10.6.2022
klo
03:00
NHL
New York Rangers - Tampa Bay
Tampa Bay (ML)
William Hill 1,80
Oikein
ASETA VETO

NHL

10.6.2022 klo 03:00

New York Rangers - Tampa Bay Lightning 10.6.2022

Madison Square Gardenissa on edessä tämän parin viides ottelu ja tilanne on kutkuttavasti tasan 2-2. Molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa ja nyt siirrytään jälleen New Yorkiin pelaamaan. Ottelusarja on ollut tasainen ja Tampa Bay otti hienot kaksi voittoa kotonaan ja tasoitti ottelusarjan joka oli jo 2-0 Rangersille kahden ensimmäisen pelin jälkeen. 

Rangersilla loukkaantumishuolia aiheuttaa Ryan Stromen sekä edellisessä pelissä loukkaantunut Filip Chytilin mahdolliset poissaolot tästä ottelusta. Molempien senttereiden ketjut ovat olleet ottelusarjan parhaimmistoa, joten jos he puuttuvat on Rangersin muutettava kokoonpanoja reilusti. Tampan sairastuvalla on edelleen Brayden Point sekä epävarma tilanne Corey Perryn suhteen. 

New York Rangers

Rangers oli jo hyvällä tiellä kohti Stanley Cup finaaleja kun se johti kahden ottelun jälkeen sarjaa jo 2-0. Vierasottelut Tampa Bayssa kuitenkin käänsivät taas sarjan täysin ja nyt sarja on tasan 2-2 ja loukkaantumiset vaivaavat Rangersia. Edellisessä ottelussa ottelun kesken jättänyt Filip Chytil puuttunee tänään kokoonpanosta ja hienosti toiminut Lafreniere-Chytil-Kakko ketju menee uusiksi. Myös Ryan Stromen pelaaminen on epävarmaa, kun hän oli jo edellisen ottelun sivussa. 

Kaksi ensimmäistä ottelua Rangers voitti 6-2 ja 3-2 ja peli oli hyvin hallussa. Tampalla ei ollut noissa peleissä juuri sanan sijaa vaan Rangers tulitti laajalla rintamalla maaleja ja puolusti ahkerasti. Vierasottelut Tampassa käänsivät otteet taas täysin vastakkaiseen suuntaan. Tampa Bay otti ensin 3-2 voiton Rangersista 42 sekuntia ennen loppusummerin soittoa syntyneellä voittomaalilla ja seuraavasta ottelusta helpohkon 4-1 voiton. Rangersin pitää nyt keksiä keinot pimentää Tampan tähtipelaajat jotka ovat syttyneet viimein tähän sarjaan täysillä. 

Maalivahtipeliin Rangers ei tule kaatumaan sillä Igor Shesterkin on antanut joka pelissä mahdollisuuden voittoon, mutta nyt varsin repaleisella joukkueella on täysi työ tukea Shesterkiniä, kun Tampa tulee varmasti päälle kuin yleinen syyttäjä. Rangersin parhaimmistoa on ilman muuta tässäkin sarjassa ollut Mika Zibanejad, Artemi Panari, Adam Fox sekä Chris Kreider. Nyt heidän on nostettava tasoa vielä pykälän verran ylöspäin jos Rangers meinaa haastaa kovassa vireessä olevan Tampan. 

Seuraa heitä:

  • Igor Shesterkin
  • Mika Zibanejad
  • Artemi Panarin

Tampa Bay Lightning

Sarja lähti Tampan kannalta huonosti liikkeelle, kun se ei saanut Madison Square Gardenista voittoakaan mukaansa ja sarja oli heti kättelyssä jo 2-0. Tampa hoiti kuitenkin omat kotipelinsä kunnialla ja tasoitti sarjan 3-2 ja 4-1 voitoilla. Molemmat ottelut olivat Boltsien käsissä alusta loppuun ja joukkue on saanut selkeän hurmoksen päälle. Erityisesti kaksikko Steven Stamkos ja Nikita Kucherov ovat olleet hirmuisessa iskussa Ondrej Palatin säestäessä taustalla erinomaisesti. 

Palat teki ensimmäisessä kotiottelussa voittomaalin vain 42 sekuntia ennen loppua ja edellisessä ottelussa viimeisteli tehot 1+2. Runkosarjassa 77 otteluun 49 tehopistettä viimeistellyt tsekki on ollut hurjassa iskussa pudotuspeleissä ja 15 otteluun on syntynyt jo 13 tehopistettä. Kucherov on tehnyt 15 otteluun peräti 21 tehopinnaa ja Stamkos Palatin tapaan 13 pinnaa. Tampalla on todella laaja rosteri ja onnistumisia voi odottaa lähes joka ketjulta. 

Konkari Corey Perryn pelaaminen tässä ottelussa on vielä epävarmaa, mutta muita loukkaantumishuolia Boltsilla ei ole. Nyt on aika ottaa se revanssi Madison Square Gardenista jos mielii Stanley Cupin finaaleissa tänäkin vuonna pelata. Ainakin edellisten otteluiden perusteella Tampalla on selkeä ennakkosuosikin viitta päällään. Sen verran tehokasta ja näyttävää peli oli kotona. 

Andrei Vasilevski on maalilla ollut erinomainen varsinkin kahdessa edellisessä ottelussa. Vasilevski on nostanut tasoaan selkeästi sarjan alusta ja torjui kahdessa edellisessä pelissä kiekkoja 93,33% ja 97,14% varmuudella. 

Seuraa heitä:

  • Steven Stamkos
  • Nikita Kucherov
  • Ondrej Palat

Tampa ryöstää kotiedun

Tampa oli vakuuttava edellisissä kahdessa ottelussa ja Rangersilla on suuria loukkaantumishuolia joten pelivalinta kohdistuu tänään Tampan voittoon (ML) viimeistään jatkoerässä. Tampan tähtipelaajat Kucherov, Stamkos, Palat jne. ovat nousseet aivan uudelle tasolle sarjan edetessä ja on vaikea kuvitella tahdin laantuvan. 

Tampa ryöstää kotiedun itselleen ja saa ensimmäisen katkon paikan Stanley Cup finaaleihin seuraavassa ottelussa.

Vihje: 
Tampa Bay (ML)