16.6.2024
klo
16:00
EM-Kisat
Puola - Hollanti
Yli 2 maalia
Mr Sloty 1,53
Oikein
ASETA VETO

EM-kilpailut, D-lohko

16.6.2024 klo 16:00

Puola – Hollanti

EM-kisojen D-lohko jysäytetään käyntiin sunnuntaina, ja kello neljän ottelussa kohtaavat Puola ja Hollanti. Puolalla lipsui pahasti karsinnassa, ja paikka Saksaan irtosi vasta Kansojen Liigan jatkokarsinnan kautta. Kesäkuun treenipeleissä joukkue on ollut vahva ja kaatanut Ukrainan maalein 3-1 ja viimeksi Turkin lukemin 2-1. Hollanti sijoittui omassa karsintalohkossaan toiseksi, ja valmistavissa harjoitusotteluissa se löi sekä Kanadan että Islannin tylysti 4-0.

Puolan edelliset ottelut

  • 10.6. Puola – Turkki (ho), 2-1
  • 7.6. Puola – Ukraina (ho), 3-1
  • 26.3. Wales – Puola (EM-k), 0-0 rp 4-5

Puola lähtee D-lohkoon ryhmän altavastaajana karsinnan mentyä melko pahasti metsään. Playoff-kierroksella heikko Viro kaatui helposti ja Wales finaalissa rankkareilla maalittoman tasurin jälkeen. Puola on ollut harjoitusotteluissa tehokas, mutta ykköspyssy Robert Lewandowski loukkaantui Turkkia vastaan ja missaa kisa-avauksen. Maajoukkue ei ole vielä kokenut tappiota viime syksynä hätiin saapuneen päävalmentaja Michal Probierzin alaisuudessa, ja sunnuntaina tehoja olisi löydyttävä aina vaarallista Hollantia vastaan.

Hollanti on esittänyt väkevää hyökkäyspeliä treenipeleissään, ja luotsi Ronald Koemanin pelitapa on edelleen ennakkoluulotonta ja avointa. Oranjella on tulivoimaa, mutta keskikentän pohja saattaa olla lopputurnauksessa vaikeuksissa. Hollanti on lähtökohtaisesti melko runsasmaalinen nippu, ja se lähtee todennäköisesti hakemaan voittoa puolasta hyvinkin vauhdikkaalla tempolla.

Hollannin edelliset ottelut (harjoitusottelu)

  • 10.6. Hollanti – Islanti, 4-0
  • 6.6. Hollanti – Kanada, 4-0
  • 26.3. Saksa – Hollanti, 2-1

Hollanti lähtee Hampurin iltapäivään noin kuusi kertaa kymmenestä voittavana suosikkina. Vaikka Puolalla on hyökkäyksessä poissaoloja, ilmaiset jalkapallo vihjeet saa ottelun maaliodottaman bookkereitten laskelmia korkeammaksi. Hollanti ei kuulu puolustussuuntaan Euroopan kärkimaihin, ja kupongille ruksitaan kamppailun yli kaksi osumaa. Muun muassa Mr Sloty, VivatBet ja ViperWin tarjoavat overille yli 1,50 hintoja, ja tasan kahdella kaapilla panokset palautetaan.

Vihje: 
Yli 2 maalia