28.1.2024
klo
18:30
FA Cup
Newport - Manchester United
Newport +3
WinOLot 1,71
Oikein
ASETA VETO

FA Cup

28.1.2024 klo 18:30

Newport – Manchester United

Newport lähtee hakemaan FA Cupissa jättiyllätystä, kun se kohtaa sunnuntaina neljännen kierroksen ottelussa kotonaan Manchester Unitedin. Isännät pääsevät kamppailuun mainion vireen siivittämänä, sillä joukkue on paahtanut tappioitta nyt jo seitsemän peliä putkeen. Newport majailee tällä hetkellä Kakkosliigan keskikastissa sijalla kuusitoista.

Manchester United on syyskauden vaikeuksistaan huolimatta Valioliigassa paikalla kahdeksan. Punapaidat ovat voittaneet edellisestä kuudesta sarjapelistään vain yhden, mutta FA Cupin kolmannella kierroksella Ykkösliigan Wigan kaatui vieraissa helposti maalein 2-0.

ManU on luonnollisesti paperilla valtavasti vahvempi, ja se ansaitsee vieraissakin reilu 85 prosentin suosikin aseman. Ilmaiseksi se ei tule kuitenkaan mitään Rodney Paradelta saamaan, ja markkinoilla on hieman aliarvioitu isäntien mahdollisuuksia roikkua taistossa mukana. Tasoitukselliset kohteet ovat lähteneet laukalle, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet valikoi panostukseen Newportin voiton +3 maalin aasialaisella linjalla.

Newportin viisi viimeistä ottelua

  • 20.1.2024, Newport – Wrexham, 1-0
  • 16.1.2024, Eastleigh – Newport (FA Cup), 1-3
  • 13.1.2024, Doncaster – Newport, 0-1
  • 6.1.2024, Newport – Eastleigh (FA Cup), 1-1
  • 1.1.2024, Sutton – Newport, 1-1

Newport kuuluu tasoltaan Kakkosliigan keskivaiheille, ja sen kausi on edennyt varsin odotetunlaisesti. FA Cupissa joukkue on pudottanut National Leaguen Oldhamin, Barnetin ja Eastleighin ja ansainnut yrityksen kellistää yksi Valioliigan jättiläisistä. Newport ei ole hävinnyt sarjaottelua kotonaan sitten lokakuun, ja pari peräkkäistä nollapeliä ovat tehneet sen puolustuksen itseluottamukselle varmasti hyvää.

Manchester Unitedin pokaalihaaveet lepäävät FA Cupin varassa, ja Valioliigan puolella kevään tavoite on nousta europeleihin oikeuttaville paikoille. Punapaidat pudottivat viime kierroksella Wiganin peluutettuaan vahvinta mahdollista kokoonpanoaan. Tuo 0-2 lukemiin päättynyt kamppailu oli ManU:n suvereenia hallintaa, ja ottelu ratkesi lopulta Bruno Fernandesin toisen jakson rankkariosumaan. Vierailu Newportin luolaan on jonkinlainen painepeli vierasjoukkueelle, jonka pään kestävyyttä on koeteltu jo useaan otteeseen töyssyisesti edenneellä syyskaudella.

Manchester Unitedin viisi viimeistä ottelua

  • 14.1.2024, Manchester United – Tottenham, 2-2
  • 8.1.2024, Wigan – Manchester United (FA Cup), 0-2
  • 30.12.2023, Nottingham – Manchester United, 2-1
  • 26.12.2023, Manchester United – Aston Villa, 3-2
  • 23.12.2023, West Ham – Manchester United, 2-0

Kyseessä on Newportille valtava ottelu, ja vaikka se joutuu vahvasti puolustuskannalle, ei täysi katkeaminen kotiyleisön edessä ole kuitenkaan todennäköistä. Unitedilla on tälläkin hetkellä useita poissaoloja, ja maalivahti- ja puolustusosasto nostattavat pieniä kysymysmerkkejä. Mikäli vieraitten hyökkäyksen asenteessa on pientäkin puutetta, on Newportilla saumat tehdä homma ManU:lle hankalaksi. WinOLot, EmirBet ja WikiLuck antavat ykkösestä +3 maalin aasialaisella tasoituksella keroimeksi mainion 1,71, joka kelpaa erinomaisesti mukaan päivän peleihin.

Vihje: 
Newport +3