9.5.2024
klo
22:00
Eurooppa-Liiga
Leverkusen - Roma
Roma +1
DirectioBet 2,03
Oikein
ASETA VETO

Eurooppa-liiga

9.5.2024 klo 22:00

Leverkusen – Roma

Leverkusen ja Roma ratkaisevat torstaina kumpi nippu matkaa Eurooppa-liigan finaaliin. Saksalaiset voittivat viikko sitten avausosan vieraissa maalein 2-0. Roma jäi Stadio Olimpicolla pahasti telineisiin, ja sen puolustuksen hermoillessa Leverkusen rokotti armotta. Saksalaiset olivat pelillisesti edellä, mutta toisella puolikkaalla Giallorossi pääsi luomaan maaliodottamaa selvästi yli yhden osuman edestä. Leverkusen takoi koko ottelussa peräti yhdeksäntoista laukausta, ja sen maaliodottama kirjattiin lukemaan 2,11 joten parin maalin saldo oli tilastollisesti täysin ansaittu.

Leverkusenin edelliset ottelut

  • 5.5. Frankfurt – Leverkusen, 1-5
  • 2.5. Roma – Leverkusen (EL), 0-2
  • 27.4. Leverkusen – Stuttgart, 2-2

Leverkusen ei ole edelleenkään hävinnyt koko kaudella kertaakaan, ja finaalipaikan sössiminen näistä asetelmista olisi melkoinen ihme. Bundesligan mestaruuden ratkettua jo huhtikuun puolivälissä joukkue on nostanut sarjapeleissä jalkaa hieman kaasulta, ja Dortmundia ja Stuttgartia vastaan häviö vältettiin lisäajan viime hetkillä. Viime viikonloppuna Frankfurt kaatui kuitenkin hieman kierrätetyllä miehistölläkin vieraissa upeasti luvuin 1-5.

Roman edelliset ottelut

  • 5.5. Roma – Juventus, 1-1
  • 2.5. Roma – Leverkusen (EL), 0-2
  • 28.4. Napoli – Roma, 2-2

Roma ei ole avausosan tappiosta huolimatta heittämässä pyyhettä kehään, ja sen kevätvire on ollut varsin mainio. Joukkue on hävinnyt edellisestä yhdestätoista Serie A:n ottelustaan vain yhden, ja Eurooppa-liigassa Roma tiputti viime kierroksella AC Milanin yhteismaalein 3-1. Viime sunnuntaina joukkue vei peliä todella vahvasti Juventusta vastaan, kun pisteet jaettiin Olimpicolla lopulta maalein 1-1.

Leverkusen on kotonaan selvä suosikki, mutta sen ei ole tätä ottelua pakko voittaa, ja markkinoilla isäntien kertoimet on painettu todella alas. Nappisuorituksella Romalla on jonkinlaiset saumat laittaa kampoihin, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet valikoi panostukseen kakkosen +1 maalin aasialaisella linjalla. Muun muassa DirectionBet, Winsly ja VivatBet antavat kohteeseen upeita yli kakkosen kertoimia.

Vihje: 
Roma +1