7.2.2021
klo
NHL
Florida voittaa ottelun
Unibet 1,68
ASETA VETO

7.2.2021 Florida Panthers - Detroit Red Wings

Sunnuntaina Keskisessä Divisioonassa Florida Panthers saa vieraita autoistaan tunnetusta Detroitista, sillä Red Wings saapuu Floridan vieraaksi kolme pistettä mielessään. Suomalaisille peli on vähintäänkin herkullinen. Ottelu pelataan Suomen aikaa kymmeneltä, ja kaukalossa tullaan näkemään tukku suomalaisia pelaajia, kuten Alexander Barkov, Valtteri Filppula sekä Eetu Luostarinen.

Florida Panthers

Florida on aloittanut kautensa erittäin positiivisesti, sillä kahdeksasta ottelusta kasassa on 14 pistettä maalierolla 29-23. Tämä oikeuttaa Keskisen Divisioonan toiseen sijaan heti hallitsevan mestarin Tampa Bayn jälkeen. Viimeisistä viidestä pelistä Pantterit ovat voittaneet kolme.

Kotikentältä otanta ei ole vielä kovin suuri, mutta sitäkin parempi. Florida on neljästä kotiottelustaan voittanut kolme, ja kertaakaan joukkue ei ole jäänyt pisteittä. Maaliero kotikentällä on 17-13.

Florida on tarponut NHL:ssä monen monta vuotta, mutta nyt on selviä merkkejä paremmasta. Joukkue onnistui tekemään kauden alla loistavia hankintoja joukkueeseen, joista maininnan arvoisia ovat Anthony Duclair, Patric Hornqvist sekä loistavan startin kauteen saanut Carter Verhaeghe. Lisäksi joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa mm. Barkovin ja Huberdeaun toimesta.

Florida ei pelkästään näytä paperilla entistä paremmalta joukkueelta, vaan se näkyy myös kaukalossa. Panthers pelaa vahvaa kahden suunnan peliä, jolla pystyy haastamaan tällä hetkellä kenet tahansa NHL-joukkueista. Panthers pääsee otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan.

Floridan viimeisimmät kotiottelut

  • Florida Panthers - Nashville Predators 2-1
  • Florida Panthers - Nashville Predators 5-6 JA.
  • Florida Panthers - Chicago Blackhawks 5-4 JA.
  • Florida Panthers - Chicago Blackhawks 5-2

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings on aloittanut kauden melko odotusten mukaisesti - surkeasti. Detroit on onnistunut saamaan 12:sta ottelusta kasaan ainoastaan 6 pistettä maalierolla 22-43, jolla Detroit pitää Keskisen Divisioonan perää. Joukkueella on tällä hetkellä taakkana kahdeksan ottelun tappioputki.

Vieraissa ei ole kulkenut senkään vertaa. Itse asiassa Detroit viettää tänään vuosipäivää, sillä Red Wings on voittanut viimeksi vieraskentällä tasan vuosi sitten. Tämän kauden jokaisesta ottelusta on tullut tappio, ja maaliero on surullinen 10-27.

Tämä ei suoranainen yllätys ole, kun katsoo joukkueen kokoonpanoa. Pelaajamateriaali on todella kapea, ja ratkaisuvoima lepää lähinna Dylan Larkinin, Anthony Manthan ja Tyler Bertuzzin harteilla. 

Suurimmat ongelmat Detroitilla on puolustuspäässä. Varsin nimetön, ja suoraan sanoen heikko alakerta vuotaa pahasti, eikä keskinkertaiset maalivahdit onnistu pitämään joukkuetta pystyssä. Detroit joutuu otteluun ilman Tyler Bertuzzia, joka syö entuudestaan joukkueen kapeaa materiaalia.

Detroitin viimeisimmät vierasottelut

  • Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings 3-1
  • Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings 5-1
  • Dallas Stars - Detroit Red Wings 7-3
  • Dallas Stars - Detroit Red Wings 2-1 JA.

Yhteenveto

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kaksi kertaa, joista Florida on vienyt pisteet nimiinsä 4-1. Nyt Florida pääsee vielä kotikentälleen, joten voimasuhteet muuttuvat vielä enemmän Floridan puolelle. Joukkueiden kuntopuntarit osoittavat täysin eri suuntiin. Florida on vihdoin saanut pelinsä kulkemaan, kun taas Detroit rämpii pahemman kerran. Pelaajamateriaaliltaan Panthers on huomattavasti Detroitia kovempi, ja Bertuzzin poissaolo suurentaa tätä ero vielä entisestään. Kuntopuntarit, pelaajamateriaalit ja kotiedun huomioonottaen, uskon, että Florida tulee ottamaan pelistä rutiinivoiton.

Rohkeimmat voivat pelata Floridaa tasoituksilla, mutta valintani tähän otteluun on Floridan suora voitto.

Valinta: Florida voittaa ottelun

Kerroin: 1,68 Unibet