25.12.2020
klo
Jääkiekon nuorten MM 2021
Sveitsi – Slovakia: 1 AH -1,5
Unibet | 1.86
ASETA VETO

Ilmaiset jääkiekkovihjeet | Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut: Sveitsi – Slovakia | 23.12.2020

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut pärähtävät käyntiin joulupäivänä, perjantaina 25.12.2020 klo 21.00 alkaen Sveitsin ja Slovakian välisellä ottelulla. Viime vuonna Sveitsin kisat jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskisojen osalta sujuivat varsin hyvin. Joukkue sijoittui omassa lohkossaan toiseksi Ruotsin jälkeen ja ennen kolmantena olevaa Suomea. Myöhemmässä ottelussa Venäjää vastaan Sveitsi tipahti ulos kisoista, mutta teki kaiken kaikkiaan varsin hyvän suorituksen.

Tällä kertaa tilanne on kuitenkin toinen. Joukkueen pelaajat ovat vaihtuneet täysin ja viime vuoden joukkueeseen verrattuna rivistö ei ole aivan yhtä vahva. Sveitsi on samassa lohkossa Suomen ja Kanadan kanssa ja onkin oletettavaa, että Sveitsi löytää itsensä kyseisten joukkueiden takaa.

Toisaalta muutama pelaaja viime vuodelta on mukana myös tällä kertaa. Guggenheim ja Pezzullo ovat mukana myös tänä vuonna ja saavat enemmän vastuuta harteilleen. Myös eturintaman puolelta löytyy pelaajat Knak sekä Jobin, jotka ovat kentällä mukana myös tänä vuonna.

Ilmaiset jääkiekkovihjeet | Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut: Sveitsi – Slovakia | 23.12.2020

Slovakia

Slovakia erottuu lohkosta heikoimpana joukkueena ja sillä tulee olemaan edessään iso urakka, jos se haluaa edetä pelien seuraavaan vaiheeseen. Slovakialla on edessään kaksi tärkeää ottelua. Tulevan ottelun lopputulos Sveitsiä vastaan määrittää seuraavan vastuksen. Peli Saksaa vastaan tulee olemaan merkittävä. Voitaneen kuitenkin todeta, että Kanadaa ja Suomea vastaan joukkueella ei juuri ole mahdollisuuksia.

Slovakialla löytyy myös joukostaan pelaajia, jotka ovat mukana toista vuotta. Maalivahti Hlajav oli mukana viime vuoden peleissä. Puolustaja Mudrak nähdään niin ikään kentällä ja hän saikin useita pisteitä aikaan viime vuoden peleissä. Myös puolustaja Knazko on mukana peleissä. Hyökkäyspuoli vaikuttaa myös mukiinmenevältä. Mukana on myös monia tulevaisuuden lupauksia. Joukkueen taso on kuitenkin huomattavasti alempi kuin muilla joukkueilla, joten nouseminen lohkossa tulee olemaan varsin haasteellista.

Sveitsi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, joka on varsin järkevää. Sveitsille Slovakian voittaminen ei tulisi olla liian haastavaa, mutta toki yllätyksiä saadaan aina mukaan.

Vetovihje: Sveitsi – Slovakia: 1 AH -1,5 | 1.86 | Panos 1 yksikkö | Unibet