17.3.2024
klo
14:45
FA Cup
Chelsea - Leicester
Chelsea -1
Kingmaker 1,70
Oikein
ASETA VETO

FA Cup

17.3.2024 klo 14:45

Chelsea – Leicester

FA Cupin puolivälierät jatkuvat sunnuntaina, ja päivän avauspelissä Chelsea saa vieraakseen Leicesterin. Blues pääsee koitokseen mainiossa vireessä hävittyään edellisestä seitsemästä ottelustaan vain yhden. Tuo tappio tuli liigacupin finaalissa Liverpoolia vastaan jatkoajan jälkeen maalein 1-0. Viime sarjapelissä Chelsea kaatoi Newcastlen hyvinkin väkevän esityksen jälkeen maalein 3-2. FA Cupissa lontoolaiset voittivat Leedsin samoin lukemin, ja kaikkiaan sinipaitojen hyökkäys on ollut viime aikoina laadukasta.

Chelsean edelliset ottelut

  • 11.3.2024, Chelsea – Newcastle, 3-2
  • 2.3.2024, Brentford – Chelsea, 2-2
  • 28.2.2024, Chelsea – Leeds (FA Cup), 3-2

Leicester on puolestaan hieman hukannut formiaan Championshipissä, mutta joukkue painelee edelleen sarjan piikkipaikalla. Suora nousu Valioliigaan on ehdottomasti kevään päätavoite, mutta cup-menestys kiinnostaa siinä sivussa varmasti. Leicesterin puolustus on ollut kuitenkin alkukeväästä sekavaa, ja joukkue on voittanut viimeisestä viidestä sarjaottelustaan ainoastaan yhden. Viime kierroksella Leicester väänsi Hullin vieraana värikkään 2-2 tasurin.

Leicesterin edelliset ottelut

  • 9.3.2024, Hull – Leicester, 2-2
  • 5.3.2024, Sunderland – Leicester, 0-1
  • 2.3.2024, Leicester – QPR, 1-2

Leicester yllätti FA Cupin viime kierroksella Bournemouthin voittamalla kamppailun jatkoajan päätteeksi maalein 1-0. Tuossa taistossa molemmat puolustivat niukoista lukemista huolimatta leväperäisesti, ja viimeistely oli molemmissa päädyissä surkeaa. Stamford Bridgellä odottaa astetta vaativampi testi, johon Ketut joutuvat selvän altavastaajan asemasta.

Chelsea on jämähtänyt Valioliigassa taulukon huonommalle puolikkaalle, ja se on alisuorittanut pahasti materiaaliinsa nähden. FA Cupin voitto kiillottaisi hieman heikosti mennyttä kautta, ja Bluesilta on odotettavissa kotiyleisön edessä vahva kiskaisu. Ilmaiset jalkapallo vihjeet saa Chelsean markkinan laskelmia suuremmaksi suosikiksi, ja yksiosaisessa puolivälierässä on olemassa repeämisen vaara. Me ruksimme kupongille ykkösen -1 maalin aasialaisella tasoituksella, josta Kingmaker antaa hinnaksi 1,70. Ottelu löytyy lisäksi Playion ja BetGlobalin futislistoilta.

Vihje: 
Chelsea -1