15.10.2021
klo
02.30
NHL
Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning
2 (Tampa Bay Lightning)
ComeOn! 1.58 (ei sis. JA)
Hävitty
ASETA VETO

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

NHL | 15.10.2021 klo 02:30

Detroit Red Wings

Detroit Red Wingsin uudelleenrakentaminen jatkuu edelleen, nykyisen pääjohtajan Steve Yzermanin johdolla. Viime kaudella joukkue nappasi vain 48 pistettä pelatussa 56 ottelussa. Asiat ovat varmasti parantuneet kaudesta 2020-21, mutta Red Wings on eittämättä jäljessä muita Divisioonan joukkueita. Joukkueelle on iso takaisku, että tsekkiläinen Jakub Vrana on pitkään sivussa olkapäävamman takia. Näillä näkymin hyökkääjä palaa askiin vasta vuoden 2022 puolella. Viime kaudella Vrana ehti pelata 11 ottelua, joissa syntyi saman verran tehopisteitä. 

Seuraa heitä:

Filip Hronek

Dylan Larkin

Tampa Bay Lightning

Hallitseva Stanley Cup-mestari Tampa Bay Lightning lähti kauteen 2021-22 ennakkosuosikin asemasta. Kauden ensimmäinen ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan ei mennyt suunnitelmien mukaan. Tampan joukkue oli näkymätön, ja takkiin tuli karusti 2-6 lukemin. Joukkueen supertähdet Nikita Kucherov, Steven Stamkos, Alex Killorn ja muut kumppanit eivät olleet totuttuun tapaan ilmiliekeissä. Parin vuoden takainen Vezina Trophyn voittaja Andrei Vasilevski torjui kiekkoja vain .906% tehokkuudella. Tulevana yönä joukkue on varmasti paremmin hereillä, kuin kauden avausottelussa.

Seuraa heitä:

Nikita Kucherov

Steven Stamkos

Andrei Vasilevski (MV)

Tampa Bayn oletetaan vievän homman kotiin

Kun mietitään joukkueiden kymmentä viimeistä kohtaamista, on niistä kuusi (6) mennyt Tampa Baylle. Edellisestä 12 kohtaamisesta Red Wingsien kotikentällä Little Caesars Arenalla, on Tampan joukkue vienyt kohtaamisista peräti yhdeksän (9). Kun tähän lisätään vielä karvas tappio kauden avausottelussa, on Detroit Red Wings tukalan paikan edessä.

Suomalaisille tuttu ComeOn! tarjoaa Tampa Bayn voitolle 1.58 kertoimen, kun ottelu ratkeaa varsinaisella peliajalla. Ottelu on hyvä valinta tulevana yönä, sillä luvassa on verrattain selkeä etu Tampan joukkueelle. 

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning 2 

ComeOn! 1.58 (ei sis. JA)