7.10.2021
klo
20.00
SHL
Frölunda - Färjestad
X2
NordicBet 1.72
Oikein
ASETA VETO

Frölunda - Färjestad

Tänään torstaina 7.10.2021 Klo 20 alkaen päästään seuraamaan Ruotsin SHL:n ottelua Frölundan sekä Färjestadin välillä. Miltä näyttävät lähtökohdat peliin kummankin joukkueen osalta?

Frölunda

Frölundan kaudella on ollut tähän asti yhteensä seitsemän peliä, joista voitto on tullut viidessä. Näistä on saatu kasaan kaiken kaikkiaan 14 pistettä. Viimeisimmässä SHL-ottelussa Timrå voitettiin kotiottelussa luvuin 3–2 ja jos katsotaan kokonaiskuvaa, löytyy kyseisiä samankaltaisia voittoja useita. 

Frölunda pelaa myös CHL:n puolella ja viimeisin peli oli tiistaina. Tällöin vastaan asettui HIFK vierasottelun merkeissä ja ottelu onnistuttiin voittamaan lukemin 2–3. 

Joukkueesta löytyy monipuolisesti osaamista ja kovia nimiä ovat muun muassa Spacek, Lasch sekä Carlsson. Monipuolisen osaamisen ansiosta joukkueen alku kaudelle on ollut erinomainen, mutta nyt vastaan asettuu astetta hankalampi vastus. Frölundan asettaminen suorilta ottelun ennakkosuosikiksi on ehkä hiukan hätäinen veto.

Färjestad

Illan ottelun vieraalla on takanaan vasta viisi ottelua. Näistä kolme on onnistuttu voittamaan ja kahdesta on tullut häviö. Kausi lähti käyntiin kolmella voitolla, mutta viimeisimmistä peleistä on tullut tappiot. Skellefteå voitti Färjestadin lukemin 4–0 ja Leksand puolestaan 3–4, joten voiton tahtoa kahden tappion jälkeen luulisi joukkueelta löytyvän. 

Toisin kuin illan kotijoukkue, Färjestad ei pelaa CHL:n puolella. Tämän myötä vieraalla on tarjolla enemmän lepoa ja se pystyy keskittymään aivan täysin omaan liigaansa. 

Joukkueesta löytyy nimiä, kuten Nygård, Ejdsell, Nilsson, Viksten, Lindqvist sekä Wikstrand muutama mainitakseen. Kaikki eivät usko samalla tavalla joukkueen menestykseen illan pelissä, mutta heitä ei pitäisi kuitenkaan täysin aliarvioidakaan. 

Lähtökohdat illan otteluun

Frölunda lähtee peliin ennakkosuosikkina, mutta heillä on takanaan ottelu tiistaina Suomessa. Kun vastaan asettuu vahva ja levännyt Färjestad, joka on oikeastaan hävinnyt vain yhden ottelun normaalilla peliajalla, ei illan otteluisännän voitto olekaan aivan niin täysin varma. Vedon tulevaan peliin voi lähteä tekemään tuplamahdollisuuden kautta. 

Vetovihje: X2 | 1.72 | NordicBet