15.1.2021
klo
KHL
Severstal Tsherepovets -1,5 maalia
Unibet | 1,79
ASETA VETO

15.1.2021 Severstal Tsherepovets - Dinamo Riika

Perjantain KHL-kierroksella pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva Severstal Tsherepovets saa vieraita Latviasta, kun surkean kauden ja pudotuspelihaaveet jo menettänyt Dinamo Riika saapuu Severstalin kotiluolaan Ottelussa nähdään myös suomalaisväriä, sillä kotijoukkue Severstalin riveissä pelaavat puolustuja Veli-Matti Vittasmäki, sekä hyökkääjä Joonas Nättinen.

Severstal Tsherepovets

Kotijoukkue Severstal on tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa - ainakin toistaiseksi. 44:n ottelun jälkeen kasassa on 49 pistettä maalierolla 107-119, mikä oikeuttaa divisioonan viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Takana niskaan hengittää Vitjaz, joka on neljän pisteen päässä ottelun enemmän pelanneena. Viimeiset ottelut Severstalilla on sujunut kohtalaisesti. 5:stä viime ottelusta kasassa on kolme voittoa. Kotona sen sijaan peli on kulkenut erinomaisesti. Joukkue on voittanut 6 viimeisintä kotiotteluaan maalierolla 24-10. Koko kautta silmällä pitäen kotona on kulkenut vaihtelevasti, mutta on parempi katsoa viimeaikaisia tuloksia, kun viime vuoden kotipelejä. Severstal ei ole mikään tähtiä vilisevä joukkue, vaan tasainen ryhmä, joka luottaa joukkue pelaamiseen. Suomalaisten lisäksi mainitsemisen arvoinen nimi on nuori ja taitava Alexander Petunin, joka on myös joukkueen paras pistemies. Severstal pääsee otteluun melkolailla parhaalla kokoonpanollaan.

Severstal Tsherepovetsin viimeisimmät kotiottelut

 • Severstal Tsherepovets - HK Sotshi 4-2
 • Severstal Tsherepovets - Neftehimik Nizhnekamsk 7-2
 • Severstal Tsherepovets - Torpedo Nizhni Novgorod 3-0
 • Severstal Tsherepovets - Spartak Moskova 4-3
 • Severstal Tsherepovets - Dinamo Riika 4-2

Dinamo Riika

Dinamo Riian kausi on ollut suorastaan katastrofi. Latvialaisjoukkue on onnistunut keräämään 43:ssa ottelussa ainoastaan 21 pistettä maalieron ollessa 88-152. Dinamo Riika on ansaitusti sarjan viimeisenä, eikä pudotuspelipaikka ole enää mahdollinen. Viimeisestä kymmenestä pelistä Dinamo Riika on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi peliä. Vieraissa peli on ollut vielä surkeampaa, jos mahdollista. 20 pelistä kasassa on ainoastaan 1 suora voitto, ja sitä myöten yhdeksä pistettä. Viimeisestä 10:stä vierasottelusta voittoja on kuitenkin kolme, joten hieman paremmin on kulkenut alkukauteen nähden. Dinamo Riian joukkue koostuu pääosin latvialaisista pelaajista, joista usea on myös tuttu Latvian maajoukkueesta. Mainitsemisen arvoisia ovat mm. Lauris Darzins ja Miks Indrasis, jotka ovat kokeneita pelaajia. Dinamo Riikakin päässee otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan.

Dinamo Riian viimeisimmät vierasottelut

 • Spartak Moskova - Dinamo Riika 2-5
 • Torpedo Nizhni Novgorod - Dinamo Riika 3-2
 • Dinamo Minsk - Dinamo Riika 3-2 JA.
 • Severstal Tsherepovets - Dinamo Riika 4-2
 • SKA Pietari - Dinamo Riika 3-4 JA.

Yhteenveto

Joukkueet lähtevät peliin täysin eri lähtökohdista. Severstal taistelee pudotuspelipaikasta, ja Dinamo Riika pelaa ainoastaan maineesta ja kunniasta. Panoksettomuus voi joskus olla hyväkin asia, mutta se usein myös näkyy hieman välinpitämättömänä pelinä. Severstalilla kulkee loistavasti kotona, kun vastaavasti DInamo Riika on koko sarjan surkein vierasjoukkue. Aikaisempi keskinäinen ottelu Severstalin kotikentällä päättyi kotijoukkueen voittoon 4-2. Materiaaliltaan Severstal on astetta vahvempi, sillä latvialaisten taso ei vain yksinkertaisesti riitä KHL-tasolle riittävän hyvin. Kuntopuntarin, kotiedun sekä pelin panoksen turvin uskon, että Severstal tulee ottamaan pelistä helpohkon kotivoiton. Dinamo Riian panoksettomuus saattaa näkyä pelin täydellisenä romahduksena.

Valinta: Severstal Tsherepovets -1,5 maalia

Kerroin:

 • Unibet 1,79
 • Betsson 1,78