10.4.2024
klo
22:00
Eurooppa-liiga
AC Milan - Roma
Alle 2,5 maalia
Playio 1,75
Oikein
ASETA VETO

Eurooppa-liiga

11.4.2024 klo 22:00

AC Milan - Roma

Luvassa on tulista taistoa, kun AC Milan ja Roma kohtaavat Eurooppa-liigan puolivälierän avausosassa. Kovavireinen Rossoneri lähtee illan vääntöön suosikkina, ja se pääsee kamppailuun seitsemän ottelun pituisen voittoputken siivittämänä. Serie A:ssa Milan on kakkosena, ja EL-jatkopelien edellisellä kierroksella se murjoi Slavia Prahan yhteismaalein 7-3. Roma puolestaan pudotti viimeksi Brightonin lukemin 4-1 taputeltuaan parin jo avausosan 4-0 voitollaan. Serie A:ssa joukkue on sijalla viisi, ja sen edellinen liigatappio on helmikuun alkupuolelta.

Milanin edelliset ottelut

  • 6.4. Milan – Lecce, 3-0
  • 30.3. Fiorentina – Milan, 1-2
  • 17.3. Verona – Milan, 1-3

Milan on siis rajussa tikissä kotimaassa ja Euroopassa, eikä Slavia tarjonnut sille kummoista vastusta. Tuo pari tosin lässähti prahalaisten sekoiltua ulosajot molemmissa osaotteluissa jo ennen puolen tunnin täyttymistä. Milan oli tehokas myös ensimmäisellä jatkopelikierroksella, kun Rennes kaadettiin yhteislukemin 5-3. Romaa vastaan luvassa on kuitenkin huomattavasti tarkempaa peliä, ja punamustien maalihanat tulevat tässä vaiheessa hyvin todennäköisesti hieman kiristymään.

Roman edelliset ottelut

  • 6.4. Roma – Lazio, 1-0
  • 1.4. Lecce – Roma, 0-0
  • 17.3. Roma – Sassuolo, 1-0

Roman meno on ollut vakuuttavaa tammikuussa ohjat ottaneen päävalmentaja Daniele De Rossin alaisuudessa. Touhu on jälleen yritteliästä ja kurinalaista, ja Brightonin löylyttäminen oli joukkueelta huima työnäyte. EL-jatkopelien avauskierroksella Roma voitti Feyenoordin melko nihkeästi vasta rankkarikisan jälkeen, mutta sen puolustustekeminen oli 2-2 päättyneessä otteluparissa pääosin hyvää. Serie A:ssa Giallorossilla on juuri nyt alla mainio kolmen nollapelin putki.

Milan nousee San Sirolla yli 50-prosenttiseksi suosikiksi, ja vetomielessä parhaat tärpit löytyvät matalista maalimääristä. Kamppailu etenee riskejä vältellen, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet nappaa lapulle ottelun alle 2,5 osumaa. Playio, SpinRollz ja BetGlobal antavat underille maistuvia noin 1,75 kertoimia.

Vihje: 
Alle 2,5 maalia