohjois-Makedonia – Saksa, 0-4
  • 8.10.2021, Saksa – Romania, 2-1
  • 8.9.2021, Islanti – Saksa, 0-4

Israel oli MM-karsintalohkossaan pelillisesti ryhmän kärkikaksikkoa Tanskaa sekä Skotlantia ja pääasiallisesti myös Itävaltaa vastaan melko selvästi jäljessä. Se väläytteli kuitenkin äärimmäisen tehokkaan hyökkäyksensä ja kliinisen viimeistelynsä ansiosta. Samalla Israelin puolustus on kuitenkin jatkuvasti aivan kuutamolla, eikä nippu meinaa pysyä kasassa joukkueen esittämän vauhtifutiksen riennoissa.

Israelilla on tapana viettää suurin osa peliajasta ilman palloa, ja se väijyy paikkoja nopeille vastaiskuilleen. Sen pelitapa johti syksyn koitoksissa Itävaltaa ja Skotlantia vastaan railakkaisiin ja runsasmaalisiin iskujenvaihtoihin, joissa mentiin päästä päähän kovalla tahdilla. Saksa tulee lauantaina määräämään pelin tempon, ja luvassa on jälleen hyvin todennäköisesti erittäin avoin kamppailu.

Israelin viisi viimeistä ottelua (MM-k)

  • 15.11.2021, Israel – Färsaaret, 3-2
  • 12.11.2021, Itävalta – Israel, 4-2
  • 12.10.2021, Israel – Moldova, 2-1
  • 9.10.2021, Skotlanti – Israel, 3-2
  • 7.9.2021, Tanska – Israel, 5-0

Saksa haluaa varmasti hioa hyökkäyskuvioitaan kuntoon kesällä alkavaa Kansojen Liigaa varten sekä tietenkin jo tulevia MM-kisojakin silmällä pitäen. Kotijoukkue tulee laittamaan Israelin hurjaan linkoukseen, ja vieraitten vastaisku-uhka nostaa osaltaan maaliodottamaa. Yli 3,5 maalia ottelussa toteutuu noin 55 prosentin todennäköisyydellä, ja markkinoilla on tarjolla kohteeseen upeita kertoimia. Betfair on hilannut oman hintansa rautaiseen markkinatoppiin 1,90, ja tämän tarjouksen naaraamme ilman muuta talteen. Merkki on napsittavissa lisäksi muun muassa 888 Sportin ja Pinnaclen valikoimasta.

Saksa - Israel, yli 3,5 maalia

Vihje: