Ilmaiset jalkapallo vihjeet | EM-kisat, SUI v ESP | Vihje
EM-kisat
2.7.2021
yli 1,5 maalia
Unibet 1,77
ASETA VETO

EM-kisat, puolivälierät

EM-karkeloiden puolivälierät potkaistaan käyntiin perjantaina, kun yhdeksi kuumimmista mestarisuosikeista noussut Espanja saa vastaansa kisojen yllättäjän Sveitsin. Espanja aloitti turnauksen tuloksellisesti varsin heikosti mutta varmisti jatkopaikan murskaavasti lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Neljännesvälierässä huikea tahti jatkui, ja Espanjan hyökkäys näyttää tällä hetkellä kisojen vahvimmalta. Sveitsi on pelannut iloista futista ja pommitellut mukavasti maaleja. Sen puolustus on kuitenkin jäljellä olevista joukkueista ehkä jopa heikoin, ja matka tyssännee Espanjan tulikuuman hyökkäysarsenaalin rummutuksessa.

Espanja on dominoinut pelillisesti täysin jokaista neljää otteluaan turnauksessa tähän saakka. Vain kärkiosaston ajoittain ällistyttävä tuhnuilu maalipaikoissa pelasti sekä Ruotsin että Puolan tasapeleihin Sevillassa. Slovakia ja viimeksi Kroatia ovat kuitenkin saaneet maistaa Espanjan tulivoimaa kahdessa edellisessä pelissä, kun päävalmentaja Luis Enriquen miehet ovat kiskaisseet nappikset vihdoin oikeisiin jalkoihin.

Espanja on luonut hengästyttävän määrän tontteja ottelusta toiseen, ja sen maaliodottama on ollut kolmen-neljän kieppeillä joka pelissä. Etenkin vasta kaksi kaappia iskenyt Alvaro Morata on ollut maalin edessä välillä aivan kuutamolla, mutta puolivälierän upea osuma saattaa availla hanoja. Espanjan yläoksalla Moratan lisäksi Ferran Torres ja Pablo Sarabia ovat suhanneet pirteästi ja putanneet turnauksessa kaksi maalia mieheen.

Espanjan ottelut EM-kisoissa (laukaukset)

  • 28.6 Kroatia – Espanja 3-5 JA (12-23)
  • 23.6 Slovakia – Espanja 0-5 (3-19)
  • 19.6 Espanja – Puola 1-1 (12-5)
  • 14.6 Espanja – Ruotsi 0-0 (17-4)

Sveitsin alku EM-urakalle oli vaikea, kun se onnistui kairaamaan yhteensä vain yhden pisteen kahdesta ensimmäisestä pelistä. Jatkopaikka irtosi hienolla voitolla Turkista, ja joukkue vastasi neljännesvälierien suurimmasta pommista pudottamalla Ranskan. Sveitsiltä on peräpäässä nollapeli vielä pitämättä, ja puolustus on kaiken kaikkiaan melko hataralla pohjalla.

Sveitsin puolustus ja keskikenttä ei parhaalla miehistölläkään jaksaisi Espanjan vauhdissa läpi 90-minuuttisen, ja nyt kokoonpanossa on valtava aukko. Keskikentän sielu ja kapteeni Granit Xhaka otti Ranskaa vastaan turnauksen toisen varoituksensa ja istuu Espanja-koitoksen pelikiellossa. Joukkueesta tulee puuttumaan valtava määrä kokemusta ja johtajuutta tärkeällä hetkellä.

Sveitsin ottelut EM-kisoissa

  • 28.6 Ranska – Sveitsi 3-3 – RP 4-5
  • 20.6 Sveitsi – Turkki 3-1
  • 16.6 Italia – Sveitsi 3-0
  • 12.6 Wales – Sveitsi 1-1

Espanja tulee perjantaina jälleen hallitsemaan kenttätapahtumia suvereenisti. Sveitsi on parhaana päivänään hyökkäyspäässä arvaamaton, mutta Espanjan rutiini riittää hyvällä normisuorituksella voittoon. Mikäli Espanja rynnii johtoon ja Sveitsi joutuu avaamaan pakettia, tulee maalipaikkoja syntymään runsaasti. Yli 2,5 maalia ottelussa sekä Both Teams to Score ovat noin kahden kertoimella molemman maukkaita vaihtoehtoja otteluun. Varman päälle pelatessa paras idea on kuitenkin Espanjan yli 1,5 osumaa, sillä hieman kylläinen ja ilman kapteeniaan taisteleva Sveitsi saattaa jäädä maaleitta vahvempansa puristuksessa.

Muun muassa Betsson ja Bethard tarjoavat Espanjan overista 1,75 tuntumassa liikkuvia kertoimia. Räväkkä markkinatoppi 1,77 löytyy tällä kertaa Unibetin listalta, joten tämä osuva merkki lähtee ilman muuta viikonlopun avauksen lapuille mukaan.

Sveitsi – Espanja, Espanja yli 1,5 maalia

Unibet 1,77