2.1.2022
klo
19:30
NHL
New York Rangers - Tampa Bay Lightning
Tampa Bay (sis. JA+RL)
Pinnacle 1,98
Hävitty
ASETA VETO

NHL

2.1.2022 klo 19:30

New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Rangers voitti Tampa Bayn joukkueiden ensimmäisessä B2B pelien kohtaamisessa voittolaukausten jälkeen lukemin 3-4. Rangers katkaisi voiton myötä kahden ottelun tappioputken ja lisäsi Tampa Bayn ahdinkoa. 

Tampa Bay otti pahasti kuonoon uudenvuodenaattona Florida Panthersilta peräti 9-3 lukemin. Tampa Bay kärsii nyt pahasti, kun Andrei Vasilevski asetettiin koronakaranteeniin, eikä Brian Elliott ole pystynyt osaltaan kannattelemaan joukkuetta. Tampa Bay lähtee varmasti sisuuntuneena korjaamaan kurssinsa tänään Madison Square Gardenissa. 

New York Rangers

Rangers tosiaan voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen uudenvuodenpäivänä rankkareilla. Tampa Bay oli varsinkin ottelun alussa dominoiva osapuoli, mutta Rangers piti pintansa ja vei voitto lopulta ottelun.

Rangersin kausi on ollut toistaiseksi onnistunut. Joukkue on itäisen konferenssin kuudentena, 44 pisteellä. Ensimmäistä sijaa hallussa pitävään Carolinaan on matkaa vain kolme pistettä.  Rangersin terävin kärki on ollut iskussa Artemi Panarinin ja Chris Kreiderin johdolla, mutta alemmista ketjuista ei kauheasti tulivoimaa ole löytynyt. Panarin on Rangersin tehokkain pelaaja tehden 31 otteluun 36 tehopistettä. Kreider on joukkueensa tehokkain maaliruisku 19 maalillaan. Myös viime kauden Norris Trophyn voittaja Adam Fox on pelannut erittäin tehokasta kautta - taas kerran.

Maalivahtipeli on Rangersilla kunnossa ja Igor Shesterkin onkin ottanut selkeän ykkösmaalivahdin roolin Georgievin edestä. Shesterkin on torjunut kiekkoja 93,2% varmuudella. 

Suomalaisittain mielenkiintoista on nähdä Kaapo Kakon pelaamista. Kakko ei ole toistaiseksi kolmen kauden aikana onnistunut murtautumaan todelliseen eliittiin, vaan on kärsinyt tehottomuudesta. Kakko on tehnyt kauden 28 pelaamassaan ottelussa vain 11 tehopistettä. Nykyisellä tahdilla kuitenkin tulee rikkomaan piste-ennätyksensä, joka tuli miehen ensimmäisellä kaudella (23 pistettä). 

Seuraa heitä:

  • Kaapo Kakko
  • Artemi Panarin
  • Chris Kreider

Tampa Bay Lightning

Karvas tappio joukkueiden edellisessä kohtaamisessa on varmasti TB:n mielessä. Tampa Bay kaipaa tosiaan Andrei Vasilevskin paluuta tolppien väliin, vaikka ei kahta edellistä tappiota voi tietenkään täysin konkarivahti Brian Elliottin piikkiinkään laittaa.

Tampa on ollut totutun vahva tälläkin kaudella. Joukkue on itäisen konferenssin toisena, tasapisteissä Carolinan kanssa. Tampa Bay tulee tälläkin kaudella olemaan vahva kandidaatti Stanley Cupin voittajaksi, jo kolmatta kertaa peräkkäin. 

Steven Stamkos on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan ja on pelannut erinomaisesti. Stamkos on joukkueen sisäisen pistepörssin ykkösenä, tehtailtuaan 32 otteluun peräti 39 tehopistettä. Kahdella edellisellä kaudella alle puolet runkosarjasta pelannut Stamkos on toipunut mainiosti ja on ollut hieno nähdä Stammerin paluu huipulle rikkonaisten kausien jälkeen. 

Tampan puolustuksen kivijalka Victor Hedman on myös ollut aivan timanttisessa iskussa. Hedman on tehnyt 33 otteluun 34 tehopistettä ja on matkalla uransa tehokkaimpaan kauteen, mikäli pistetahti jatkuu samana. 

Mainittava on myös konkari Corey Perry joka hankittiin Montreal Canadiensin riveistä tuomaan kokemusta. Perry on sopeutunut mainiosti joukkueeseen ja pelaa hyvää kautta pisteiden valossakin. 

Seuraa heitä:

  • Corey Perry
  • Steven Stamkos
  • Victor Hedman

Tampa Bay ottaa revanssin

Tampa Bay ei kovin useasti häviä perättäisiä pelejä, mutta nyt joukkueella on jo kaksi ottelua hävittynä putkeen. Kolmatta ei varmasti tule vaan Tampa Bay ottaa maukkaan revanssin. Joukkueen maalinteko ei takkua, vaan laajalla rintamalla on osaamista. Ainoa asia voiton tiellä on maalivahtipeli. Saako Brian Elliott tilkittyä Tampan maalinsuun tarvittavalla tasolla? Luotetaan siihen ja Tampan hyökkäysosaamiseen ja laitetaan lapulle Tampan vierasvoitto ML.

Pinnacle tarjoaa 1,98 kerrointa Tampan voitolle (Sis. JA+RL)

New York Rangers - Tampa Bay Lightning 2 (Sis. JA + RL)

Pinnacle 1,98