15.10.2021
klo
02.00
NHL
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs
2 (Toronto Maple Leafs)
LeoVegas 1.85
Hävitty
ASETA VETO

Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs

NHL | 15.10.2021 klo 02:00

Ottawa Senators

Tällä kertaa Atlantin Divisioonassa kohtaa kaksi täysin erilaista, ja erilaisessa tilanteessa olevaa joukkuetta. Ottawa Senators on keskellä uudistusprosessia, joten odotukset kaudelle 2021-22 ovat suhteellisen alhaiset. Vaikka joukkueesta löytyy nuorta hyökkäysvoimaa, ei Brady Tkachuk sekä Tim Tim Stützle pysty kaksin kannattamaan Senatorsia kärkikahinoihin. Senatorsin maalilla on viimeiset pari vuotta torjunut Matt Murray, jonka otteet eivät ole olleet aivan uran parasta - kun veskari lähti Pittsburghista, on päästettyjen maalien keskiarvo ollut 3 maalia/ottelu tietämillä. Murray on viimeisimmän tiedon mukaan kärsinyt flunssasta, joten todennäköisesti Senatorsin tolppien välissä on Anton Forsberg.

Seuraa heitä:

Tim Stützle

Anton Forsberg (MV)

Toronto Maple Leafs


Toronto Maple Leafsin joukkueella jäi viime kaudesta paljon hampaankoloon, sillä kesäloma alkoi ennenaikaisesti - lähtö kävi jo playoffsien ensimmäisellä kierroksella. Kun mietitään joukkueen hyökkäyskalustoa, puhutaan Atlantin Divisioonan kovimmasta tiimistä. Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander sekä John Tavares ovat luonnollisesti Toronton suurimpia megatähtiä. Joukkueen tolppien välissä on yhdysvaltalainen Jack Campbell, joka oli viime kaudella loistovireessä. Päästettyjen maalien keskiarvo oli vain 2.15, ja 22 ottelusta voittoja oli peräti 17 kappaletta. Jos Campbell jatkaa siitä mihin viime kausi jäi, on joukkueella mahdollisuus mestaruustaistoon asti.

Seuraa heitä:

Mitch Marner

William Nylander

Jack Campbell (MV)

Torontolla pitäisi olla helppo voitto tiedossa

Toronto tulee tähän otteluun kokonaisvaltaisesti paremman joukkueen, sekä kovemman maalivahdin kanssa. Joukkueen suurin tähti Auston Matthews on todennäköisesti poissa kokoonpanosta ensimmäiset kolme ottelua, rannevamman takia. Vaikka Maple Leafsin ykköstykki on poissa, ei joukkueella pitäisi olla ongelmaa hoidella Senatorsia - riippumatta siitä, kuka Ottawan maalilla tulevana yönä torjuu. 

Suomalaisten suosima vedonvälittäjä LeoVegas tarjoaa kertoimen 1.85 Toronto Maple Leafsin voitolle varsinaisella peliajalla, mikä on erinomainen pelikohde tulevana yönä. Jos voitto tulee jatkoajalla tai rankkareissa (JA+RL), on kertoimet 1.57. 

Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs 2 

LeoVegas 1.85