14.12.2021
klo
21:15
CHL
Red Bull Munchen - Lukko
Lukko X2
William Hill 1,91
Oikein
ASETA VETO

CHL

14.12.2021 klo 21:15

Red Bull Munchen - Lukko 

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi Raumalla tasalukemiin 2-2, joten tästä ottelusta voitto millä tahansa lukemilla vie suoraan jatkopeleihin. Lukko pelasi ensimmäisen osaottelun hieman repaleisella sekä nuorella kokoonpanolla, mutta oli jopa pitkään kiinni voitossa. 

Lukolle tämä ottelu on kauden tärkein, kun liigassa ei ole tullut suuremmin onnistumisia vaikka joukkue laadukas nimellisesti onkin. Munchen taas omassa sarjassaan on sarjataulukon kakkosena ja peli on hyvissä kantimissa. 

Red Bull Munchen

Kotijoukkue Munchenilla on laadukas joukkue. Joukkue on DEL-liigan kakkosena ja joukkueesta löytyy erinomaista osaamista niin alakerrasta kuin hyökkäysosastoltakin.

Joukkueen ykköshyökkääjät Frederik Tiffels ja Trevor Parkes ovat olleet tehokkaita niin DEL-liigassa kuin CHL:ssäkin. Tiffels on tehnyt DEL:ssä 17 otteluun 24 tehopistettä ja CHL:ssä 9 otteluun 13 pistettä. Parkes taas on tehtaillut 23 otteluun 26 pistettä ja CHL:ssä 9 otteluun 12 pistettä.

Maalivahtiosasto on myös kunnossa kun maalia vartioi MM-kaukaloistakin tuttu Danny aus den Birken, joka on torjunut erinomaisesti varsinkin CHL otteluissa. 

Seuraa heitä:

  • Danny aus den Birken
  • Trevor Parkes
  • Frederik Tiffels

Lukko

Lukko on rämpinyt kotoisessa liigassamme jo jonkin aikaan, mutta CHL:ssä homma on toiminut. Lukolta putosi pahaan paikkaan paljon pelaajia pois koronan takia, mutta saivat kuitenkin kasattua liigaan ja CHL otteluihin kelvollisen kokoonpanon lainasopimuksien kautta. 

Elintärkeä tasapeli Munchenia vastaan Raumalla tuo varmasti uskoa, että tästä mennään jatkoon vaikka kokoonpano ei ihanteellisin olekaan. Raumalaisilla on nyt edessään kauden tärkein ottelu, koska mahdollisiin jatkopeleihin joukkue saisi jo vahvistusta sairaslistalta. 

Joukkueen nimellinen ykkössentteri Arttu Ilomäki on vaeltanut varjojen mailla koko liigakauden, mutta on viimeisissä liigapeleissä saanut tärkeitä onnistumisia, joten saa nähdä onko Ilomäki tänään ratkaisevassa roolissa jatkopaikkaa metsästäessä. CHL:ssä Ilomäki on yli piste per peli tahdissa. 

Maalivahtipeli on mielenkiintoinen. Lassi Lehtinen on ollut liigassa aiempiin kausiin peilaten erittäin epätasainen ja jopa hieman pettymys, mutta CHL:ssä kiekko on tarttunut erinomaisesti. Todennäköisesti Lehtinen on tänään maalilla vaikka kakkosmaalivahtina onkin kovan tason KHL:stä hankittu maalivahti Artyom Zagidulin.

Seuraa heitä:

  • Arttu Ilomäki
  • Lassi Lehtinen
  • Tahtotaso

Tasaista peliä tiedossa

Jo ensimmäinen ottelu näytti, että vastassa on kaksi tasaväkistä joukkuetta vaikka Lukko pelasikin erittäin vajaalla kokoonpanolla. Nyt on veitsi kurkulla molemmilla, joten todennäköisesti todella tarkkaa peliä on tiedossa. Munchen lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ei niin suurena ettei Lukolla olisi mitään mahdollisuutta. Luvassa on vähämaalinen ottelu, joka saattaa venyä aina jatkoajalle asti. Myöskään Lukon suora voitto ei olisi yllätys. 

William Hill tarjoaakin hyvää kerrointa X2 tuloksella, eli tasapeli tai Lukon voitto. Eritoten Lukolle voitto olisi tärkeä ihan ajatellen liigakauden kulkua johon joukkue tarvitseekin selkeästi lisää itseluottamusta. 

Red Bull Munchen - Lukko X2 

William Hill 1,91