19.10.2021
klo
02.00
NHL
Toronto Maple Leafs - New York Rangers
1 (sis. JA + RL)
William Hill 1,54
Hävitty
ASETA VETO

Toronto Maple Leafs - New York Rangers

NHL

19.10.2021 klo 02:00

Auston Matthewsin kauden ensimmäinen

Ottelun odotetuin asia on varmasti viime kauden maalipörssin voittaneen Auston Matthewsin kauden ensiesiintyminen. Matthews on ollut alkukauden loukkaantuneena, mutta pelannee tänä yönä ensimmäisen ottelunsa. 

Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun voitot allaan, kun Maple Leafs voitti kotonaan Ottawan lukemin 3-1. Samoin lukemin voitti myös Rangers oman ottelunsa vieraissa Montreal Canadiensia vastaan. Rangersilta puuttuu varmuudella loukkaantuneet Kaapo Kakko sekä Ryan Strome. Torontolla ei mainittavia loukkaantumisia ole maalivahti Mrazekin lisäksi. Mrazekia tuuraillut Jack Campbell on ollut erinomainen vaahterapaitojen maalilla. 

Toronto Maple Leafs

Joukkueella on alla hieno kotivoitto Ottawa Senatorsista lukemin 3-1. Toronto on joutunut tulemaan alkukauden toimeen ilman joukkueen ylivoimaista ykköstähteä Auston Matthewsia, mutta Matthews on ilmeisesti palaamassa tänä yönä askiin. Toronto ei ole alkukaudella vielä mässäillyt maaleilla, kun kolmeen otteluun on syntynyt vain 7 osumaa. Matthews tuo tähän pulmaan varmasti muutoksen.

William Nylander on ollut alkukauden otteluissa erinomainen tehden kolmeen otteluun tehot 2+2. John Tavares sen sijaan on ollut vielä hieman pimennossa, mutta nostanee tasoaan kauden edetessä. Auston Matthewsin tuleminen takaisin kokoonpanoon nostaa varmasti kaikkien tasoa ja eritoten ylivoimasta tulee nyt todella vaarallinen. 

Maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla vaikka Petr Mrazek onkin loukkaantuneena ollut sivussa. Hienosti häntä tuurannut Jack Campbell on kuitenkin ollut ällistyttävässä vireessä, kun on päästänyt vain 2 maalia kohti tulleista 63 laukauksesta. 

Seuraa heitä:

  • Jack Campbell
  • Auston Matthews
  • John Tavares

New York Rangers

Rangersilläkin on allaan voitto edellisestä ottelusta Canadiensia vastaan lukemin 3-1. Kauden alku on kuitenkin ollut hieman tahmea, kun voitto oli vasta kauden ensimmäinen. Kauden ensimmäisessä ottelussa Washington murskasi Rangersin lukemin 5-1 ja seuraavana päivänä Dallas kävi hakemassa 2-3 jatkoaikavoiton Rangersin kotihallista. 

Viime kaudella Norris Trophyn voittanut Adam Fox on jälleen ollut erinomaisessa iskussa heti kauden alusta ja on nyt tehnyt tehot 1+2 kolmeen otteluun. Myös Chris Kreider on ollut erinomainen ja on tehnyt kauden jokaisessa ottelussa maalin. 

Rangersin hyökkäyskalusto on vahva, vaikka suomalaisittain ikävästi Kaapo Kakko puuttuukin kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Maalivahtipeli on ollut kahdessa edellisessä ottelussa hyvällä tasolla, kun Igor Shestyorkin on pelannut vakuuttavasti. Nähtäväksi jää laitetaanko kauden ensimmäisessä ottelussa imuroinut  Aleksandar Georgiev maalille vai jatkaako Shestyorkin kolmanteen perättäiseen starttiin.

Seuraa heitä:

  • Adam Fox
  • Chris Kreider
  • Igor Shestyorkin

Toronton voittoa lapulle

William Hill tarjoaa Toronton kotivoitolle (sis. JA + RL) hyvän 1,54 kertoimen. Toronto on ollut vahva kotonaan ja saa nyt todellisen supertähtensä Auston Matthewsin takaisin kokoonpanoon. Kotiottelu ja Matthewsin palaaminen tekee Torontosta entistä selkeämmän suosikin tähän otteluun. 

Toronto Maple Leafs - New York Rangers 1 (sis. JA + RL)

William Hill 1,54