23.3.2024
klo
21:00
Harjoitusottelut
Englanti - Brasilia
Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin
Novibet 1,89
Hävitty
ASETA VETO

Harjoitusottelut

23.3.2024 klo 21:00

Englanti – Brasilia

Englannin maajoukkue aloittaa oman futisvuotensa kohtaamalla lauantaina Wembley Stadiumilla harjoitusottelussa Brasilian. Isännät valmistautuvat kesän EM-lopputurnaukseen, jonne paikka irtosi karsinnasta hyvinkin helposti. Englanti kairasi kahdeksasta pelistä 20 pistettä häviämättä otteluakaan, ja meno oli pääosin erittäin vahvaa.

Englanti on noussut useimmilla bookkereilla Saksan kisojen kuumimmaksi mestarisuosikiksi, ja päävalmentaja Gareth Southgatella onkin käytössään todella laaja ja laadukas materiaali. Brasilia-pelissä kentällä nähdään suurin osa EM-karsinnassa tahkonneesta rungosta, mutta joitakin kokeiluja on etenkin toisella jaksolla odotettavissa. Hyökkäyspäässä Three Lions on ehdottomasti Euroopan eliittiä, mutta alakerta herättää edelleen pieniä kysymyksiä. Karsinnoissa Englanti piti oman maalinsa puhtaana neljässä kahdeksasta kamppailustaan.

Englannin edelliset ottelut (EM-k)

  • 20.11.2023, Pohjois-Makedonia – Englanti, 1-1
  • 17.11.2023, Englanti – Malta, 2-0
  • 17.10.2023, Englanti – Italia, 3-1

Brasilia ajautui syksyllä MM-karsinnassa melkoiseen kriisiin, kun se jäi ensin kotonaan 1-1 tasuriin Venezuelaa vastaan ja hävisi sen jälkeen peräti kolme peliä putkeen. Päävalmentaja Fernando Diniz sai vuodenvaihteessa kenkää, ja tilalle pestattiin Brasilian liigan huippuseuroissa vuosikausia luotsannut Dorival Junior. On erittäin mielenkiintoista nähdä millä tavalla mies lähtee joukkueen pelitapaa viilaamaan. Brasilia puristaa Englanti-ottelun jälkeen treenipelin Espanjaa vastaan, ja näissä taistoissa joukkueen pitäisi osoittaa kuuluvansa edelleen maailman kärkiporukoitten joukkoon.

Brasilian edelliset ottelut (MM-k)

  • 22.11.2023, Brasilia – Argentiina, 0-1
  • 17.11.2023, Kolumbia – Brasilia, 2-1
  • 18.10.2023, Uruguay – Brasilia, 2-0

Englannin tilanne on tällä hetkellä selvästi vakaampi, ja sen kotietu on Wembleyllä perinteisesti vahva. Harjoitusottelussa Southgate saattaa antaa hyökkäyspään tähdilleen hieman kilpailullista peliä enemmän vapauksia, ja luvassa on viihdyttävä taisto Brasilian tähtisikermää vastaan. Vetomielessä parhaat tärpit löytyvät runsasmaalisuudesta, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet nappaa lapulle Both Teams To Score -vaihtoehdon Novibetin mahtavalla kertoimella 1,89. Kohde löytyy lisäksi SpinRollzin ja Playion futisvalikoimasta.

Vihje: 
Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin