24.6.2024
klo
22:00
EM-Kisat
Kroatia - Italia
Italia (1X2)
VivatBet 2,39v
Odottaa
ASETA VETO

EM-kilpailut, B-lohko

24.6.2024 klo 22:00

Kroatia – Italia

EM-kisojen B-lohkon loppujärjestys ratkaistaan maanantaina, ja Kroatialla on pakkovoiton paikka Italiaa vastaan. Ruutupaidat ovat napanneet plakkariin vasta yhden pisteen, kun Espanjalta tuli tylysti kuokkaan ja Albanialtakin irtosi ainoastaan tasuri. Italia sen sijaan onnistui kaatamaan Albanian, mutta myös se hävisi lohkon ykkösmaa Espanjalle. Azzurrille riittäisi siis päätöspelistä pistekin ryhmän kakkospaikkaan.

B-lohkon tilanne

  1. Espanja, 2-0-0, 4:0, 6p
  2. Italia, 1-0-1, 2:2, 3p
  3. Albania, 0-1-1, 3:4, 1p
  4. Kroatia, 0-1-1, 2:5, 1p

Kroatian paketti on pettänyt pahasti EM-nurmella, ja etenkin puolustaminen on ollut harvinaisen heikkoa. Espanjan latomat 3-0 voittolukemat menivät toki hieman yläkanttiin kenttätapahtumiin peilaten, mutta ottelu osoitti valtavia puutteita Kroatian alakerrassa ja keskikentän pohjalla. Kroatia vei maaliodottaman ja laukaukset selvästi nimiinsä Albaniaa vastaan, mutta viime hetken karmea nukahdus ajoi joukkueen erittäin tukalaan tilanteeseen jatkopaikan kannalta.

Kroatian ottelut EM-kilpailuissa

  • 19.6. Kroatia – Albania, 2-2
  • 15.6. Espanja – Kroatia, 3-0

Italia itse torkkui pelin ensimmäisellä minuutilla Albaniaa vastaan mutta vei lopulta peliä suvereenisti ja nousi hallitusti ansaittuun 2-1 voittoon. Espanjaa vastaan Azzurri jätti itsestään vaisun kuvan, ja 1-0 tappio olisi voinut helposti revetä rumemmaksikin. Heikompaa Kroatiaa vastaan Italialta on lupa odottaa jälleen laadukkaampaa tekemistä ja vaarallisempaa hyökkäämistä.

Italian ottelut EM-kilpailuissa

  • 20.6. Espanja – Italia, 1-0
  • 15.6. Italia – Albania, 2-1

Italian ei tarvitse maanantaina lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään, vaan se voi odotella kärsivällisesti omia tilanteitaan. Kroatian hatara puolustus tullaan vastaiskusta todennäköisesti avaamaan, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet saa sinipaidat bookkereitten linjaa suuremaksi suosikiksi. Lapulle lähtee suora voitto, sillä tasapelin todennäköisyys on lohkon asetelman vuoksi normaalia pienempi. VivatBet antaa kakkoselle huippukertoimen 2,39, ja ottelu löytyy lisäksi esimerkiksi Casinadon ja RoyalGamen valikoimasta.

Vihje: 
Italia (1X2)