3.2.2021
klo
NHL
Canadiens voittaa ottelun
Betsafe 1,92
ASETA VETO

3.2.2021 Montreal Canadiens - Vancouver Canucks

NHL on saatu toden teolla polkaistua käyntiin ilman suurempia ongelmia. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kanadalaisjoukkueet Montreal Canadiens ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa jo peräti viidennen kerran alkukauden aikana. Ottelussa nähdään myös suomalaisväriä molemmissa joukkueissa, sillä Vancouverilla ottelussa pelaa puolustaja Olli Juolevi, sekä Montrealin paidassa nähdään hyökkääjät Jesperi Kotkaniemi sekä Artturi Lehkonen.

Montreal Canadiens

Montreal on pelannut vakuuttavan alkukauden. Yhdeksästä pelistä kasassa on 14 pistettä maalierolla 39-24, mikä oikeuttaa Pohjoisen Divisioonan toiseen sijaan. Viimeisestä viidestä pelistä Canadiens on voittanut neljä, joten kunto tuntuu joukkueella olevan kohdillaan.

Kotiotteluista Montrealilla ei vielä hirveää otantaa ole, sillä pelejä on kertynyt vasta kolme kappaletta. Näistä taskussa on kaksi voittoa ja yksi tappio maalierolla 10-6.

Montreal Canadiensin materiaali ei ole nimekkäimmästä päästä, mutta se on kuitenkin laadukas. Joukkueesta löytyy kovia aliarvostettuja nimiä, kuten Brendan Gallagher, Phillip Danault ja Josh Anderson. Lisäksi joukkueesta löytyy taitoa mm. Nick Suzukin, Tomas Tatarin sekä Jonathan Drouinin toimesta. Lisäksi erikoismaininnan saa Tyler Toffoli, joka on pelannut aivan loistavan alkukauden. Canadiens pääsee otteluun melkein parhaalla kokoonpanollaan, sillä ainoastaan Joel Armia on ottelusta sivussa.

Montreal Canadiensin viimeisimmät kotiottelut

  • Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 6-2
  • Montreal Canadiens - Calgary Flames 0-2
  • Montreal Canadiens - Calgary Flames 4-2

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks aloitti kautensa melko nihkeästi, mutta kolme kotiottelua heikkoa Ottawaa vastaan paransi joukkueen asetelmia. 12:sta ottelusta kasassa on 12 pistettä maalierolla 42-43. Viimeisestä viidestä pelistä voittoja on kertynyt neljä. Vieraissa Canucksilla on ollut vaikeaa. Kuudesta ottelusta voittoja on ainoastaan kaksi maalierolla 15-23. Canucksin materiaali on hyvin samaa tasoa vastustaja Montrealin kanssa. Joukkueesta löytyy kovia nimiä, kuten Elias Pettersson, Brock Boeser, JT Miller sekä Quinn Hughes. Joukkueella on kuitenkin suuria ongelmia puolustuspelinsä kanssa. Canucks ei tunnu tietävän mitä omissa pitäisi tehdä, ja tästä syystä oma häkki on heilunut aivan liian usein, jotta canucks pystyisi taistelemaan voitoista jokaisessa pelissä.

Vancouver Canucksin viimeisimmät vierasottelut

  • Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 6-2
  • Winnipeg Jets - Vancouver Canucks 1-4
  • Calgary Flames - Vancouver Canucks 5-2

Yhteenveto

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljä kertaa, joista ensimmäisen vei Canucks, ja tämän jälkeen Montreal on hallinnut jokaista ottelua suvereenisti vieden ne nimiinsä maalierolla 18-7. Materiaaliltaan Canadiens on ehkä hieman kovempi joukkue, mutta sitäkin tärkeämpänä pidän sitä, että Canadiens pelaa paljon organisoidumpaa jääkiekkoa. Kotiedun, edelliset kohtaamiset ja tämän hetken kunnon huomioon ottaen uskon, että Canadiens tulee ottamaan pelistä rutiinivoiton. Siksi valintani onkin Montreal Canadiens voittaa ottelun.

Valinta. Montreal Canadiens voittaa ottelun

Kerroin: Betsafe 1,92