10.4.2024
klo
22:00
Eurooppa-liiga
Leverkusen - West Ham
Alle 3 maalia
DirectionBet 1,82
Oikein
ASETA VETO

Eurooppa-liiga

11.4.2024 klo 22:00

Leverkusen – West Ham

Leverkusen ja West Ham aloittavat torstaina taistelun Eurooppa-liigan välieräpaikasta. Saksalaisnipun huikea kausi sai jatkoa viikonloppuna, kun Union Berlin kaatui Bundesligan pelissä maalein 0-1, ja nyt sarjamestaruus on enää yhden voiton päässä. Eurooppa-liigan jatkopelien avauskierroksella Leverkusen oli lähellä shokkitappiota, mutta Qarabag taipui lopulta hurjan trillerin jälkeen maalein 5-4. West Ham voitti viikonloppuna Valioliigassa Wolverhamptonin luvuin 1-2 ja nousi seitsemänneksi. Hammers pudotti EL-karkeloissa Freiburgin yhteismaalein 5-1 hävittyään avausosan Saksassa 1-0.

Leverkusenin edelliset ottelut

  • 6.4. Union Berlin – Leverkusen, 0-1
  • 3.4. Leverkusen – Fortuna Düsseldorf (Cup), 4-0
  • 30.3. Leverkusen – Hoffenheim, 2-1

Leverkusenin tappioton kausi siis jatkaa venymistään, eikä joukkueella ole kummoisia pelillisiä heikkouksia. Myös henkinen puoli vaikuttaa olevan kunnossa, ja Qarabag-ottelupari herätteli varmasti ryhmää. Leverkusenin pelitapa on hyökkäävä, mutta tässä vaiheessa kevättä Eurooppa-liigassa löytynee astetta normaalia varovaisempi moodi. Isännät ovat päästäneet Bundesligassa 14 kotipelissään kahdeksan maalia ja EL-lohkovaiheessa kolmeen BayArenan otteluun yhteensä kolme kaappia.

West Hamin edelliset ottelut

  • 6.4. Wolverhampton – West Ham, 1-2
  • 2.4. West Ham – Tottenham, 1-1
  • 30.3. Newcastle – West Ham, 4-3

West Ham on ollut Leverkuseniin tapaan kotimaan sarjassa varsin runsasmaalinen, ja lontoolaisten touhun taso on heittelehtinyt melkoisesti. Materiaali on europeleihin laadukasta, ja useimmat runkopelaajat olivat voittamassa viime keväänä Konferenssiliigan mestaruutta. Vieraspeli Freiburgissa reilu kuukausi sitten oli Hammersilta puolustussuuntaan kohtalainen, mutta hyökkäys oli hieman huolimatonta.

Leverkusenissa West Ham lähtee taistoon todennäköisesti puolustusvoittoisella taktiikalla ja mahdollisesti viiden puolustajan systeemillä. Luvassa on manageriosaston mielenkiintoinen kamppailu Xabi Alonson ja David Moyesin välillä. Ilmaiset jalkapallo vihjeet saa näistä lähtökohdista ottelun maaliodottaman markkinan arvioita matalammaksi, ja DirectionBetin, BetGlobalin ja Winsanen ottelun alle kolmesta osumasta tarjoamat yli 1,80 kertoimet kohoavat mainioiksi peli-ideoiksi.

Vihje: 
Alle 3 maalia