30.3.2021
klo
NHL
Philadelphia Flyers voittaa ottelun
Betsafe 1,79
ASETA VETO

30.3.2021 Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:n Itäisessä Divisioonassa tapahtuu, kun Buffalo Sabres isännöi Philadelphia Flyersia. Onnistuuko Buffalo Sabres vihdoin kääntämään kelkkansa, vai jatkuuko sysimusta kausi tutuin sävelin?

Buffalo Sabres

Buffalo Sabresin koko NHL-kausi on ollut suorastaan järkyttävän surkea. 33:sta ottelusta kasassa on vaivaiset 16 pistettä, jolla joukkue on itseoikeutetusti Itäisen Divisioonan viimeisenä. Viimeiseen pudotuspelipaikkaankin on matkaa jo 23 pistettä, joten haaveet pudotuspeleistä voi jo haudata syvälle maahan. Mikä kauheinta - Sabres on nyt hävinnyt jo peräti 17 ottelua putkeen. Edellinen voitto on jo yli kuukauden takaa.

Edes kotikentällä peli ei ole kulkenut lainkaan. 15 kotimatsia ja 2 voittoa puhuvat karua kieltä. Edellistä kotivoittoakin saa hakea peräti kahden kuukauden takaa, jolloin Buffalo onnistui voittamaan New Jersey Devilsin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Kotona Buffalolla on nyt kymmenen ottelun tappioputki järkyttävällä 10-39 -maalierolla.

Tilannetta ei yhtään helpota se, että joukkueen kirkkain tähti Jack Eichel on pelistä poissa. Tämä lähes ainoa pelejä joukkueelle ratkova pelaaja tekee poissaolollaan Buffalon otteluista entistä haastavampaa. Eichelin lisäksi kokoonpanosta puuttuu myös Rieder, McCabe, Girgensons sekä muutama rivipelaaja.

Philadelphia Flyers

Ei ole vierailija Philadelphiallakaan ollut helppoa viime aikoina. Edelliset kymmenen peliä ovat tuottaneet joukkueelle ainoastaan 7 pistettä. Näihin kymmeneen otteluun mahtuu mm. murskatappiot 9-0, 8-3 sekä 6-1, joten Flyersillakin on paljon petrattavaa. Joukkue sai kuitenkin tappioputken poikki Rangersin kustannuksella lukemin 2-1, joten joukkue on varmasti saanut lisää itseluottamusta. Flyers on edelleen hyvin playoff-kamppailussa mukana, sillä joukkue löytyy Itäisen Divisioonan viidenneltä sijalta ainoastaan 3 pistettä Bostonia jäljessä.

Vieraissa Phillyllä on kulkenut kohtuullisesti. Viimeisestä kuudesta vierasmatsista joukkue on onnistunut voittamaan joka toisen. Koko kautta silmällä pitäen Flyers on Divisioonansa viidenneksi paras vierasjoukkue.

Loukkaantumistilanne Flyersilla on tällä hetkellä hyvä, sillä joukkue pääsee otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan. Parhaimmillaan Flyers on pelannut erittäin vauhdikasta ja hyvin organisoitua kiekkoa. Parhaimpaan pystyessään Sabres ei tule kestämään Phillyn kyydissä.

Kauden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset

  • Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 5-4 JA.
  • Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 0-3
  • Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 0-3
  • Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 3-0
  • Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1-6
Yhteenveto

Buffalon kausi on ollut häpeällisen surkea. Toki kaikki putket loppuvat joskus, mutta en usko, että vielä Sabres kykenee sitä katkaisemaan.

Materiaalietu on jo valmiiksi Phillyn puolella, ja lukuisat poissaolot - etenkin Eichelin puuttuminen - kallistavat vaakaa entisestään Flyersin suuntaan.

Flyers sai viime kierroksella tärkeän voiton, ja heillä on varmasti nälkää jatkaa voittoputkeaan ja kuroa ero Bostoniin umpeen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella 5 kertaa, joista Philly on onnistunut voittamaan neljä viimeisintä kohtaamista.

Kaikki puhuu jopa selvänkin vierasvoiton puolesta, mutta normaalivoitto antaa jo kohtalaisen mukavan 1,79:n kertoimen, johon tällä kertaa tartumme.

Valinta: Philadelphia Flyers voittaa ottelun

Kerroin: Betsafe 1,79