28.12.2020
klo
SHL
Luleå – Leksand: Yli 4,5 maalia
Bethard | 1.60
ASETA VETO

Ilmaiset jääkiekkovihjeet

| SHL: Luleå – Leksand | 28.12.2020

Kinkun sulattelut ovat monilla käynnissä välipäivien aikana ja tätä voi vauhdittaa esimerkiksi seuraamalla SHL:n eli Ruotsin jääkiekkoliigan peliä Luleån ja Leksandin välillä.

Luleålla on takanaan joulutauko ja edellisen pelin se on pelannut 19. joulukuuta. Ennen joulua päättyneet pelit sujuivat kuitenkin varsin tahdikkaasti ja joukkue ottikin kolme peräkkäistä voittoa Oskarshamnia sekä Djurgårdenia vastaan.

Ensimmäisessä pelissä Oskarshamnia vastaan Luleå voitti lukemin 5–4 jatkoajalla. Toinen peli samaista joukkuetta vastaan hävittiin 2–4, jonka jälkeen otettiin viimeisin voitto 2–5 lukemin. Luleå onnistui tekemään huikeat neljä maalia vain kahden minuutin sisällä, mikä kertoo joukkueen pelitaidoista ja potentiaalista.

Illan peli päästään pelaamaan kotiareenalla, jossa pelit ovat sujuneet odotusten mukaisesti hyvin. Yhteensä yhdestätoista pelistä on voitettu kahdeksan ja kussakin maaleja on lauottu keskimäärin vähintään kolme kappaletta. Illalla vastaan asettuva Leksand pitäisi olla suhteellisen helppo pala kakkua ja maaleja on odotettavissa useampiakin.

Ilmaiset jääkiekkovihjeet | SHL: Luleå – Leksand | 28.12.2020

Leksand

Leksandin joulutauko ei ole venynyt yhtä pitkäksi, vaan tapaninpäivänä 26. joulukuuta joukkue pääsi pelaamaan Röglea vastaan. Rögle pelasi ilman Höglanderia, mutta kykeni silti voittamaan ottelun lukemin 1–3. Röglen joukkueesta esiin astuikin Everberg, joka komeasti laukoi kaksi maalia kyseisessä ottelussa. Leksand kykeni luomaan hyviä tilanteita, mutta maalien tekeminen ei tällä kertaa juuri onnistunut.

Leksand on kuitenkin saanut joukkueensa pikkuhiljaa takaisin kasaan loukkaantuneiden sekä sairastuneiden pelaajien osalta. Röglea vastaan kentällä nähtiin Hrivik, joka onnistuikin laukomaan joukkueen ainoan maalin. Kentällä nähtiin myös Fransson sekä Ahnelöv. Leksandin uusin lisäys Ashton nähtiin myös jäällä ja hänen varaansa onkin asetettu isoja odotuksia tulevissa peleissä.

Asetelmat illan peliin

Luleån joukkue on tehnyt tasaisen varmaa suoritusta läpi kauden ja se saa varmasti aikaan monenlaisia tilanteita illan pelissä. Toisaalta Leksand on saanut joukkoonsa takaisin poissa olleita pelaajia ja sillä onkin erinomaiset mahdollisuudet iskeä Luleåta vastaan. Monenlaisia tilanteita ja tapahtumia on tiedossa, illan peliin voi lähteä tekemään vetoa seuraavasti:

Vetovihje: Luleå – Leksand: Yli 4,5 maalia | 1.60 | Panos 1 yksikkö | Bethard