7.2.2024
klo
22:00
FA Cup
Aston Villa - Chelsea
Aston Villa etenee jatkoon
Slotamba 1,69
Hävitty
ASETA VETO

FA Cup

7.2.2024 klo 22:00

Aston Villa – Chelsea

Aston Villa ja Chelsea taistelevat jatkopaikasta, kun joukkueet kohtaavat keskiviikkona FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelussa. Ensimmäinen yritys päättyi Lontoossa maalittomana, ja nyt homma pelataan ratkaisuun saakka Villa Parkilla.

Aston Villan kausi on edennyt vahvoissa merkeissä, vaikkakin viime aikoina sen paras formi on ollut hieman kadoksissa. Joukkue koki viikko sitten Valioliigassa kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun Newcastle vei pisteet maalein 3-1. Viime lauantaina Villa kaatoi kuitenkin Sheffield Unitedin helposti lukemin 5-0.

Chelsean meno ailahtelee edelleen hurjasti. Sen kolmen liigaottelun pituinen orastava voittoputki meni poikki viime viikolla, kun Liverpoolilta tuli takkiin luvuin 4-1, ja sunnuntaina Wolverhampton ruuvasi pisteet Stamford Bridgeltä maalein 4-2.

Molemmat leirit lähtivät ensimmäiseen otteluun ykköskokoonpanoillaan, ja kamppailu oli hyvinkin tasaväkinen. Villa oli loppua kohti yritteliäämpi, ja nyt se tulee nostaa koti- ja lepoetujen siivittäminä normaalilla peliajalla lähes 50 prosentin suosikiksi. Ilmaiset jalkapallo vihjeet nappaa lapulle paremmin osuvana isäntien jatkopaikan, josta on tarjolla maistuvia lähes 1,70 kertoimia.

Aston Villan viisi viimeistä ottelua

  • 3.2.2024, Sheffield United – Aston Villa, 0-5
  • 30.1.2024, Aston Villa – Newcastle, 1-3
  • 26.1.2024, Chelsea – Aston Villa (FA Cup), 0-0
  • 14.1.2024, Everton – Aston Villa, 0-0
  • 6.1.2024, Middlesbrough – Aston Villa (FA Cup), 0-1

Aston Villa on putoamassa Valioliigassa kärjen vauhdista, ja joukkue pudotti tammikuussa pisteitä Evertonia ja Newcastlea vastaan. Toffees-peli oli tilastollisesti erittäin tasainen, mutta Harakoitten kanssa Villa oli kotonaan yllättävän suurissa vaikeuksissa. Sheffield Unitedia vastaan manageri Unai Emery viilasi kokoonpanoaan hieman, ja Diego Costa sekä Leon Bailey palasivat avaukseen. Villa paketoi pelin puolessa tunnissa, eikä lauantain kamppailusta koitunut joukkueelle kummoista rasitusta.

Chelsea vaikutti jo saaneen palikkansa kohdilleen, kun se voitti vuodenvaihteessa kuudesta ottelustaan upeasti viisi. Nyt hommalta on kuitenkin pudonnut jälleen pohja, ja manageri Mauricio Pochettinon projekti on ottamassa uutta takapakkia. Bluesin takalinjat olivat Liverpoolin luolassa ennakoitua suuremmassa pulassa, ja alakerran esitys Wolves-ottelussa oli jälleen luokaton. Lepopäiviä on tappiopelin jälkeen vain kaksi, eikä Chelsean ongelmia korjata hetkessä.

Chelsean viisi viimeistä ottelua

  • 4.2.2024, Chelsea – Wolverhampton, 2-4
  • 31.1.2024, Liverpool – Chelsea, 4-1
  • 26.1.2024, Chelsea – Aston Villa (FA Cup), 0-0
  • 23.1.2024, Chelsea – Middlesbrough (AFL Cup), 6-1
  • 13.1.2024, Chelsea – Fulham, 1-0

Villan suoran voiton jopa 2,20 kertoimet ovat näistä asetelmista mainioita kohteita. Mahdollisella jatkoajalla kotikenttä ja lepoetu kallistavat vaakaa entisestään, ja me valikoimme lapulle isäntien jatkopaikan Slotamban tarjoamalla huippukertoimella 1,69. Ottelu löytyy lisäksi esimerkiksi WikiLuckin ja Boomerang Betin listoilta.

Vihje: 
Aston Villa etenee jatkoon