15.2.2024
klo
22:00
Eurooppa-liiga
AC Milan - Rennes
AC Milan (1X2)
NovaJackpot 1,71
Oikein
ASETA VETO

Eurooppa-liiga

15.2.2024 klo 22:00

AC Milan – Rennes

AC Milan aloittaa keväisen eurotaipaleensa torstaina isännöimällä Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Rennesiä. Rossonerin formi on kova, ja joukkue on murjonut Serie A:ssa jo yhdeksän ottelua putkeen tappioitta. Viikonlopun 1-0 voitto Napolista oli mainio työnäyte, ja tuo taisto jatkoi Milanin erinomaista kotiotteluitten sarjaa. Syksyllä joukkueen Mestarin Liigan taival päättyi kivikovan alkulohkon kolmanteen sijaan, mutta nyt punamustat kuuluvat EL-kevään suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Milanin edelliset ottelut

  • 11.2.2024, Milan – Napoli, 1-0
  • 3.2, 2024, Frosinone – Milan, 2-3
  • 27.1.2024, Milan – Bologna, 2-2

Rennesin vire on vielä astetta rajumpi, ja se on voittanut kaikissa kilpailussa peräti kahdeksan ottelua putkeen. Ranskan liiga ja cup eivät tosin ole niitä kovimpia mittareita, eikä esitys viime sunnuntain 1-0 voitossa Le Havrea vastaan ollut kummoinen. Eurooppa-Liigassa Rennes nappasi syksyllä jatkopaikan melko helpolla ruuvattuaan heikoilta Maccabi Haifalta ja Panathinaikosilta täydet pisteet.

Rennesin edelliset ottelut

  • 11.2.2024, Le Havre – Rennes, 0-1
  • 6.2.2024, Sochaux – Rennes (Cup), 1-6
  • 3.2.2024, Rennes – Montpellier, 2-1

Milanin pitäisi saada revittyä avausosasta tulosta, sillä kakkospelin vierailu Rennesin luolaan saattaa olla potentiaalisesti hyvinkin kinkkinen. Mikäli isännät pääsevät lähellekään viime kevään huikeaa eurovirettään, tulee Rossoneri kuitenkin raivaamaan ranskalaiset tieltään hyvällä rutiinisuorituksella. Taktisella puolella milanolaisten manageri Stefano Pioli vie oletettavasti taiston nimiinsä varsin kokematonta virkaveli Julien Stephania vastaan.

Rennes on toki kohtalaisen laadukas ryhmä, mutta sen voitot EL-alkulohkossa tulivat todellisuudessa hieman halvalla. Joukkueen puolustaminen oli päätöskierroksen Villarreal-tappiossa todella sekavaa, ja kuumalla San Sirolla vieraille on luvassa todella tukala iltapuhde. Ilmaiset jalkapallo vihjeet saa Rossonerin hieman markkinan arviota suuremman suosikin asemaan, ja NovaJackpotin, Slots Hammerin ja Boomerang Betin suorasta kotivoitosta tarjoama kerroin 1,71 lähtee ilman muuta mukaan illan peleihin.

Vihje: 
AC Milan (1X2)